Parhaat iPhone 8 Plus -kameran objektiivisuojat vuonna 2021

Joskus rakastan käyttää iPhonettani ilman mitään tapauksia. Varmistaakseni, että iPhoneni näyttää edelleen tyylikkäältä ja tuntuu läsnäololta, mieluummin ohuimmat ja selkeät kotelot. On kuitenkin aikoja, jolloin haluan kantaa älypuhelinta ilman kantta. Ja se on aika, jolloin haluan saada käyttööni parhaat kameran linssisuojat suojaamaan iPhone 8 Plus -kaksoiskameraa naarmuilta.

 1. Superior ZRL
 2. WirelessFinest
 3. BisLinks
 4. Casetego
 5. Akwox
 6. SUORA
 7. JimLintu
 8. ShowCase

1. Superior ZRL

Alumiiniseoksesta valmistettu Superior ZRL -kameran linssinsuoja voi suojata täysin iPhone 8 Plus -kamerasi. Siinä on tarkka muotoilu, joka varmistaa, että ampuja pysyy suojattuna naarmuilta.

Se on melko helppo asentaa ja poistaa. Lisäksi tämä linssinsuojus on saatavana kolmella kauniilla värillä, kuten musta, kulta ja hopea.

USP: Kestävä alumiiniseosmateriaali

Tutustu Amazoniin

2. WirelessFinest

WirelessFinest on valmistanut aidon lasilinssin iPhonen kameran suojaamiseen. Voit tarkistaa sen materiaalin taivuttamalla linssin; muovimateriaali taipuu samalla kun todellinen lasi joko murtuu tai murtuu.

Tuotteen mukana tulee lasilinssinsuojuksen vaihto, työkalu, opas kärjillä, liima esiasennettuna, karkaistu lasi ja puhdas kangas. Voit käyttää tätä sarjaa pitämään lasilinssiä tahratonta pitkään.

USP: Esiasennetut liimat

Tutustu Amazoniin

3. BisLinks

BisLinks on keksinyt tyylikkäästi suunnitellun kameran linssinsuojuksen. Pääasiassa karkaistun lasin ansiosta se on paremmin varustettu puolustamaan ampujaa naarmuilta.

Toinen merkittävä ominaisuus on erittäin selkeä, joka varmistaa, että pystyt sieppaamaan upeita laukauksia ja tallentamaan videoita ilman haittaa. Lisäksi oleofobinen nanopinnoite antaa sormenjäljen ja tahran pois.

USP: Oleofobinen nanopinnoite

Tutustu Amazoniin

4. Casetego

Casetegosta hieno linssinsuojus on 2,5D: n pyöristetyt reunat, jotka auttavat sitä asentamaan virheettömästi ja tarjoavat täyden peiton. Koska ilmakuplia ei ole, sinun ei tarvitse olla ongelma laittaa se oikeaan paikkaan. Lisäksi se ei jätä jäämiä jäljelle poistettaessa.

Iskusuojauksen osalta Casetego on riittävän kestävä kestämään teräviä naarmuja ja jopa ikäviä iskuja. Suojauksen lisäksi se on kolminkertainen pakkaus, joten sinulla on aina ylimääräinen linssinsuojus myymälässä.

USP: 2,5D pyöristetyt reunat

Tutustu Amazoniin

5. Akwox

Vain 0,2 mm: n paksuudella Akwox saattaa tuntua haavoittuvalta. Kuitenkin, kun laitat sen tosielämän testiin, löydät sen tehtävään. Se tarjoaa suuren läpinäkyvyyden, jotta videokuvauksessa tai kuvien napsautuksessa ei ole esteitä.

Tarkan aukon ansiosta se mahtuu moitteettomasti. Suojauksen osalta voit luottaa Akwoxiin torjumaan sekä naarmut että vahingossa tapahtuneet vaikutukset. Voi kyllä, Akwox on saatavana neljässä pakkauksessa.

USP: Tarkka aukko

Tutustu Amazoniin

6. SUORA

Tämä LONTECTin tarjous on saattanut saada vain kaksi tähteä viidestä lähes kaksisataa asiakasarvostelua (tämän artikkelin kirjoittamisen aikaan). Voit kuitenkin luottaa luotettavasti tähän linssisuojaan toimittaa tavarat silloin, kun sillä on eniten merkitystä.

Suunnittelusta puhuttaessa siinä on sileät reunat ja se sovitetaan kivuttomasti. Paksuuden osalta se on hieman ohuemmalla puolella, mutta sillä on voimaa kestää vahinkoja. Lisäksi LONTECT-objektiivisuoja toimitetaan kahdessa paketissa, joilla on yhden vuoden takuu.

USP: Sileät reunat

Tutustu Amazoniin

7. JimBird

Etsitkö yhdistelmäpakettia, jossa on näytönsuoja ja linssinsuojus? Jos kyllä, kannattaa pitää JimBird mielessä.

Mukana toimitettava näytönsuoja on valmistettu karkaistusta lasista ja siinä on tarkat aukot. Siten se ei häiritse selfie-kameraa eikä edes Touch ID -painiketta. Linssinsuojus toimii kohtuullisen hyvin puolustamalla kaksoiskameraa hankauksilta.

USP: Anti-sormenjälki

Tutustu Amazoniin

8. Jatkuvasti

Linssin suojus on karkaistua lasia iPhone 8 Plus -puhelimeesi. Tämä suojakalvo on erittäin läpinäkyvä, mikä tekee valokuvauskokemuksestasi erinomaisen ja ainutlaatuisen. Teräväpiirtokameran linssinsuojus on valmistettu pehmeästä karkaistusta lasista eikä kovasta lasista.

Ei ole jatkuvasti käyttänyt muovia. Se on erittäin ohut linssi, mutta se voi tehokkaasti suojata puhelimen linssiä naarmuilta. Voit asentaa suojuksen helposti iPhonen kameran linssiin.

USP: Erittäin ohut linssisuoja

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Valintasi?

Onko jokin yllä olevista linssinsuojista kiinnittänyt silmäsi? Kerro meille siitä. Jos pidit tästä viestistä, saatat haluta myös tarttua näihin viesteihin:

 • Parhaat iPhone 8 Plus -näytönsuojat
 • iPhone 8 Plus -kotelot
 • Parhaat iPhone 8 Plus -lompakkokotelot
 • Parhaat iPhone 8 Plus -puskurikotelot

Pidätkö iPhonen lisävarusteiden pyöristyksistä? Ammu ajatuksesi kommentteihin.

Uusimmat viestit