Parhaat karkaistun lasin näytönsuojat iPad Mini 5: lle vuonna 2021

Apple on hiljaa lanseerannut iPad mini 5 -sovelluksen lisäämällä pieneen laitteeseen lisää voimaa. Tämä lisää epäilemättä sen käyttöä maailmanmarkkinoilla, joilla pienikokoisia tabletteja arvostetaan. Mutta ennen kuin ostat tämän älykkään gadgetin, ajattele sen näytön suojausta. Kuten aina, olemme keksineet joitain iPad Mini 5: n parhaita karkaistuja lasisuojaimia.

1. Tech Armor

Tech Armor tunnetaan kestävien näytönsuojusten valmistamisesta iPhonelle ja iPadille. Tämä ballistinen lasisuoja on suunniteltu erityisesti iPad Mini 5 (2019) -versioon. Koteloystävällinen näytönsuoja on erittäin ohut ja suojaa silti laitettasi naarmuilta ja iskuilta.

Ballistinen näytönsuoja on ulkonäöltään hämmästyttävä; voit kokea iPad minin verkkokalvonäytön suunnitellulla tavalla. 9H-kovuus tarjoaa maksimaalisen suojan iPadin kosketusnäytölle. Nauti ilman kuplia ja vaivattomasta asennuksesta.

USP: Ballistinen lasi

Tutustu Amazoniin

2. ESR

“ESR” on naarmuuntumaton ja tarjoaa alan standardien mukaisen läpinäkyvyyden. Siksi iPadin verkkokalvonäytössä on luotettava puolustaja, joka pystyy estämään naarmut. Ja valinnan selkeyden ansiosta saat paljon paremman katselukokemuksen.

Toinen ominaisuus, joka asettaa ESR-karkaistun lasin suojan hyvään tilaan, on herkkä kosketusherkkyys. Siten lempeä napautus ja pitkä painallus toimivat tahrattomasti näytöllä.

USP: Naarmuuntumaton muotoilu

Tutustu Amazoniin

3. amFilm

Ihmiset rakastavat katsella videoita ja elokuvia iPadillaan, mutta huonolaatuinen näytönsuoja voi pilata kokemuksen. Onneksi amFilm on oppinut luomaan huipputason näytönsuojusten valmistamisen taulutietokoneellesi. Tämä on suunniteltu erityisesti iPad mini 5 -tietokoneellesi. Luonnollisen katselukokemuksen saavuttamiseksi amFilm tarjoaa 99,9%: n erittäin selkeän läpinäkyvyyden.

Laitteen näytön suojaamiseksi amFilm on tuottanut kestävän ja naarmuuntumattoman suojan, jonka pintakovuus on 9H. Oleofobinen pinnoite vähentää sormenjälkiä, tahroja ja tahroja. Vaikka tällä näytönsuojalla on paksuus 0,33 mm, se on luotettava ja joustava.

USP: Luonnollinen katselukokemus

Tutustu Amazoniin

4. JETech

Ympäröivä maailma juoksee nopeasti, ja pysyäksesi sen mukana sinun on osoitettava enemmän energiaa. Jokainen näytönsuoja, jolla on epäherkkä näyttö, voi jättää sinut taakse kilpailuympäristössä. JETech tuo innovatiivisen ja uskomattoman reagoivan näytönsuojan, joka pitää näytön herkänä toimintoillesi. Voit kirjoittaa ja napauttaa iPadiasi nopeasti.

Jos olet pelaaja, haluaisit sen 0,33 mm: n paksuuden ja erinomaisen 9H-kovuuden. Voit pelata suosikkipelejäsi ja valita nopeasti aseet ja pelaajat. Onko kynsi nostettu? Ei hätää, tämä näytönsuoja kestää poikkeuksellisen hyvin naarmuja ja iskuja.

USP: Verraton reagointikyky

Tutustu Amazoniin

5. Pulen

Jopa ostettuaan parhaan näytönsuojan 7,9 tuuman iPad minille ihmiset eivät saavuta toivottuja tuloksia. Tämä johtuu väärästä asennuksesta. Pulen tarjoaa sinulle oikean ratkaisun valmistamalla näytönsuojan, jolla on laserleikatut mitat ja kuplia. Kosketusnäytön suojus, joka ei jätä jäämiä ja taistelee hikeä ja sormenjälkiä vastaan ​​oleofobisella pinnoitteellaan.

Koe todellinen kosketus tunne tällä 0,33 mm: n superohuella suojuksella, joka on erittäin herkkä ja minimoi häiriöt. Katso suosikkielokuviasi ja -videoitasi tuntikausia ilman silmien rasitusta.

USP: HD-tarkkuus

Tutustu Amazoniin

6. SuperGuardZ

SuperGuardZ esittelee heijastamatonta mattakarkaistua lasia iPad mini 5: lle. Se on sormenjälkiä ja kuplia estävä, mikä pitää iPadin näytön siistinä ja kirkkaana pitkään. Elinikäinen korvaustakuu, tämä näytönsuoja on suunniteltu tarjoamaan sinulle 100% asiakastyytyväisyyden.

Tuotemerkki on käyttänyt korkealaatuista optista karkaistua lasia suojaamaan laitettasi naarmuilta, sirpaleilta ja sormenjäljiltä. Sen 9H-kovuus parantaa naarmujen ja iskujen kestävyyttä. Lopuksi, sen heijastamaton mattapinta vähentää häikäisyä voimakkaassa valossa.

USP: Heijastamaton matta pinta

Tutustu Amazoniin

7. Qoosea

Qoosea on ottanut valtavaa huolta tämän lasisen näytönsuojan valmistuksessa. Pääset helposti kaikkiin iPad mini five -sovelluksen painikkeisiin ja portteihin, koska tällä kosketusnäytön suojuksella on täydelliset aukot. Tämä ruutukalvo on viisi kertaa vahvempi kuin muut markkinoilla olevat tavalliset tuotteet.

Kestävyys toimii vahvana suojana ei-toivotuilta naarmuilta ja veitsen ja avainten naarmuilta. Voit pitää iPad mini 5: n laukussa yhdessä muiden kovien aineiden kanssa.

USP: Vahvempi kuin tavallinen lasi

Tutustu Amazoniin

8. LK

Suurin osa näytönsuojista menettää reagointikykynsä sormenjälkien ja tahran takia. Mutta näin ei ole LK: n tapauksessa, koska se tulee oleofobisen pinnoitteen kanssa. Ylimääräisen suojakerroksen ansiosta tämä näytönsuoja ei anna lian tai sormenjälkien tuhota herkkyyttä.

Lisäksi toinen laatu, joka tekee LK: n näytön puolustajasta luotettavan panoksen, on suurin kovuus. Tästä syystä tällä näytönsuojalla on valta torjua jopa terävät naarmut.

USP: Oleofobinen pinnoite

Tutustu Amazoniin

9. Ailun

Yksi ominaisuus, jonka haluan saada suojakalvolleni, on sileä ja kaareva muotoilu, koska se ei vain tee asennuksesta vaivatonta, vaan tekee myös liukuvasta sujuvasta purjehduksesta. Siksi olen löytänyt Ailunin arvostettavaksi, koska sillä on melko sileät 2,5D pyöristetyt reunat.

Olen myös löytänyt sen HD-kirkkauden merkkiin saakka. Estämällä häikäisyn ja tarjoamalla erittäin läpinäkyvää, se varmistaa, että katselukokemus on saumattomampi. Lisäksi Ailun tarjoaa tämän näytönsuojan kahdessa pakkauksessa.

USP: 2,5D pyöristetyt reunat

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki ystävät

Nosta lasia…

Näyttö on ensimmäinen asia iPadissasi, joka saa myös hemmottelua ja rangaistuksia. Täydellinen näytönsuoja on minitablettisi paras ystävä.

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

  • Parhaat iPad Mini 5 -kotelot
  • 10,5 tuuman iPad Air -kotelot
  • Parhaat 10,5 tuuman iPad Air -näppäimistökotelot

Uusimmat viestit