Trio Dock: Lataa iPhone, iPad ja Apple Watch älykkäästi

Koska käytettävissä on laaja valikoima elektronisia laitteita, yksinkertaisesti se ei riitä meille. Lähes kaikilla on tapana kantaa useita laitteita jatkuvasti. Kaikki on kunnossa, kunnes akku loppuu, ja niiden kaikkien lataaminen erikseen on varmasti tuskaa.

Kuvittele työpöytä, jossa Apple Watch, iPhone ja iPad latautuvat samanaikaisesti. Ensimmäinen asia on kaapelit ja toinen on kuinka sotkuinen työpöytäsi näyttää. Trio-universaali lataustelakka on täällä auttamassa tässä sekavassa tilanteessa. Se ei vain auta sinua lataamaan kaikkia laitteitasi, vaan myös tekee työpöydältäsi näyttävän paljon järjestäytyneeltä. Trio on varmasti yksi parhaista iPhone 6 / 6s -telakointiasemista. Lue alla oleva täydellinen arvostelu saadaksesi lisätietoja.

Trio Dock - iPhone, iPad ja Apple Watch -latausteline

Rakenna laatua ja suunnittelua

Trio-universaali lataustelakka on valmistettu alumiinista, mikä tekee siitä kestävän ja kevyen. Trio tarkoittaa kolmea, joten sillä on kolme erilaista telakkaa: älypuhelin, tabletti ja Apple Watch. Voit ladata kaikki kolme laitetta kerralla hallitsematta yksittäisiä kaapeleita. Sen lisäksi kaikki telakat ovat magneettisia, mikä tekee niistä mahdollisuuden järjestää uudelleen, jotta työpöydälläsi olisi mahdollisimman vähän tilaa. Voit myös käyttää yhtä telakkaa itsenäisesti minkä tahansa laitteen lataamiseen.

Yhteensopivuus

Trio tukee monenlaisia ​​laitteita. Tämä on mahdollista, koska siinä on salamaportti, mikro-USB-portti ja USB-C-portti. Pohjimmiltaan kaikki laitteet, joissa on jokin mainituista porteista, voidaan ladata Trio-yleistelakalla. IPadin ja iPhonen lisäksi telakka tukee myös Apple Watchin ja Android-laitteiden lataamista. Odota, siinä on enemmän, voit jopa ladata älypuhelimen ja tabletin useimmissa tapauksissa.

Värivaihtoehdot

Trio-yleistelakkaa on saatavana viidessä eri värissä, jotka sopivat älylaitteeseesi: hopea, avaruusharmaa, kulta, ruusukulta ja mattamusta. Voit valita työpöydälle tai laitteelle sopivan.

Hinnoittelu

Kickstarter-projektina on erilaisia ​​lupauksia, joilla on erilaiset vaihtoehdot. Voit käydä kampanjasivulla saadaksesi viimeisimmät hintatiedot.

Mitä kaikkia erilaisia ​​älylaitteita käytät? Ja käytätkö yleistä telakkaa niiden lataamiseen? Jaa kanssamme kommentissa.

Uusimmat viestit