Parhaat 4K-televisiot Apple TV 4K: lle vuonna 2021

4K-televisiot ovat hallinneet roostia jo jonkin aikaa. Ja miksi ei? He ovat ajoitettu uskomattomalle elokuvakokemukselle. Kun olet jo napsauttanut parhaat 4K-näytöt, olemme ottaneet kuvan Apple TV 4K: n parhaista 4K-televisioista tämän päivän yhteenvedossa.

Millä parametreilla olemme valinneet parhaat 4K-televisiot?

 • Huippuluokan näyttö: Se on ollut suurin ratkaiseva tekijä
 • Muotoilu: Juuri se erottaa juustot
 • Esitys: Kun pöly lopulta laskeutuu, suorituskyky todella laskee

Tarpeeksi puhua? Katsotaanpa 10 parasta 4K-televisiota!

 1. Samsung 7 -sarjan älykäs 4K-televisio
 2. Insignia NS-43DF710NA19
 3. Samsung QN75Q70RAFXZA
 4. SunBrite
 5. Toshiba 43LF621U19
 6. Samsung UN40NU7100FXZA
 7. LG 55UM7300PUA 55 ''
 8. TCL 43S425
 9. SunBriteTV SE

1. Samsung 7 -sarjan älykäs 4K-televisio

Jos haluat ajatella edullisempaa (aloitushinta: 379,99 dollaria) mutta erittäin vaikuttavaa 4K-televisiota, Samsungin 7-sarjan Smart 4K -TV olisi paras kilpailija. No, sanon sen, koska mielestäni tämä televisio on peittänyt kaikki pohjat ja tarjonnut myös ylimääräisiä herkkuja.

Ensinnäkin tyylikäs moderni muotoilu auttaa sitä voittamaan silmät pienellä vaivalla. Ja erittäin suuri näyttö on tarpeeksi hyvä tarjoamaan teräviä ja eloisia valokuvia.

Samsung mainitsee, että televisio tarjoaa nelinkertaisen tarkkuuden Full HD: ssä. Vankan UHD-moottorin ansiosta se muuntaa myös muun kuin 4K-TV-sisällön 4K-muotoon.

Liikkumisnopeudella 120 on keskeinen rooli TV: n pelien ja elokuvien sujuvassa ohjauksessa. Eikä siinä kaikki, 7-sarjan Smart 4K TV tuo kaikki sovelluksesi ja sisältösi useista laitteista yhteen kätevään paikkaan, jotta pääset nopeasti käsiksi.

USP: 4x Full HD -resoluutio

Tutustu Amazoniin

2. Insignia NS-43DF710NA19

Insignia 43 ″ Smart UHD 4K -televisiossa on sisäänrakennetut Fire TV -ominaisuudet ja Alexa-kaukosäädin helpottamaan asioita. Televisio esittelee 8 miljoonaa pikseliä, mikä tuottaa upean kuvan kirkkauden ja syvän kontrastin, mikä antaa todenmukaisen 4K-kokemuksen. Jos puhumme laitteistovoimasta, televisiossa on neliytiminen prosessori, jossa on moniytiminen GPU, joka antaa nopeuden mitä tahansa.

Fire TV -ominaisuuden avulla voit katsella ilman kanavia HD-antennilla. Siinä on kolme HDMI-porttia, joita voidaan käyttää joko DTH: n tai pelikonsolin liittämiseen. Lisäksi voit myös katsella Netflixiä, Prime Video, Hulu ja HBO yhdistämällä televisiosi WiFi-yhteyteen. Viimeisenä on säännöllisiä langattomia ohjelmistopäivityksiä, jotka parantavat televisiokokemustasi jatkuvasti muuttuvan dynaamisen teknologiateollisuuden avulla.

USP: Ohjelmistopäivitykset langattomasti

Tutustu Amazoniin

3. Samsung QN75Q70RAFXZA

Samsung osaa tuottaa huippuluokan 4K-televisioita. Ja sen QN75Q70RAFXZA-malli on jälleen yksi esimerkki siitä, kuinka hyvä Etelä-Korean tekninen jättiläinen on tekemässä yhtä hienoimmista 4K-televisioista.

Siinä on vähän tukeva rakenne ja siinä on 75 tuuman lävistäjä QLED-näyttö, joka pystyy täysin parantamaan katselua. QLED-näyttö pystyy tarjoamaan rikkaita värejä ja selkeitä kuvia.

Kyky tarjota nelinkertainen tarkkuus Full HD: llä saa sen törmäämään kohteeseen nautinnollisen elokuvan saamiseksi. Yksi tämän television merkittävistä piirteistä on, että sen avulla voit skaalata HD-sisältösi 4K: ksi.

USP: Paras QLED-näyttö

Tutustu Amazoniin

4. SunBrite

Etsitkö huippuluokan ulkotelevisiota? Jos kyllä, SunBrite 4K -sarja voi olla yksi parhaista valinnoista omalle makullesi.

Televisiossa on komea rakenne ja se toimii kaikissa sääolosuhteissa. SunBrite on tarjonnut luotettavan suojan nanopinnoitteen muodossa sekä sisä- että ulkopinnan suojaamiseksi. Siksi televisio on suojattu pölyltä, lumelta ja jopa sateelta.

Ultra 4K -näytön voidaan luottaa vastaavan katselutarpeitasi. Lisäksi se kalibroi ihanteellisesti valokuvat niin, että ne voivat näyttää teräviltä ja teräviltä. Puhumattakaan tehokkaista sisäisistä kaiuttimista, jotka voivat vahvistaa musiikkivideoitasi.

USP: Paras 4K-televisio ulkokäyttöön

Tutustu Amazoniin

5. Toshiba 43LF621U19

Niin kauan kuin tämän Toshiba 4K -television ominaisuudet ovat huolissaan, se on melkein identtinen Insignian kanssa. Merkittävä ero näiden kahden välillä on tuotenimi ja asiakastuki. Toshiba on vakiintunut elektroninen tuotemerkki ja sillä on parempi myynnin jälkeinen tuki. Tässä älykkäässä 4K-televisiossa on myös 3 HDMI-porttia, langattomat ohjelmistopäivitykset, DTH- ja HD-antennituki.

Lisäksi sinulla on vapaus katsella suoratoistopalveluja, kuten Netflix, liittämällä televisio WiFi-verkkoon. Hinnat ovat hieman korkeammat kuin Insignia. Lopuksi on saatavana kolme mallia, 43 tuuman, 50 tuuman ja 55 tuuman.

USP: 3 HDMI-porttia

Tutustu Amazoniin

6. Samsung UN40NU7100FXZA

Tämä Samsungin 4K-televisio tarjoaa seitsemän eri kokoa, alkaen 40 tuumasta aina 70 tuumaan. Samsung on erittäin tunnettu näyttötekniikastaan, eikä tämä televisio ole erilainen. Sisäänrakennetulla UHD-moottorilla jopa muu kuin 4K-sisältö skaalataan 4K: ksi. Samsung-kaukosäädin on melko siisti navigoinnissa.

Televisio tukee suurinta osaa suoratoistopalveluista, sinun tarvitsee vain yhdistää televisio WiFi-verkkoon. PurColor-tekniikka tuottaa miljoonia värejä, antaen täydellisen rauhoittavan kokemuksen silmillesi. Se on ohut ja kaunis, jos puhumme sen ulkonäöstä; täydellinen huonekaluihisi. Jos budjetti ei ole ongelma, Samsung on epäilemättä rahan arvoinen.

USP: Muunna ei-4K-sisältö 4K-muotoon sisäänrakennetulla UHD-moottorilla

Tutustu Amazoniin

7. LG 55UM7300PUA

Erinomaisella neliytimisellä prosessorilla LG 55UM7300PUA tarjoaa laajemmat katselukulmat vähäisillä väri- ja kontrastihäviöillä. Siksi tämä 4K-televisio on täydellinen valinta ryhmien ja perheen katseluun.

4K-televisio tarjoaa syvemmät mustetasot ja parantaa värien tarkkuutta. 55UM7300PUA-sarjan televisiot ovat täysin yhteensopivia HDR-tekniikan kanssa ja tarjoavat myös HDMI- ja analogisia AV-tuloja. Televisiossa on myös natiivi tuki Google Assistantille ja Alexalle, mikä tekee katselukokemuksestasi paljon helpompaa.

USP: Google Assistant ja Alexa -tuki

Tutustu Amazoniin

8. TCL 43S425

Jos kaipaat erittäin toimivaa 4K-televisiota, TCL 43S425 ja sisäänrakennettu Roku-käyttöjärjestelmä voivat olla täydellinen vaihtoehto. Roku-järjestelmä tarjoaa pääsyn 500 000 elokuvaan ja jaksoon. Jotkut kanavat ovat ilmaisia, toiset ovat saatavilla pay-per-view-maksua tai ennakkoon maksettua kuukausitilaa.

USB-portin avulla voit käyttää digitaalisen median sisältöä yhteensopivilla laitteilla. Sen avulla voit myös jakaa ääntä, videota tai valokuvaa älypuhelimellasi. Se tarjoaa myös upean kuvanlaadun suoralla LED-taustavalolla. TCL: n 43S425 -sarjan Roku-televisiot ovat saatavana neljässä koossa, kuten 43, 50, 55, 65 ja 75 tuumaa.

USP: Suoratoista 500000 elokuvaa ja jaksoa

Tutustu Amazoniin

9. SunBriteTV SE

SunBriteTV on suunniteltu huippuluokan 4K-televisioon ulkokäyttöön. LED / LCD-näyttö on kolme kertaa kirkkaampi kuin muut televisiot. Parannettu heijastamaton näyttö tukee suoraa LED-taustavaloa.

Siinä on asetukset sekä päivä- että yökirkkaustilanteille. Tämä sarja kestää sateen, suolaisen ilman, pölyn ja jopa hyönteiset. Lisäksi se pystyy käsittelemään lämpötiloja miinus 24 asteesta 122 asteeseen Fahrenheit-astetta.

Vielä parempi, siinä on myös paremmat kaapelinhallintavaihtoehdot, jotka lisäävät turvallisuutta eri sääolosuhteissa.

USP: Pohjustettu ulkokäyttöön

Tutustu Amazoniin

Se siitä!

Mikä on sinun suosikkisi?

Minkä 4K-television olet valinnut Apple TV: lle? Kerro meille sen nimi ja ominaisuudet, joita ihailet siinä.

Haluat ehkä tarkastella myös näitä viestejä nopeasti:

 • Parhaat HDMI-kaapelit Apple TV: lle
 • Kuinka ottaa tumma tila käyttöön Apple TV: ssä
 • Parhaat Apple TV -seinätelineet

Uusimmat viestit