iSkysoft iPhone Yhden napsautuksen tietojen palautus

Yksi ankarimmista asioista, joita voi tapahtua iPhonellesi / iPadillesi / iPod Touchillesi, on se, että jonain päivänä se on tyhjä eikä käynnisty. Ja sinulla ei ole viimeaikaista varmuuskopiota valokuvista, yhteystiedoista, viesteistä ja muusta.

Tässä vaiheessa joko päästät irti ja teet täydellisen palautuksen (vanhaan varmuuskopioon) tai siirryt palautusohjelmistoon. Siellä tulee iSkysoft iPhone Data Recovery. ISkysoftin takana olevat ihmiset tuottavat upeita ohjelmistoja, jotka keskittyvät tietojen palauttamiseen ja videoiden lataamiseen. Yksi heidän ohjelmistostaan, iSkysoft iPhone Data Recovery, on pelastaja, kun iDevice ei käynnisty ja sinun on palautettava tiedot kiireesti.

iSkysoft iPhone Data Recovery: Yhden napsautuksen tietojen palautus iDevices-laitteellesi

iSkysoft on hyvin samanlainen kuin monet muut iPhonen / iPadin tietojen palautusohjelmistot: liität iDevicen tietokoneeseen, suoritat palautusohjelmiston ja voila! Suurin osa tiedoistasi palautetaan ja asetuksistasi riippuen ne voidaan palauttaa takaisin iPhoneen, tallentaa Mac- tai PC-tietokoneellesi jne.

Muutama vuosi sitten tietojen palautus oli painajainen. Ilman oikeita työkaluja se on edelleen painajainen vielä tänään. Ja ajatella, että iPhone voi mennä kaputiin milloin tahansa - varsinkin jos kyseessä on paljon sovelluksia, paljon tietoja ja paljon käyttötarkoituksia - on todella pelottavaa. Siksi Applen varmuuskopiointijärjestelmä on suunniteltu varmistamaan, että iPhonesi varmuuskopioidaan aina, kun liität sen Maciin.

Mutta tietysti asiat voivat mennä pieleen. Murphyn laki.

Noina ahdistuneina aikoina ohjelmisto, kuten iSkysoft, voi olla täydellinen siunaus. Parasta iSkysoftissa on, että sen käyttö on melko helppoa ja yksinkertaista. Suurin osa ohjelmasta tehdään automaattisesti, kun iDevice on kytketty Maciin / PC: hen ja suoritettu ohjelmisto.

iSkysoft skannaa iPhonen / iPadin / iPod Touchin (riippumatta siitä, käynnistetäänkö se vai ei) ja yrittää koota kaikki tiedot, jotka se voi palauttaa. Voit sitten ottaa nämä tiedot ja tallentaa ne Maciin tai käyttää niitä palauttamaan iPhone / iPad suoraan.

iSkysoft toimii hyvin myös valikoivissa varmuuskopioissa. Haluat esimerkiksi vain muutaman tiedoston äskettäisestä iTunes-varmuuskopiosta - ei ole muuta keinoa kuin käyttää iSkysoftin kaltaista ohjelmistoa.

Ydintoiminto, jolle iSkysoft tunnetaan, on kadonneiden, vahingossa poistettujen tietojen palauttaminen. Tätä tapahtuu melko paljon, kun tyhjennät asioita tai kun yrität yhtä näistä iCloud-synkronoinnista. Kadonnut kuvat, yhteystiedot, viestit: kaikki nämä ovat jäljitettävissä iPhonessa / iPadissa tai missä tahansa iOS-laitteessa. iSkysoft käyttää älykkyyttä palauttamaan kadonneet tiedot ja palauttamaan ne mahdollisimman paljon.

  • Lataa iSkysoft for Mac (79,95 dollaria)
  • Lataa iSkysoft Windowsille

Olemme varmoja, että tämä iSkysoft on paras tietojen palautusohjelmisto. Piditkö tästä? Jaa palautteesi meille kommenttikentässä.

Uusimmat viestit