Zoom-ominaisuuden käyttäminen iPhone 7 Plus -kamerassa

Tuomio on päättynyt ... iPhone 7 Plus: lla on paras kamera, joka voi jopa ammattikuvaajan tuntea olevansa ylpeä. Sinun ei enää tarvitse kantaa DSLR: ää kaikkialla upeiden kuvien ottamiseksi. Phablet on täysin varustettu napsauttamaan valokuvia hämmästyttävällä terävyysalueella sekä bokeh / sumennus-vaikutuksella. Erittäin suuri phablet on todellakin markkinoiden miellyttävin mini-DSLR.

iPhone 7 Plus tarjoaa 10-kertaisen digitaalisen zoomauksen, jonka avulla voit kaapata kauaskantoisia kohteita selkeämmin. Lisäksi voit säätää sitä vaivattomasti. Se on jotain, jonka haluaisit saada katsellessasi jalkapallopelejä, nauttien tennistä tai hyödyntämällä krikettipeliä parhaalla mahdollisella tavalla. Henkilökohtaisesti aion käyttää digitaalista zoomausta paljon matkoilla.

Zoom-ominaisuuden käyttäminen iPhone 7 Plus -kamerassa

Vaihe 1. Tuoda markkinoille Kamera -sovelluksen iPhonessa.

Vaihe # 2. Seuraavaksi sinun on koskettava ja pidettävä 1x painike

pohjalla.

Vaihe # 3. Nyt sinun täytyy pyyhkäistä vasemmalle zoomauksen lisäämiseksi. Voit vähentää sitä pyyhkäisemällä oikealle.

Vaihtoehtoisesti voit napauttaa 1x.

Kuinka vaihtaa 1x ja 2x zoomauksen välillä iPhone 7 Plus -laitteessa

Phabletissa on erittäin helppo vaihtaa 1x ja 2x zoomaus.

Vaihe 1. Avaa ensin Kamera-sovellus.

Vaihe # 2. Napauta 1x-painiketta siirtyäksesi 2x-tilaan. Palataksesi 1x-arvoon, napauta vain painiketta uudelleen. Se on niin yksinkertaista, eikö olekin?

Kun iOS 10.1 on juuri saapunut, muototila on saatavana myös iPhone 7 Plus -laitteeseen. On todella mukavaa napsauttaa kuvia bokeh-efektillä. Valitettavasti muotokuvatila on yksinomainen 7 Plus -malliin. Siksi edes iPhone 7 -käyttäjät eivät voi käyttää sitä.

Jos muotokuvatila viehättää sinua ja haluat käyttää sitä iPhonessa 7 sekä vanhemmissa iPhone-laitteissa, kuten iPhone 5s, iPhone 6/6 Plus, iPhone 6s / 6s Plus ja iPhone 5SE, on tapa käyttää sitä älypuhelin.

Noudata tätä täydellistä opasta, jotta voit hyödyntää bokeh-vaikutusta parhaalla mahdollisella tavalla tukemattomassa iPhonessa.

Tykkää tämä artikkeli? Kerro meille palautteesi alla olevissa kommenteissa.

Uusimmat viestit