Liiketunnistin iPhone-sovellus

Pari päivää sitten sain hirvittävän videon WhatsApp-laitteelleni; siinä, että governess, jonka työssäkäyvät vanhemmat palkkasivat huolehtimaan lapsestaan, kohteli lasta huonosti. En voi ladata tätä videota tänne, koska monet heikkosydämiset katsojat katoavat katsottuaan kauhun, jonka nainen päästää köyhään lapseen.

Tämä saa minut ymmärtämään, että kuinka vaikeaa on jättää rakkaamme jonkun toisen käsiin. Samalla se osoittaa myös avuttomuuttamme, koska ammatillinen sitoutumisemme pitää meidät poissa perheestämme. Tässä tilanteessa toivoisit, että sinulla olisi kolmas silmä valvomaan läheisiäsi ja rakkaitasi.

Liiketunnistin iPhone-sovellus: Pidä tarkkaavainen silmä lapsillasi ja lemmikkisi kanssa

Onneksi iPhone voi auttaa sinua. Tarvitset vain Sipan Davoianin kehittämän liiketunnistimen iPhonessa tai iPadissa.

Kuten nimestä voi päätellä, liiketunnistin havaitsee kaikki liikkeet, jotka tapahtuvat kohtauksessa. Sovellus on suuri apu lemmikkisi seuraamiseen; voit käyttää sitä myös turvallisuussyistä. Jos käytät sovellusta piilokamerana, se voi varoittaa, jos jotain tapahtuu; se lähettää äänimerkin, välähtää valoa tai lähettää sähköpostia.

Sovellusta on melko helppo käyttää suurimmilla oletusasetuksilla. Se tallentaa kaikki havaitut tapahtumat kansioon; voit nimetä tiedostot uudelleen tapahtuman mukaan. Voit tarkastella havaittuja tapahtumia heti postilaatikossa tai Dropboxissa.

Varmista vain, että syötät Dropboxisi oikean tunnuksen ja salasanan. Yksi sovelluksen suurimmista eduista on, että jos iOS-laitteesi siirretään kiinteästä paikasta, sovellus lähettää sähköposti-ilmoituksia.

Kuva ei kuitenkaan ole niin ruusuinen. Sovelluksella on myös joitain haittoja. Ensinnäkin, se kuluttaa laitteen akkua nopeasti, ja siksi käyttäjien on kytkettävä laite virtalähteeseen tai heidän on pidettävä laite virransäästötilassa.

Toinen haittapuoli on, että iPhonesi tai iPadisi on melkein varattu, jos haluat tarkkailla jotakuta pitkään. Tämä on melko edullinen kauppa, koska voit helposti käyttää halvempaa vaihtoehtoa, kuten CCTV, jos haluat pitää videovalvonnan lemmikkeillesi tai lapsillesi.

Sovellus tarvitsee monia päivityksiä, koska tämä on ensimmäinen versio. Toivotaan kehittäjän keksivän joitain todellisia järkeviä muutoksia sovellukseen.

Uusimmat viestit