Poista Applen ohjelmistopäivityksen ilmoitukset käytöstä Macissa ja Windowsissa

Joskus sitten olemme käsitelleet ohjelmistopäivitysten lataamisen poistamista iPhonesta / iPadista. Käyttäjät saivat tästä paljon valituksia, ja siksi me selvitimme asiaa ja löysimme ratkaisun.

Samanlainen ongelma on nyt lisääntynyt Applen ohjelmistopäivityksen näytössä Windowsissa ja Macissa, joissa on OS X. Ja tällä kertaa olemme keksineet mahdollisia ratkaisuja.

Äskettäin minut vihastui vastaanottamalla Apple Software Update -ponnahdusikkuna, joka ilmestyi usein tietokoneelleni vain kertomaan minulle, että minun pitäisi päivittää iTunes, QuickTime ja iCloud. Kun yritin poistaa tämän käytöstä, en löytänyt mitään kiertotapaa. Muutaman yrityksen jälkeen sain tietää, että ratkaisu oli Ajoitetut tehtävät eikä Käynnistys-kansiossa tai rekisterissä.

Täällä tarjoamme ratkaisun niille, jotka käyttävät Windows 10, 8, 7 ja Vistaa sekä Windows XP: tä.

Applen ohjelmistopäivityksen näytön poistaminen käytöstä Windows-tietokoneessa (Windows 10, 8, 7 ja Vista)

Vaihe 1. Napsauta Käynnistä-valikkoa.

Vaihe # 2. Kirjoita Tehtäväaikataulu tai ajoita tehtävät hakukenttään ja paina Enter.

Vaihe # 3. Kun Task Scheduler -ikkuna avautuu, kaksoisnapsauta Task Scheduler Library -kirjastoa vasemmasta navigointipaneelista.

Muutama kansio avautuu.

Vaihe # 4. Kaksoisnapsauta Apple-kansiota.

Vaihe # 5. Napsauta hiiren kakkospainikkeella AppleSoftwareUpdate.

Vaihe # 6. Napsauta avattavasta valikosta Poista käytöstä tai Poista.

Applen ohjelmistopäivityksen näytön sammuttaminen Windows-tietokoneessa [Windows XP]

Vaihe 1. Napsauta Käynnistä-valikkoa.

Vaihe # 2. Napsauta sitten Ohjelmat.

Vaihe # 3. Napsauta Tarvikkeet.

Vaihe # 4. Siirry kohtaan Järjestelmätyökalut.

Vaihe # 5. Avaa Ajoitetut tehtävät.

Vaihe # 6. Napsauta hiiren kakkospainikkeella AppleSoftwareUpdate.

Vaihe # 7. Napsauta Poista.

Nyt et enää saa näitä ikäviä päivitysviestejä Apple-ohjelmistolle.

Jos luulet, että vain Windows-käyttäjät saavat tällaisia ​​ärsyttäviä ohjelmistopäivityksen viestejä, mieti uudestaan. Myöskään Mac-käyttäjiä ei säästetä. Mutta on olemassa ratkaisu myös Mac-käyttäjille. Toisin kuin Windows, Mac ei kuitenkaan tarjoa pysyvää ratkaisua. Ainoa pysyvä ratkaisu on päivittää ohjelmisto; muuten voit poistaa ilmoituskeskuksen käytöstä vain väliaikaisesti tai piilottaa tietyn ohjelmistopäivityksen jonkin aikaa. Mutta tämä ei ole lopullinen tai pysyvä ratkaisu.

Kuinka lopettaa ohjelmistopäivitys virheiden korjaamisesta Mac OS X: ssä

Väliaikainen ratkaisu # 1. Ohita ilmoitus pyyhkäisemällä

Tämä on väliaikainen korjaus; kun näet ilmoituksen bannerin, pyyhkäise sitä oikealle, jos et halua sivuuttaa sitä muutaman tunnin ajan. Jos päivitys odottaa App Storessa, sinun on suoritettava tämä toiminto kerran tai kahdesti päivässä. Normaalisti työskentelevillä ammattilaisilla ei ole aikaa valita pysyvää ratkaisua, ts. Päivittää ohjelmisto. Siksi tämä väliaikainen ratkaisu säästää heitä päivitysten ponnahdusikkunoista, kun he työskentelevät vakavan projektin parissa.

Väliaikainen ratkaisu # 2. Poista päivän ilmoituskeskus käytöstä

Jos haluat välttää ilmoituksen muistutuksen koko päivän ajan, tämä on paras ratkaisu sinulle. Aina kun näet ohjelmistopäivityksen, napsauta "Myöhemmin" ja valitse sitten "Muistuta minua huomenna". Mutta ole valmis kohtaamaan saman päivityksen seuraavana päivänä ja sen jälkeen ja niin edelleen. Voit käyttää tätä ratkaisua, jos olet kiire suorittamaan tehtävää.

Väliaikainen ratkaisu # 3. Älä häiritse

Tämä on jälleen väliaikainen korjaus, mutta tämän menetelmän ainoa etu on, että voit pysyä ilmoitusten edessä. Vaihda Älä häiritse -vaihtoehto PÄÄLLE ilmoituskeskuksesta; tämä paitsi piilottaa päivitysilmoituksen, myös kaikki ne yleensä. Seuraavana päivänä sinun on noudatettava samaa menettelyä manuaalisesti kytkeäksesi ilmoitukset pois käytöstä. Napsauta Järjestelmäasetukset → Ilmoitukset → Ota ilmoitukset käyttöön.

Aikataulu Älä häiritse

Jos et pidä ajatuksesta ottaa Älä häiritse -toiminto käyttöön joka päivä, voit ajoittaa prosessin. Napsauta Järjestelmäasetukset ja siirry sitten ilmoituksiin, josta löydät Älä häiritse ensimmäisenä vaihtoehtona vasemmalla paneelilla. Oikeassa paneelissa näkyy Ota käyttöön Älä häiritse -vaihtoehto; syötä aika, jonka haluat Älä häiritse -toiminnon käyttöön.

Tämä ei näytä ilmoituksia valitsemasi ajanjakson välillä. Ilmoitukset ilmestyvät, kun Älä häiritse -asetus on POIS.

Ohjelmistopäivityksen pysyvä poistaminen käytöstä Ilmoitukset Macissa

Jos haluat päästä eroon päivittäisistä päivitysikkunoista, valitse tämä ratkaisu.

Vaihe 1. Siirry kohtaan Järjestelmäasetukset.

Vaihe # 2. Napsauta App Store. Poista nyt valinta Tarkista päivitykset automaattisesti -valintaruudusta. Voit tarkistaa päivitykset siirtymällä nyt Mac App Storeen; mutta tämän ei pitäisi olla sinun asiasi, sillä voit säästää itsesi niistä ärsyttävistä ohjelmistopäivityksen viesteistä.

Päivitä ohjelmisto

Tämä on paras vaihtoehto, joka voittaa kaikki yllä olevat ratkaisut. Tämä säästää Maciasi virheiden mahdollisilta uhilta; Voit nauttia tiettyjen ohjelmistojen uusimmista ominaisuuksista ja palveluista, mikä antaa Macillesi sujuvan toiminnan. Joko päivitä kaikki ohjelmistot ilmoituskeskuksesta tai siirry App Storeen ja päivitä kukin yksitellen.

Uusimmat viestit