iPad ei lataudu: ongelman korjaaminen

Kun olet nauttinut yhdestä suosituimmista Game of Thrones -jaksoista iPadissasi, on aika mehuttaa tabletti pelaamaan jännittävää autokilpailua loputtomasti. Mutta huomasit, että iPadisi ei lataudu, kun se on kytketty tietokoneeseen, ja ihmettelet, mikä estää tablettini virran saamisen rauhanomaisesti. Älä tuskaile, kaveri!

Voi olla useita syitä, miksi iPad voi kieltäytyä lataamasta. Se voi olla esimerkiksi vikaportti tai jopa vanhentunut ohjelmisto. Kokeillaan erilaisia ​​ratkaisuja iPadin latausongelman korjaamiseen!

iPad ei lataudu: ongelman vianmääritys

Kärki: Vältä laitteen lataamista latauksen aikana, koska se estää laitteen nopeaa virtaa. Se pyrkii myös lämmittämään laitetta. Poista lisäksi käytöstä nälkäiset ominaisuudet, kuten Sijaintipalvelut ja Taustasovellusten päivitys, kun laite on vastuussa.

Poista sijaintipalvelut käytöstä

Vaihe 1. Näpäytä asetukset → Napauta YksityisyysSijaintipalvelu.

Vaihe # 2. Laita se pois päältä.

Poista taustasovelluksen päivitys käytöstä

Vaihe 1. Näpäytä asetukset → Napauta KenraaliSovelluksen päivitys taustalla.

Vaihe # 2. Laita se pois päältä.

Siivoa portti

Varmista, että iPadin Lightning-portti on puhdas ja ettei siinä ole roskia, pölyä, nukkaa, roskia tai muuta vastaavaa. Se saattaa estää laitteen latautumisen. Voit poistaa roskat, jos ne ovat juuttuneet puuhun tai muoviin.

Käynnistä iPad uudelleen

Aina kun huomaan laitteeni vaivautuneen erilaisiin ongelmiin, ensimmäinen temppu, jonka yritän päästä eroon ongelmasta, on voiman uudelleenkäynnistys. Kova nollaus on tarpeeksi hyvä huuhtelemaan laitteeseen mahdollisesti juuttuneet huonot bitit.

Paina vain ja pidäNukkua / herätä -painiketta ja Koti-painiketta kerralla. Pidä molempia painikkeita, kunnes näyttösammuu ja Apple-logo tulee näkyviin.

Vaihda USB-porttia

Joskus, kun kytket iPadin tietokoneeseen tai Maciin ensimmäistä kertaa, USB-portti ei ehkä tunnista sitä. Tällöin sinun on vaihdettava toiseen USB-porttiin. Yritä vaihtaa USB-portteja ja katso, auttaako se.

Jos siitä ei ole apua, voit kokeilla lisää alla olevia korjauksia.

Vaihda kaapeli

Kaapelit voivat kulua ajan myötä ja lopettaa laitteen turvallisen lataamisen. On hyvin vähän kaapeleita, jotka voivat säilyttää huipputoimintonsa pitkään. Kokeile siis toista kaapelia nähdäksesi, pystyykö se lataamaan laitettasi.

Vaikka se ei autaisikaan, on todennäköistä, että kyseessä voi olla iPadin latausportti.

Yritä liittää iPad iPad 12w -seinälaturiin

Saatko edelleen Not Charging -viestin iPadissa? Kokeile kytkeä tabletti suoraan 12 watin laturiin pistorasiasta. 5 watin iPhone-laturiin verrattuna iPadin 12 watin laturi pystyy mehustamaan laitettasi paljon nopeammin. Lisäksi se on myös tehokkaampi.

Käytä yhteensopivia lataustarvikkeita

Varmista, että käytät yhteensopivia lataustarvikkeita, joita Apple suosittelee. Ihannetapauksessa 12 watin seinälaturin käyttö on täydellinen iPadin lataamiseen. Jos käytät kolmannen osapuolen lataussovitinta, varmista, että se on yhteensopiva laitteesi kanssa.

Nollaa asetukset iPadillasi

Jos mikään yllä olevista ei ole auttanut sinua korjaamaan iPadin latausongelmaa, yritetään palauttaa laitteen asetukset ja katsoa, ​​voiko se korjata ongelman. Tehdä niin,

Avata Asetukset → Yleiset → Nollaa → Nollaa kaikki asetukset

Tämä vain palauttaa asetukset, jotka olet mahdollisesti mukauttanut iPadillesi; tietoja ei poisteta.

Vaikka asetusten nollaaminen ei ratkaise ongelmaa, se saattaa olla ongelma itse iOS: ssä. Yritä päivittää iOS uusimpaan versioon.

Päivitä iPadin iOS

Eikö sinulla ole vielä korjausta? Varmista, että iPadissasi on uusin iOS-versio. Vanha ohjelmisto saattaa olla syyllinen tähän ongelmaan.

Avata Asetukset-sovellus → Yleiset → Ohjelmistopäivitys ja asenna uusin iOS-versio. Jos se ei auta, asiat ovat täällä hieman vakavia. Kokeile muutamia alla mainittuja temppuja.

Palauta laite iTunesin avulla

Etkö ole onnistunut voittamaan ongelmaa? On aika tehdä vaikea päätös ja palauttaa se iTunesin kautta. Tiedän, että se vie paljon aikaa, mutta se voi korjata jopa monimutkaisen ongelman. ICloudiin verrattuna iTunes palauttaa lataukset, asentaa uudelleen ja lataa sitten kaikki tiedot; eliminoiden tällöin kaikki mahdolliset jumittuneet huonot bitit.

Vaihe 1. Liitä laite Mac- tai Windows-tietokoneeseen USB-kaapelilla.

Vaihe # 2. Käynnistä nyt iTunes.

Vaihe # 3. Seuraavaksi sinun on napsautettavaLaite -kuvake vasemmassa yläkulmassa.

Vaihe # 4. KlikkaaVarmuuskopioida ja anna sen valmistua.

Vaihe # 5. Napsauta seuraavaksiPalauta iPad…

Kun olet palauttanut laitteen onnistuneesti, lataa se uudelleen nähdäksesi, onko ongelma korjattu.

Jos mikään ei toimi ... ota yhteyttä Applen tukeen

Koska olen kohdannut tämän ongelman muutaman kerran, voin sanoa, että yllä mainitut ratkaisut voivat ratkaista sen. Useimmissa tapauksissa voiman uudelleenkäynnistys tai uusi kaapeli tekee tempun ja sallii iPadin latautumisen tavalliseen tapaan. Mutta siltä varalta, että he eivät toimita tavaroita, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Käärimistä:

Joten mikä temppu sai työn puolestasi? Olisi mukavaa tietää ratkaisun nimi. Jos olet onnistunut ratkaisemaan ongelman muilla temppuilla (joita ei ole mainittu yllä), kerro niistä myös meille.

Haluat ehkä viitata myös näihin viesteihin:

  • Virtapankit iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat iPad Pro -kotelot
  • Parhaat iPad Pro -nahkakotelot
  • Kuinka rajoittaa ProMotion-näytön virkistystaajuutta 60 kuvaa sekunnissa iPad Prossa

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found