Onko digitaalinen kruunu jumissa Apple Watchissa? Kuinka korjata se

Apple Watch tarjoaa monitoimisen digitaalisen kruunun, jonka avulla käyttäjät voivat navigoida kellossaan kätevästi. Digital Crown muistuttaa monella tapaa iPhonen tai iPadin Koti-painiketta suurelta osin toiminnallisuutensa ja ihastuttavan tehokkuutensa ansiosta.

Viime aikoina monet Apple Watch -käyttäjät ovat ilmoittaneet, että Digital Crown ei muutu sujuvasti. Toisin sanoen se juuttuu eikä liiku helposti. Mikä voi olla syynä tähän asiaan? Kuinka se voidaan korjata?

Digitaalisen kruunun tahmeuden on saattanut aiheuttaa pöly tai roskat, jotka ovat saattaneet päästä siihen. Tässä on mahdollinen ratkaisu, joka voi auttaa sinua ratkaisemaan tämän ongelman.

Kuinka korjata Sticky Digital Crown Apple Watchiin

Vaihe 1: Ensinnäkin, sinun täytyy sammuttaa kello ja poistaa se laturista. Jos kellossa on nahkahihna, poista se.

Vaihe 2: Pidä seuraavaksi Apple Watchia vain raikkaan, lämpimän, kevyesti juoksevan veden alla jopa 10-20 sekuntia.

Vaihe 3: Käännä ja paina Digital Crownia jatkuvasti jonkin aikaa ja anna veden juosta pienen rakon yli, joka on kruunun ja kotelon välillä.

Vaihe 4: Puhdista nyt Apple Watch hankaamattomalla, nukkaamattomalla puhdistusliinalla.

Se siitä! Digital Crownin pitäisi alkaa toimia normaalisti.

Jotkut käyttäjät ovat ilmoittaneet, että vaikka he pystyvät pyörittämään digitaalista kruunua, heidän Apple Watch ei vastaa. Jos olet kokenut tämän ongelman myös kellossasi, voit ratkaista sen mukavasti käynnistämällä Apple Watch uudelleen.

Jos et pysty sammuttamaan Apple Watchia tai jos se ei reagoi, sinun on pakotettava uudelleenkäynnistys viimeisenä keinona. Voit tehdä niin pitämällä sivupainiketta ja Digital Crownia kerralla.

Siinä kaikki, ihmiset! Toivottavasti tämä auttaa.

Uusimmat viestit