PhoneClean-arvostelu: Macille ja Windowsille

Aivan kuten mikä tahansa muu ihmisen tekemä laite, iPhone tarvitsee myös hoitoa, jotta se toimisi sujuvasti ja tuottaa halutun suorituskyvyn. Ellei siihen kiinnitetä asianmukaista huomiota, älypuhelin voi olla täynnä tilaa; menettää näin kuuluisan nopeuden.

Asiat kasaavat todella paljon iPhonessa aivan kuten tietokoneessa: välimuistin, sovellusvälimuistin, ei-toivottujen tiedostojen, mahdollisesti vaarallisten evästeiden selaaminen. No, saatko driftin oikein? IPhonessa on paljon tietoja, joita enimmäkseen ei tarvita, mutta joka silti vie paljon tilaa iPhonessa. Joskus tämä on useita gigatavuja ja se voi olla sotkuista. Joten miten poistaa nämä ei-toivotut tiedostot helposti ja estää iPhonea sekoittamasta?

PhoneClean Review: Siivoa iPhone-välimuisti ja palauta arvokasta tilaa

Kaikkien rikkaruohojen puhdistaminen voi olla helppoa PhoneCleanin kaltaisilla ohjelmistoilla. Jos tunnet iMobien, he ovat tuottaneet upeita ohjelmistoja iPhonelle, kuten AnyTrans, PhoneTrans jne. PhoneClean on ollut todella hieno ohjelmisto. Sen uusin versio on parantunut entisestään - PhoneClean 4, jonka avulla voit puhdistaa iPhonen ja saada takaisin tilaa. En masse.

Siivoaa useita roskapostitiedostoja

IPhone-laitteessasi on melkein paljon tavaraa, jotka voidaan tyhjentää palauttamaan paljon tilaa. PhoneCleanin avulla voit helposti tyhjentää kaikki tarpeettomat tiedostot, välimuistin ja evästeet. Mikä tekee siitä erittäin pätevän, on kyky jäljittää kaikki roskapostitiedostot ja päästä niistä eroon vaivattomasti.

Tässä se puhdistetaan ...

  • Roskapostitiedostot, jotka luodaan sovelluksen asennuksen, suorittamisen tai käytön aikana
  • Offline-tiedostot
  • Selaimen välimuisti
  • Sovelluksen välimuisti
  • Komentosarjatiedostot (verkko)
  • Keksit
  • Synkronointi epäonnistui mediatiedostot
  • Osittaiset lataukset

Tarjoaa tarvittavan yksityisyyden, turvallisuuden

Pidän erityisesti ohjelmistosta siitä, kuinka helppoa on poistaa asioita iPhonesta menettämättä tietoja tai sovelluksia. Lisäksi se tarjoaa kaivatun yksityisyyden ja turvallisuuden tärkeille tiedoillesi tai arkaluonteisille tiedoillesi. Siksi voit luottaa siihen, että se ei vain päästä eroon tarpeettomista tiedostoista tarvittavalla mukavuudella, vaan tarjoaa myös suojan henkilökohtaisille tiedoillesi.

Lisää mukavuutta

Lisäksi ohjaustaso menee muutaman kerroksen syvälle. Voit esimerkiksi valita sovellukset, joille haluat tyhjentää välimuistin. Jos et halua siivota joitain sovelluksia, sinulla on täydellinen vapaus jättää ne pois. Minusta tämä ominaisuus on erittäin käyttäjäystävällinen, koska sen avulla voit valita, mitä haluat puhdistaa.

Tuomio

Yksinkertaisesti sanottuna PhoneClean toimii täydellisesti antaen sinun puhdistaa tarpeettomat tiedostot ja säästää iPhonesi täysin sekaisin. Ja se tekee siitä loistavan ohjelmiston.

Sinulla on iPhone ja tarvitset tilaa (tai tonnia sitä); PhoneClean on mitä sinun pitäisi käyttää pitämään älypuhelin siistinä.

Yhden vuoden tilaus on saatavilla hintaan 19,99 dollaria yhdelle tietokoneelle. Vaikka perhelupa on saatavana hintaan 39,99 dollaria viidelle tietokoneelle ja Macille, henkilökohtaisen lisenssin hinta on 29,99 dollaria. Se on saatavana sekä Windowsille että Macille.

  • PhoneClean Pro for Windows (39,99 dollaria)
  • PhoneClean Pro for Mac (39,99 dollaria)

Mikä on mielipiteesi PhoneCleanista? Jaa palautteesi alla olevissa kommenteissa.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found