Kuinka korjata iCloud Restore Stuck -ongelma iPhonessa ja iPadissa

Palauttamisen aikana monet Applen käyttäjät ilmoittivat, että iPhone sanoo edelleen "restore iCloud-varmuuskopiosta. ” Näyttää siltä, ​​ettäiCloud-varmuuskopio jumissa eikä liiku eteenpäin. Olemme löytäneet joitain testattuja ratkaisuja ongelman korjaamiseen. Mutta ensin ymmärretään, miksi se tapahtuu.

Miksi iCloud palauttaa jumiin?

Ensinnäkin, se on harvinainen asia. Useimmissa tilanteissa se tapahtuu huonon Wi-Fi-yhteyden takia tai jos iPhone katoaa Wi-Fi-yhteyden ja siirtyy matkapuhelindataan.

On myös todennäköistä, että kun yrität palauttaa iCloud-varmuuskopiosta, Apple-palvelimet eivät ehkä toimi väliaikaisesti.

Ja lopuksi vanhentunut iOS iPhonessasi saattaa aiheuttaa palautuksen jumittumisen. Mutta tässä meillä on joitain kiertotapoja, jotka auttavat sinua pääsemään ulos tästä ongelmasta. Katso.

5 ratkaisua iCloud Restore Stuckin korjaamiseen iPhonessa

 1. Tarkista iCloud-järjestelmän tila
 2. Wi-Fi on katkaistu
 3. Palauta toisen verkon käyttö
 4. Päivitä iOS ja yritä sitten palauttaa
 5. Poista iPhone ja palauta iCloudista uudelleen

1. Tarkista iCloud-järjestelmän tila

Voit tarkistaa Applen järjestelmän tilan siirtymällä tälle sivulle. Näetkö tuon iCloud-varmuuskopio, Apple ID, iCloud-tili ja kirjaudu sisään työskentelevät. Jos kaikki on kunnossa, näet vihreän pisteen näiden vieressä.

Jos nämä eivät toimi, joudut odottamaan jonkin aikaa. Kun Apple on korjannut palvelinongelmat, iCloud-palautus suoritetaan loppuun ilman minkäänlaisia ​​toimenpiteitä.

2. Wi-Fi katkesi

Et voi palauttaa iCloudista mobiilidatan avulla. Varmista siis, että laitteesi on yhteydessä Wi-Fi-verkkoon (vahva) koko palautusprosessin ajan. Voit liittää iPhonen Wi-Fi-verkkoon avaamalla Asetukset-sovelluksen → Wi-Fi.

Sammuta myös Wi-Fi Assist, niin että kun Wi-Fi-yhteys heikkenee, iPhone ei siirry matkapuhelindataan.

Wi-Fi Assistin poistaminen käytöstä:

 1. Avaaasetukset sovellus →Solu.
 2. vieritä loppuun ja poista käytöstäWi-Fi-apu.

3. Palauta toisen verkon käyttö

Ensinnäkin, sammuta se ja käynnistä se sitten Wi-Fi-reitittimen virtapainikkeella tai seinäkytkimellä. Katso, toimiiko tämä yksinkertainen vaihe sinulle vai ei.

Jos olet edelleen jumissa iCloud-palautuksen kanssa, yritä liittää iPhone toiseen Wi-Fi-verkkoon.

4. Päivitä iOS ja yritä sitten palauttaa

Pään yliasetukset sovellus ja napautaKenraali.

Napauta sittenOhjelmistopäivitys. Jos sinulla on odottava päivitys, napautaLataa ja asenna.

Kun päivitys on asennettu, iCloud-varmuuskopio ei välttämättä ole enää jumissa. Tai jos se on edelleen, sinun on sitten poistettava laite ja palautettava kaikki iCloudista uudelleen.

5. Poista iPhone ja palauta iCloudista uudelleen

Poista iPhone avaamallaasetukset sovellus ja napautaKenraali.

Napauta sittenNollaa, ja napauta sittenPoista kaikki sisältö ja asetukset.

Napauta nyt Poista nyt kirjoita iPhone Salasana ja vahvista. Tämä poistaa kaiken iPhonesta. Seuraavaksi palautamme iCloud-varmuuskopion.

Kun poisto on valmis, siirry perusasetusprosessiin. Ja kun sinulle annetaan mahdollisuus palauttaa (Sovellukset ja tiedot näyttö), valitsePalauta iCloud-varmuuskopiosta. Valitse sopiva varmuuskopio.

Kirjautua ulos…

Nämä ovat muutamia ratkaisuja iCloud Restore-jumissa olevan ongelman ratkaisemiseksi. Jos mikään ei auta, hanki apua Applen tuesta.

Huomaa myös, että joskus palauttaminen kestää kauan. Näin tapahtuu, jos varmuuskopion koko on valtava. Se riippuu myös Internet-nopeudestasi.

Lue seuraava:

 • ICloud-varmuuskopion poistaminen tallennustilan vapauttamiseksi
 • iPhone jumissa "Kirjaudu sisään iCloudiin" -ponnahdusikkunaan? Kuinka korjata se
 • Kadonneiden tiedostojen ja asiakirjojen palauttaminen iCloudista
 • iCloud-varmuuskopiointi epäonnistui iPhonessa tai iPadissa? Kuinka korjata se!

Uusimmat viestit