Parhaat iPhone 6 -kotelot vuonna 2021

Jos olet henkilö, joka rakastaa "läpinäkyvyyttä", ymmärrämme, että haluat "tämän laadun" jopa iPhone 6 -koteloillesi! Kyllä, puhumme "selkeistä tapauksista" tai läpinäkyvistä iPhone-koteloista. Jos etsit kauniita, pehmeitä, kirkkaita koteloita uusimmille Apple-puhelimille, keksimme täältä markkinoiden parhaat. Parhaisimpien tapausten saamiseksi tutkimme useiden valmistajien sivustoja ja tuotteita. Tarkistimme käyttäjien ominaisuudet, laadun ja arvostelut perusteellisesti. Tämän seurauksena listasimme TOP iPhone 6 Clear -kotelot.

1. Spigen Ultra Hybrid

Spigen Ultra Hybridissä on kaksikerroksinen rakenne, jotta se pystyy vastustamaan iskuja. Pääasiassa kovan PC: n takapaneelin ansiosta tämä läpinäkyvä kotelo kestää kolhuja. Pehmeä TPU-puskuri voi absorboida iskuja. Ilmatyynyteknologia vahvistaa sekä sen muotoilua että kestävyyttä. Etuhuuli toimii kosketusnäytön suojana. Ultra Hybrid -kirkas kotelo on saatavana kuudessa värivaihtoehdossa.

ominaisuudet

 • Kaksikerroksinen rakenne
 • Ilmatyynytekniikka
 • Kova tietokone takaisin
 • TPU-puskuri

USP: Kaksikerroksinen rakenne

Tutustu Amazoniin

2. JETech

JETech Clear -kotelolla on yksinkertainen ilme, joka sopii mukavasti älypuhelimeesi. Valmistettu PC- ja TPU-materiaaleista, tämä läpinäkyvä kotelo on tarpeeksi vahva selviytymään pienistä kolhuista ja vastustamaan naarmuja. Neljä ilmapehmustettua kulmaa mahdollistavat sen rakentamisen. Sileä pinta tarjoaa paremman otteen, joka estää luistamisen. Lisäksi tämä tyylikäs kotelo on saatavana viidessä värivaihtoehdossa.

ominaisuudet

 • TPU- ja PC-materiaali
 • Parannettu pito
 • Suojarakenne

USP: Naarmuuntumaton muotoilu

Tutustu Amazoniin

3. i-Blason Clear Halo -sarja

i-Blason Halo -sarjan kirkas kotelo on melko pienikokoinen ja muodostaa parin älypuhelimesi kanssa. TPU-puskuri pystyy absorboimaan iskut ja tekee kotelosta riittävän suojaavan vastustamaan iskuja. Liukastumisen estävä muotoilu varmistaa, että kotelo tuntuu mukavalta kämmenissäsi. Etureunat suojaavat kosketusnäyttöä naarmuilta. Tässä hyvännäköisessä läpinäkyvässä kotelossa on seitsemän värivaihtoehtoa, kuten kirkas, laivastonsininen, musta, sininen, vihreä, vaaleanpunainen ja oranssi.

USP: Luistamaton muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. TENOC

Tässä on minimalistinen kotelo, joka on riittävän ohut ja selkeä laitteen alkuperäisen ilmeen säilyttämiseksi. Se tarjoaa riittävän suojan naarmuilta ja kolhuilta lisäämättä laitteeseen liikaa irtotavaraa. Se on valmistettu joustavasta ja pehmeästä TPU-materiaalista, joka on helppo asentaa ja poistaa.

Lisäksi kaiuttimille, painikkeille ja porteille on tarkat aukot jokapäiväisen mukavuuden takaamiseksi. Kaiken kaikkiaan se on upean näköinen tapaus edulliseen hintaan, joka ei petä sinua.

ominaisuudet

 • Minimalistinen muotoilu
 • Sopii täydellisesti
 • Pehmeä TPU-materiaali

USP: Tyylikäs ja pehmeä

Tutustu Amazoniin

5. Speck CandyShell

Jos haluat saada ensiluokkaisen selkeän kotelon, sinun ei pitäisi katsoa Speck CandyShellin ulkopuolelle. Mikä erottaa sen muusta, on sotilasluokan suoja. Hienoimmalla TPU- ja PC-materiaalilla luotu kiinteä kotelo voi helposti pudottaa pudotusten vaikutukset. Äärimmäisen selkeän muotoilun ansiosta älypuhelimesi voi näyttää luokkansa tyylikkäästi. CandyShell on saatavana neljänä värivaihtoehtona.

ominaisuudet

 • TPU-materiaali
 • Kova ulkopinta
 • Korotettu kehys

USP: Erittäin kirkas muotoilu

Tutustu Amazoniin

6. Saukkolaatikko

OtterBox Symmetry Clear Series kuuluu eliittiliigaan. Se on pitkä kaikilta osin. Tässä läpinäkyvässä kotelossa on kaksikerroksinen kotelo, joka kestää iskuja. Kohotettu viistetty reuna toimii luotettavana kosketusnäytön vartijana. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, valittavana on jopa 18 värivaihtoehtoa.

ominaisuudet

 • Kohotettu viistetty reuna
 • Kaksikerroksinen muotoilu
 • Useita värivaihtoehtoja

USP: Ensiluokkainen materiaali

Tutustu Amazoniin

7. Maxboost® Liquid Skin iPhone 6 -kotelo

Maxboost®-kotelo voitti kilpailun hämmästyttävien ominaisuuksiensa ansiosta. Se näytti upealta ja milloin sitä pitää pitää, se antoi meille kuninkaallisen tunteen. Se säilytti iPhone 6: n tyylikkyyden saamalla erittäin kirkas pehmeä kotelo. Rakastimme sen selkeää pehmeää ihokoteloa, joka ylläpitää laitteen kauneutta, ja sen joustavaa runkoa, joka kestää hyvin naarmuja, merkkejä jne.

Tätä tyylikästä koteloa on kahta väriä - ruusukulta ja kirkas.

ominaisuudet

 • Naarmuuntumaton pinnoite
 • Sopiva muotoilu
 • Tarkat aukot napeille ja porteille
 • Elinikäinen takuu

USP: Pehmeä iho

Tutustu Amazoniin

8. iXCC

Miksi lisätä tarpeetonta irtotavaraa iPhone 6: een, kun sinulla on sama suoja minimaalisella irtotavaralla. iXCC on kristallinkirkas, erittäin ohut kotelo iPhonellesi. Niin kauan kuin turvallisuudesta huolehditaan, puskuri nousee huomattavasti kulmiin, jotka toimivat iskunvaimentimena.

Kotelossa on tarkat leikkaukset missä sitä tarvitaan, ja tarjoaa siten esteettömän pääsyn kaikkiin iPhonen portteihin ja toimintoihin. Lopuksi, se ei ole iso myös lompakossa.

USP: Ohut kristallinkirkas kotelo

Tutustu Amazoniin

9. Shock Tech

Tämä selkeä kotelo on valmistettu pehmeällä ja ohuella TPU-geelillä, joka ei lisää mitään irtotavaraa iPhoneen, ja se antaa myös hyvän pidon pitämällä. Geeli suojaa laitetta tehokkaasti säännöllisiltä putoamisilta ja kolhuilta. Sen lisäksi se suojaa myös naarmuilta. Näytön ja kameran ympärillä olevat kohotetut reunat suojaavat niitä myös naarmuilta.

Suurin osa geelipohjaisista tapauksista muuttuu keltaiseksi ajan myötä. Edistyneellä hoidolla tapaus ei muutu keltaiseksi ajan myötä, ja se on selvä, kunnes käytät sitä. Kaiken kaikkiaan se on erinomainen rahan arvo.

USP: Pehmeä ja ohut TPU-geeli

Tutustu Amazoniin

10. Huffii

Miksi suojata vain iPhone, kun näyttö on haavoittuvin osa? Huffii korjaa tämän huolen antamalla laatikossa kaksi näytönsuojaa, kun ostat kotelon. TPU-puskuri ja kotelon kiinteä takaosa suojaavat laitettasi tarkasti naarmuilta, normaaleilta putoamisilta ja kolhuilta.

Lasinsuojilla on 9H-kovuus. Kaiken kaikkiaan se on täydellinen paketti, joka suojaa iPhone 6: ta putoilta, naarmuilta, pölyltä ja lialta.

USP: Kaksi näytönsuojaa sisältyy pakkaukseen

Tutustu Amazoniin

Kirjautua ulos

Tärkein syy siihen, miksi käyttäjät rakastavat selkeitä tapauksia, on antaa heidän iPhonen ilmaista luokkansa ilman häiriöitä. Erittäin selkeän muotoilun ansiosta nämä läpinäkyvät kotelot auttavat älypuhelinta paljastamaan viehätyksensä tyylillä. Lisäksi ne voivat suojata laitettasi pudotuksilta ja naarmuilta.

Minkä selkeän kotelon olet valinnut iPhone 6 -kuorille? Olisi hämmästyttävää tietää sen nimi. Kerro meille myös laatu, joka on kiinnittänyt silmäsi.

Saatat haluta vilkaista nopeasti:

 • Parhaat iPhone 6 -puskurikotelot
 • Parhaat iPhone 6 -kotelot
 • Virtapankit iPhonelle ja iPadille
 • Parhaat Bluetooth-kuulokkeet iPhone 6/6 Plus -puhelimelle

Uusimmat viestit