Kuinka heittää täydellinen käyräpallo Pokémon Go -sovelluksessa iPhonessa / iPadissa

Pokémon Gon uskomaton hulluus näyttää vaikuttaneen täysin pelifanaatikoihin. Se on kuin "Mitä enemmän pelaat, sitä nälkäisempi saat." Kaikki - koulusta käyvistä lapsista työnarkolaisiin täteihin - nauttivat kaikesta tästä upeasta lisätyn todellisuuden pelistä, eikö niin?

Olen myös saanut kiinni bonuksista, jotka antavat sinulle bonus Trainer XP: n. Aina kun tartut Pokémoniin heitettyäsi Poké Ballin Pokémonin ympäröivien isojen, keskisuurten tai pienten tutkarenkaiden keskelle, voitat XP.

Kun heität Poke-palloa, tietty heitto vedetään vahingossa Curve Balliin. Se voi olla hieman hankalaa, mutta voit hallita sen. Lisäksi Poké-pallojen kaarraminen ei voi vain tarjota sinulle enemmän etuja Pokemonin saamiseksi, mutta myös paljon paremmat mahdollisuudet nostaa korkeamman XP-saalisbonuksen.

On monia tapoja heittää kurvipallo. Vaikka yksi tapa on vain taivuttaa heittosi näytöllä ennen vapauttamista, toinen on tehdä vain pieniä ympyröitä näytöllä Pokéballin kanssa ennen sen vapauttamista.

Voit yhdistää käyräpallon yllä olevan sulkemisympyrän kanssa paremman suorituksen saavuttamiseksi. Koska Pokémonia on vähän vaikea lyödä kaarevalla pallolla, varmista, että sinulla on paljon Pokéball-palloja, ennen kuin annat tämän temppuiskun.

Saalisbonuksia on peräti neljä:

"Kiva!" tapahtuu, kun pallo voi laskeutua silloin, kun tutkan ympyrä on laajin. Jos onnistut saaliissa, saat 10XP (kokemuspiste)

"Loistava!" tapahtuu, kun pallo laskeutuu noin puolet valkoisen ympyrän koosta. Se antaa 50 XP: tä.

"Erinomainen!" on kun voit laskeutua palloon pienimpään tutkan ympyrään. Se antaa sinulle 100 XP.

"Käyrä - tapahtuu, kun" pallosi käyrät. Se antaa sinulle sekä 10XP: n että paljon paremmat mahdollisuudet tarttua Pokémoniin.

Kuinka heittää täydellinen käyräpallo Pokemon Go -sovelluksessa iPhonessa / iPadissa

Esteettömyysominaisuuksien avulla voit heittää käyräpallot Pokemon Go -sovelluksessa täydellisesti iPhonellasi. Sen avulla voit tallentaa käyräpallon ja heittää eleen toistaa samalla kun tartut Pokémoniin tai milloin haluat.

Vaihe 1. Tuoda markkinoille asetukset sovellus iPhonessa → Napauta Esteettömyys

.Vaihe # 3. Napauta Vuorovaikutus-kohdassa AssistiveTouch.

Vaihe # 4. Kytke kytkin päälle AssistiveTouch-kohdan vieressä. Näet pienen ympyrän näytön kulmassa.

Vaihe # 5. Seuraavaksi sinun on napautettava Luo uusi ele.

Vaihe # 6. Seuraavaksi sinun on suoritettava Curve Ball. Varmista, että se on joko super-spin tai kaari-ele. Toinen asia, joka sinun on muistettava, on, että sinun on tehtävä se samalla nopeudella kuin mitä kokeilet pelatessasi peliä. Kun olet valmis, napauta Tallentaa oikeassa yläkulmassa. Sinun on annettava eleen nimi ponnahdusikkunassa ja napauta sitten Tallentaa.

Vaihe # 7. Käynnistä nytPokémon Go sovellus. Seuraavaksi sinun on napautettava AssistiveTouch kun näet Pokémonin.

Vaihe # 8. NapautaMukautettu tähti

Vaihe # 9.Valita aiemmin luomamme mukautetun eleen.

Vaihe # 10. Sinun on siirrettävä älykkäästi ympyrää (täsmälleen samalla tavalla kuin olet esiintynyt) Poké Ballilla. Jos se toteutetaan oikein, Pokemon osuu.

Se siitä!

Jatka nyt laukaustasi ja nappaa niin monta Pokémonia kuin haluat. Ja älä unohda jakaa hämmästyttävää kokemustasi kanssamme kommentissa, Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa. Varmista myös, että lataat sovelluksemme.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found