Kuinka yhdistää AirPodit PS4: ään ja Xbox One -ohjaimeen

Toisin kuin muut laitteet (iOS, Android, macOS, Windows), AirPodien yhdistäminen PS4: n ja Xboxin kanssa ei ole helppoa. Mutta jos olet pelaaja ja rakastat langattomia silmujasi, kannattaa ehkä käyttää niitä mukavasti pelaamisen aikana. Joten huolimatta siitä, että prosessi ei ole suoraviivainen, tässä on ohjeet AirPodien liittämiseen ja käyttämiseen PS4: n ja Xbox-ohjaimen kanssa.

merkintä: Seuraava menetelmä toimii alkuperäisillä AirPod-laitteilla, 2. sukupolven AirPod-laitteilla ja uusimmilla AirPods Pro -laitteilla.

 • Kuinka yhdistää AirPodit PS4-ohjaimeen
 • Kuinka yhdistää AirPodit Xbox One -ohjaimeen

Kuinka yhdistää AirPodit PS4-ohjaimeen

Koska et voi suoraan yhdistää mitään AirPod-versiota, mukaan lukien uusin AirPods Pro, PS4: ään, meidän on käytettävä Bluetooth-sovitinta. Tätä varten olemme valinneet Twelve Southin AirFly Pron, jota tarkistimme jonkin aikaa sitten.

 1. Liitä AirFly Pro Dualshock 4: n 3,5 mm: n kuulokeliitäntään
 2. Aseta AirFly Pro TX: ään (lähetystila). Pidä nyt painiketta painettuna muutaman sekunnin ajan, kunnes valo vilkkuu. Laite on valmis hyväksymään pariliitoksen muodostamisen
 3. Avaa AirPods-kotelo, molemmat osat sisällä. Pidä nyt painettuna pariliitospainiketta, joka on latauskotelon takana. Muutaman sekunnin kuluttua näet, että AirPods-kotelon valo vilkkuu valkoisena
 4. Anna muutama sekunti AirFly Pro- ja AirPod-laitteiden pariliitosta varten. Kun pariliitos on onnistunut, AirFlylla on valkoinen valo. AirPods-kotelon valo palaa vihreänä (jos kotelo on riittävästi ladattu) tai keltaisena (jos vähemmän kuin yksi täysi lataus on jäljellä). Siitä huolimatta AirPodit ovat nyt yhteydessä AirFly Proon, joka on kytketty PS4-ohjaimeen

Haittapuoli: Kuulet vain chatin ja muut saapuvat äänet. Et voi puhua takaisin, koska AirFly Pro voi lähettää vain kuulokkeisiin. Se ei voi vastaanottaa äänikeskusteluääntäsi.

Muita vaihtoehtoja AirFly Prolle AirPodien liittämiseen PS4: ään

 • Langaton PS4-Bluetooth-dongle: Sen avulla voit kuunnella ja puhua Apple AirPod -laitteiden kautta pelin aikana. Emme kuitenkaan ole testanneet sitä
 • Avantree Leaf -luokan 1 pitkän kantaman USB-Bluetooth-äänilähetin: Se väittää käyttävänsä puhetilaa, joka sallii keskustelun, vaikka emme ole testanneet sitä, joten emme voi vahvistaa tai kieltää.

Toinen tapa on käyttää Remote Play -sovellus iPhonessa ja Androidissa. Sinun on ensin rekisteröitävä ja aktivoitava se PS4: lläsi. Se on helppoa. Tämän jälkeen siirry älypuhelimesi Bluetooth-asetuksiin ja pariliitä AirPodit.

Tällä menetelmällä on oma osuutensa osumista, epäonnistumisista ja nykimisistä. Mutta koska PlayStation sallii vain virallisesti lisensoitujen langattomien kuulokkeiden yhteyden saumattomasti, on joitain uhrauksia, jotka haluat hyväksyä, jos haluat käyttää AirPodeja PS4: n kanssa.

Lopuksi voit kokeilla myös AirPod-laitteiden liittämistä älytelevisioon. Jos se tukee, PlayStationilta tuleva ääni reititetään AirPod-laitteisiin älytelevision kautta.

Niin yksinkertaista se on. Katsotaan nyt, mikä on Xbox Onen kiertotapa!

Kuinka yhdistää AirPodit Xbox One -ohjaimeen

Ei ole suoraa tapaa käyttää AirPod-laitteitasi Xbox Onen kanssa, mutta älä huoli, olemme löytäneet tien ulos samasta. Mutta tämä menetelmä toimisi vain, jos sinulla on Xbox-sovellus ja sen on oltava iOS-laitteessasi (iPad tai iPhone). Joten tässä voit yhdistää sen.

 1. Käynnistä Xbox-sovellus iPhonellasi tai iPadillasi, kun olet ladannut sen App Storesta.
 2. Nyt napauta kolmen hengen kuvaketta näytön yläreunasta.
 3. Näpäytä Aloita juhlat.Voit myös liittyä juhliin, jos tiedät jo kuka tekee sen, muuten, perustat puolueen ja kutsut ihmisiä aloittamaan.
 4. Kun olet valmis, Yhdistä AirPodit iPhoneen avaamalla AirPod-kotelot tavalliseen tapaan. Tämä muodostaa nyt pariliitoksen AirPodit Xbox Oneen sovelluksen kautta heti!

Näin voit olla yhteydessä ihmisiin, jotka osallistuvat juhliin, johon liittyit tai luot iPhonesta. Se on ainoa kiertotapa, jos aiot käyttää AirPodeja Xbox Onen kanssa.

Yhteenvetona…

Joten voit liittää AirPodit PS4: ään tai Xbox Oneen. Yrititkö yhdistää AirPod-laitteesi mihin tahansa näistä pelilaitteista? Jos kyllä, ilmoita meille kokemuksestasi näiden langattomien nappikuulokkeiden käytöstä PS4: n tai Xbox Onen kanssa.

Haluat lukea myös nämä viestit:

 • Kuinka pariliittää AirPodit Android-, Windows- ja muiden Bluetooth-laitteiden kanssa
 • Palauta Apple AirPod -laitteet entiseen täydelliseen itseensä
 • Siri-ilmoitusten ottaminen käyttöön AirPod-laitteiden kautta iOS: ssä
 • AirPods Max: Ensivaikutelma ja usein kysytyt kysymykset

Kerro meille kommenttiosassa, jos kohtaat ongelmia liittäessäsi AirPod-laitteitasi näihin pelilaitteisiin.

Uusimmat viestit