Parhaat iPhone X -renkaanpidikekotelot vuonna 2021

Yksi laatu, jota en tarkista ostamatta koteloa iPhonelleni, on parannettu pito. Se johtuu siitä, että se tarjoaa tarvittavan joustavuuden laitteen pitämiseen mukavasti. Tämän seurauksena puhelin ei todennäköisesti liukastu käsistä. Ja kun puhumme liukastumisen estosta, olisi suuri virhe jättää huomiotta rengaskotelo. Siksi ajattelin, että kannattaa tehdä erityinen kokoelma parhaista iPhone X -renkaanpitimistä.

 1. ICONFLANG
 2. Oma
 3. Neivi
 4. Lontect
 5. CoverON RingCase -sarja
 6. Vofolen
 7. Peyou
 8. Tyylikäs valinta
 9. WATACHE
 10. Chitri

1. ICONFLANG

ICONFLANG on saanut neljä tähteä yli 350 asiakasarvostelusta. Tarkastellessani mitä renkaanpitimen kotelo tarjoaa, voin sanoa, että se ansaitsee olla yksi hienoimmista valinnoista.

Kotelossa on hybridirakenne, joka voi kestää vaikutuksia. Jos käytät puhelimen pidikettä parempaan handsfree-kokemukseen asemasta, sen yhteensopivuus magneettisten autotelineiden kanssa sopii tarpeisiisi.

Kuvioitu pinta ei ole vain liukastumista estävä, mutta myös likaa hylkivä. Joten voit odottaa kannen säilyvän tunnelmansa pitkään. Vielä parempi, ICONFLANG tarjoaa jopa 12 houkuttelevaa värivaihtoehtoa, mukaan lukien punainen, laivastonsininen, musta ja paljon muuta.

USP: Kestävä hybridi

Tutustu Amazoniin

2. Oma

Tyylikäs ja selkeä kotelo, jonka avulla iPhone X loistaa. Tämä TPU-kotelo on melko kevyt ja sopii täydellisesti älypuhelimen ympärille. Ja kuvioitu pinta on aina käytettävissäsi kämmenesi kaunistamiseksi, laitteen pitäminen on mukava kokemus.

Rengaspidike on täysin käännettävissä, jolloin se tukee älypuhelinta haluamassasi asennossa. Joten odota, että handsfree-videopuhelut ovat hauskoja.

Magneettilevyn ansiosta Ownest-rengaskotelo voi toimia myös magneettisten autotelineiden kanssa. Kaiken kaikkiaan neljä viehättävää värivaihtoehtoa, kuten kulta, punainen, hopea ja musta, voivat tehdä upean ottelun tyylikkääseen asuusi.

USP: Tyylikäs ja tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

3. Neivi

Lippulaiva-älypuhelin, kuten iPhone X, tarvitsee yhtä viehättävän kumppanin, jotta se näyttää silti miellyttävältä. “Neivi” on saanut tyylikkyyden ollakseen sopiva kumppani iPhonelle.

Neivillä on 0,9 mm: n paksuus ohut rakenne, joka napsahtaa iPhonen ympärille tahrattomasti. Laadukas PC-materiaali tekee siitä hieman naarmuuntumattomamman.

Pintakäsittelyn ansiosta ulkopinta ei tunnu ollenkaan liukkaalta. Vielä parempi, että viisi värivaihtoehtoa, kuten musta, sininen, kulta, punainen ja ruusukulta, helpottavat vastaavan kannen valitsemista.

USP: Pehmeä pinta

Tutustu Amazoniin

4. Kosketa

Haluatko antaa iPhonen X hehkua ilman esteitä? Valitse Lontect-kirkas kotelo. Tässä tapauksessa voidaan luottaa kestämään pieniä iskuja ja estämään naarmuja. Pehmeällä TPU-materiaalilla se on erittäin joustavaa.

Siksi voit asentaa ja poistaa sen mukavasti. Sileä kuvioitu pinta tarjoaa paremman otteen ja pitää samalla lian ja sormenjäljet ​​poissa. Lisäksi Lontectissa on kaksi värivaihtoehtoa: musta ja ruusukulta.

USP: Tyhjennä profiili

Tutustu Amazoniin

5. CoverON RingCase -sarja

On aina hienoa vahvistaa tyyliosamäärä. Mutta sen ei pitäisi aina olla suojan kustannuksella.

CoverON RingCase -sarja yrittää tehdä iPhonesta ihastuttavan kumppanin vaarantamatta suojaustekijää. Näin voit saada molempien maailmojen parhaat puolet.

Tukeva hybridirakenne (PC ja TPU) voi selviytyä sokista helposti. Hiilikuituaineet korostavat ulkonäköä, kun taas sileät sivut helpottavat älypuhelimen kantamista.

Lisäksi RingCase-sarjan koteloissa on neljä huomattavaa värivaihtoehtoa, kuten musta, harmaa, mintunpunainen ja ruusukulta.

USP: Hiilikuitu aksentti

Tutustu Amazoniin

6. Vofolen

Jos ajattelet älypuhelimesi kiertämistä vaarantamatta iPhonen turvallisuutta, Vofolen olisi oikea tapa edetä. Kotelo on läpinäkyvä ja siinä on iskuja vaimentava runko. Tämän seurauksena se antaa laitteellesi mahdollisuuden esitellä muotoilua ja pitää myös kolhuja.

Kumipuskurin toinen etu on paljon parempi pito. Magneettilevyn sisällyttäminen tekee Vofolenista täysin kykenevän työskentelemään magneettisten autotelineiden kanssa. Ja lähinnä käännettävän renkaan ansiosta voit katsella mediaa vaaka- ja pystytilassa.

USP: Tukeva muotoilu ja parempi pito

Tutustu Amazoniin

7. Peyou

Peyou urheilu tyylikäs ja kompakti profiili, joka tekee tiukan ulkonäön iPhonessa. Kotelon kaksoiskerrokset on vahvistettu korkealaatuisella silikonilla ja PC-materiaalilla. Vaikka kestävä ulkopinta kestää iskuja, pehmeä sisustus pitää hankauksen kohtuullisella etäisyydellä.

Luistamaton pinta tarjoaa paremman otteen, kun taas sileät painikkeet ovat helposti painettavissa. Ring jättää jalustan roolin ihailtavasti parantamalla median katselukokemustasi. Lisäksi Peyou on saatavana neljänä värivaihtoehtona, kuten musta, kulta, minttu ja ruusukulta.

USP: Silikoninen sisäkerros

Tutustu Amazoniin

8. Tyylikäs valinta

Elegant Choise täyttää nimensä. Silmiinpistävä profiili tekee siitä hienon valinnan iPhonelle.

Elegant Choise on valmistettu pehmeästä TPU-materiaalista ja siinä on kuvioitu pinta. Kannessa on irrotettava rengas, jotta voit poistaa sen, kun sitä ei tarvita.

Upotetun metallin ansiosta se on suunniteltu toimimaan myös magneettisten autotelineiden kanssa. Joten odota, että handsfree-aika ajaa jatkossakin sujuvasti. Mitä väreihin tulee, tämä kauniisti suunniteltu kotelo on sininen, musta, punainen ja vaaleanpunainen.

USP: Katseenvangitsija

Tutustu Amazoniin

9. WATACHE

Jos on aika varastaa esitys, haluaisit mielelläni WATACHE. Kimalteleva muotoilu simpukankuorella näyttää upealta ja voittaa silmämunat helposti.

Bling-rengas koristaa edelleen muotoilua ja antaa sinun käyttää älypuhelinta myös handsfree-tilassa. Toinen merkittävä piirre on, että 3D-tekojalokivi voi säilyttää huippulaadunsa pitkään.

Joustavan TPU-materiaalin ja puskurirakenteen ansiosta suunnittelijakotelo kestää vähäisiä iskuja. Ja kyllä, sekä valkoinen että vaaleanpunainen.

USP: Kimalteleva muotoilu

Tutustu Amazoniin

10. Chitri

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Chitri on saanut kaikki ominaisuudet paitsi olemaan kumppani iPhonelle, mutta myös pitämään sitä suojattuna jopa ikäviltä kolhuilta. Kaksoiskerroksiin (akryylikovet ja TPU) voidaan luottaa absorboimaan iskut ja estämään myös naarmut. Pehmeät teksturoidut sivut tarjoavat lisäpidon, joka estää putoamisen.

Kuvan täydelliset aukot tarjoavat kivuttoman pääsyn kameraan, porttiin ja kaiuttimiin. Painikkeet ovat melko herkkiä ja tarjoavat paremman napsautuksen. Pyörivä rengas parantaa median katselukokemustasi. Viimeiseksi metallirengas on magneettinen ja voit kiinnittää iPhonen myös autotelineeseen.

USP: Selkeä muotoilu

Tutustu Amazoniin

Se siitä! Oletan, että olet halunnut tutkia näitä hienoimpia rengaskoteloita kanssani.

Valintasi?

On aika ilmoittaa meille pidetyn tapauksen nimi. Kerro meille myös ne ominaisuudet, jotka haluat nähdä ylärenkaakotelossa.

Haluat ehkä viitata:

 • Parhaat iPhone X -kotelot
 • Parhaat iPhone X -lompakkokotelot
 • iPhone X -puskurin kotelot
 • Parhaat iPhone X -kotelot

Uusimmat viestit