//www.igeeksblog.com/cheap-iphone-7-plus-cases/

Vuosien varrella olen oppinut käyttämään monia tapauksia useista eri luokista: kaikki, jotka kimaltelevat, eivät ole kultaa eivätkä kaikki helposti saatavilla olevat ovat huonoja. Useimmissa tapauksissa jopa kalleimmat tapaukset eivät täyttäneet merkkiä. Ja monissa tapauksissa edes halvimmat kuoret eivät vain näyttäneet todella siistiltä iPhonellani, mutta tarjoavat myös välttämättömän suojan pudotuksilta. Siksi en enää välitä antamasta vakavaa katsausta edes erittäin edullisiin tapauksiin. Tutkittuani tonnia vaihtoehtoja olen laatinut laajan luettelon joistakin edullisista iPhone 7 Plus -koteloista.

 1. ULAK Knox -haarniska
 2. Caudabe-huntu
 3. Lontect
 4. iXCC
 5. WenBelle Blazers -sarja
 6. Abacus24-7
 7. LUOLNH
 8. TORRAS
 9. WizGear
 10. JETech

# 1. ULAK Knox -haarniska

ULAK Knox Armor on suunniteltu antamaan rahallesi pitkällä aikavälillä. Siinä on kaksikerroksinen rakenne, joka vahvistaa sen vahvuutta. Kova PC-ulkopinta pystyy suojaamaan älypuhelinta pudotuksilta.

TPU-sisustus auttaa koteloa absorboimaan iskuja. Se on nostanut kehystä, joka estää naarmuja vahingoittamasta laitteen kosketusnäyttöä. Apple-logon aukko takana täydentää sen muotoilua. Viimeinkin tämä kauniisti näyttävä kotelo on saatavana yhdeksässä värivaihtoehdossa.

USP: Kaksikerroksinen rakenne

Tutustu Amazoniin

# 2. Caudabe-huntu

Caudabe Veilin suurin kohokohta on erittäin ohut muotoilu. Se on valmistettu erittäin joustavasta polypropeenista ja kovasta muovista. Kaikilla, joilla on niin ohut profiili, kotelo voi torjua pienten tippojen vaikutukset.

Mattarakenteinen pinta tarjoaa paremman pidon, jolloin voit pitää laitetta mukavasti kädessäsi. Sileitä painikkeita on helppo painaa. Tämä ohut kotelo on saatavana kolmessa värivaihtoehdossa, kuten sininen, halla ja varkain musta.

USP: Ohuin tapaus

Tutustu Amazoniin

# 3. Lontect

Iskunkestävän rakenteensa ansiosta Lontect tarjoaa koko kehon suojan iPhonellesi. Timantti-nastallinen bling-tekojalokivi lisää profiiliaan. Muovinen takakansi on riittävän vahva kestämään iskuja.

Kiinteä puskuri tukee edelleen sen rakennetta. Pehmeä TPU-sisustus varmistaa, että iPhonellasi on tarvittava hoito ja se on suojattu tyhjästä. Lisäksi on tarjolla seitsemän upeaa värivaihtoehtoa.

USP: Bling tekojalokivi

Tutustu Amazoniin

# 4. iXCC

Kristallinkirkas muotoilu, iXCC-kotelo varmistaa, että älypuhelimesi pystyy kutomaan taikuutta vaivattomasti. Se on urheilullinen kova takapaneeli, joka tarjoaa suojan pudotuksilta. TPU-puskurityyny parantaa edelleen sen rakennetta.

Kaksiosainen muotoilu tukee sen pitkäikäisyyttä. Kohotetut reunat eivät anna näytön ja kameran koskettaa pintaa. Lisäksi neljän värivaihtoehdon avulla voit valita sopivan selkeän kotelon phabletillesi.

USP: TPU puskurin tyyny

Tutustu Amazoniin

# 5. WenBelle Blazers -sarja

On tapauksia, jotka eivät ehkä näytä häikäiseviltä silmiltä, ​​mutta niiden laatu on ihastuttava puku. WenBelle Blazers -sarjan lompakkokotelo on yksi tällainen esimerkki. Se on tarkoitettu erityisesti ihmisille, jotka haluavat matalan profiilin ja haluavat iPhonen näyttävän ammattimaiselta.

Keinonahalla valmistettu kotelo on melko sileä. Siinä on kolme korttipaikkaa ja iso lokero, johon voit tallentaa käteistä. Magneettisen sulkimen avulla voit helposti kiinnittää ja avata kotelon. Seisontatoiminto tarjoaa paremman katselukulman. Sininen, harmaa ja ruskea ovat kolme värivaihtoehtoa.

USP: Keinonahka

Tutustu Amazoniin

# 6. Abacus24-7

Abacus24-7-lompakkokotelossa on RFID-estotoiminto (radiotaajuustunnistus), joka suojaa korttisi tiedot. Kaiverrettu synteettisestä nahasta, se on erittäin sileä. Korttipaikkoja on pari.

Voit myös piilottaa dollarin setelin rahaholkin sisään. Magneettilukon avulla voit kiinnittää kotelon turvallisesti. Seisontatoiminnon avulla se tuo elämää elokuvaaikaan. Tämä ohut lompakkokotelo on saatavana neljässä värissä, kuten punainen, musta, violetti ja ruusukulta.

USP: RFID-esto

Tutustu Amazoniin

# 7. LUOLNH

Nosta tämä tyylikäs kotelo saadaksesi iPhonen näyttämään erittäin tyylikkäältä. Korkealaatuisella TPU-materiaalilla luotu kotelo on erittäin joustava ja sileä. Voit luottaa siihen taistelemaan tyhjästä. Selkeässä kotelossa on kaksi kirahvaa takana, jotka koristavat sen ulkonäköä. Pintarakenteinen pinta tuntuu melko lämpimältä kosketuksessa ja tarjoaa tarvittavan mukavuuden laitteen pitämiseen.

USP: Tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 8. TORRAS

Jos haluat esitellä phabletillesi tyylikkään kannen, tämä TORRAS-tarjous voi olla yksi parhaista vaihtoehdoista. Kova PC-rakenne saattaa näyttää olevan melko ohut, mutta se voi vastustaa pieniä kaatumisia. Ja mattapintainen, kansi voi pitää myös sormenjäljet ​​ja lika.

Suurella näytöllä on ylimääräinen suoja kohotetun huulen muodossa. Siinä on myös kameran kolhi, joka estää ampujaa naarmuuntumasta.

TORRAS-ohut kansi on välttämättömän puolustuksen lisäksi saatavana useina houkuttelevina sävyinä, mukaan lukien upea punainen, aina huomattava sininen ja enemmän.

USP: Ohut muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 9. WizGear

Ainoa syy, miksi olen valinnut WizGearin, on se, että se on ihanteellinen matkailijoille. Sen takana on kuorikotelo, jonka avulla voit mukavasti kuljettaa älypuhelinta. Vyöpidike on täysin säädettävissä; mikä helpottaa laitteen turvallisen kiinnittämistä pussiin.

Kotelo toimii myös luotettavana jalustana elävöittääksesi videosi aikaa. Suojauksen osalta se on riittävän vahva estämään tippojen vaikutukset.

USP: Kätevä kuorikotelo

Tutustu Amazoniin

# 10. JETech

JETech clear on tarkoitettu erityisesti ihmisille, jotka rakastavat esitellä laitettaan eivätkä halua laittaa koteloa. Selkeä muotoilu antaa iPhonelle lisenssin jatkaa silmien pidättämistä. Hyvässä asemassa on PC: n ja TPU: n materiaalien loistava fuusio, joka tekee rakentamisesta erittäin kestävän.

Siinä on renkaanpitimen jalusta, joka tarjoaa upean mediakatselukokemuksen. Viimeiseksi musta ja HD-kirkkaus ovat ainoat kaksi värivaihtoehtoa.

USP: Sormustelineen jalusta

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Kumman olet valinnut phabletillesi?

Huolimatta siitä, että ne ovat verrattain halpoja, näillä tapauksissa on saatu laatu näyttämään houkuttelevalta iPhone 7 Plus -puhelimellasi. Siistin muotoilun ja vahvan rakenteensa ansiosta kannet voivat tarjota tarvittavan suojan pudotuksilta.

Minkä näistä tapauksista olet valinnut iPhonellesi? Onko se tyylikäs ja pehmeä kuvioitu vai onko se kestävä rakenne ja tarjoaa tinkimättömän suojan tahattomilta putoamisilta? Olisi todella mukavaa tietää valinta.

Haluat ehkä katsoa:

 • Parhaat iPhone 7 Plus -kotelot
 • iPhone 7 Plus -kotelot
 • Parhaat iPhone 7 Plus -tukikotelot
 • Parhaat iPhone 7 Plus -kotelot

Uusimmat viestit