Paras seisova pöytä MacBook Prolle tai Air 2021: lle

Pieni ennaltaehkäisy on kilon parannuskeino! Käynnistävätkö useita tunteja jatkuva työ selkäkipuja vai estävätkö kestävyytesi antamasta parhaansa? Pysyvällä työpöydällä voi olla tärkeä rooli paitsi päästä eroon kivusta myös turboahtamaan energiaasi; antaa sinulle mahdollisuuden pysyä ennakoivana pitkään. Kaiken lisäksi hyvännäköinen seisova pöytä voi myös antaa työasemallesi ammattimaisen ilmeen. Selattuamme useita saatavilla olevia vaihtoehtoja olemme koonneet parhaat seisovat pöydät MacBook Pro / Air-, iMac- tai pöytätietokoneille auttamaan sinua valitsemaan paremman vaihtoehdon.

1. Defy Desk

Defy Desk urheilussa on hienostunut muotoilu, joka sopii yhteen minkä tahansa kodin tai toimiston sisustuksen kanssa. Tukevan teräspohjan ja pneumaattisen ilmasylinterin avulla nostamista ja laskemista varten iMacin istuin- ja jalustapöytä on hyvin rakennettu ja erittäin kestävä.

Ergonomisen korkeussäädön ansiosta se mahdollistaa yli 200 korkeudensäätöasennon. 16,9 tuuman enimmäiskorkeus nykyisen pöydän yläpuolella tekee pöydän noususta ihanteellisen ihmisille, joiden korkeus on 5 ′ 6'3.

Pintakoko 32 ″ x 22 ″, pöytämuunnin pystyy täysin tukemaan jopa 30 paunaa. Lisäksi se tarjoaa tarpeeksi tilaa kahden 21 tuuman näytön sijoittamiseen.

USP: Ergonominen korkeuden säätö

Tutustu Amazoniin

2. VARIDESK Pro Plus 36

Jos haluat iMacillesi ammattimaisen näköisen seisovan työpöydän, kiinnitä VARIDESK Pro Plus 36: een vakava huomio. Kaksitasoinen muotoilu varmistaa, että näytön yläosassa on runsaasti tilaa näytölle ja tilava alapinta näppäimistölle ja hiirelle. Yläpinta on niin tilava, että siihen mahtuu mukavasti iMac ja MacBook Pro.

Toinen merkittävä ominaisuus tässä seisovassa pöydässä on toimivampi korkeussäädettävä järjestelmä. Mukavuustasosi perusteella voit säätää korkeutta 11 eri asennossa.

Jousikuormitetulla nostomekanismilla se voi nostaa vaivattomasti jopa 35 paunaa. Koska pöytäjalusta on täydellisesti koottu, sen asentamiseen ei tarvita työkaluja.

USP: Kaksitasoinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

3. BackPainHelp

BackPainHelp on suunniteltu yksinkertaiseksi istuma-työasemaksi. Kohteliaisuus vahva rakenne; tämä pöytä mahtuu enintään 40 kg (88 paunaa) ylähyllylle ja 11 paunaa (5 kg) näppäimistöalustalle. Suuren pinta-alan ansiosta voit pitää kaksi tietokonenäyttöä tai kannettavaa tietokonetta. Pöydän pituus on 31,75 tuumaa ja syvyys 20,5 tuumaa.

Jousiavusteisilla käsivipuilla voit säätää työpöytää nopeasti istuma-asennosta. Kestävän rakenteensa ansiosta se on pitkäikäinen voimavarasi tietokoneellesi. Lisäksi tämä iMac-seisova pöytä toimitetaan kokonaan koottuna, joten sinun ei tarvitse tehdä mitään saadaksesi sen valmiiksi.

USP: Erittäin kestävä

Tutustu Amazoniin

4. EleTab

Elegantin muotoilun esittelevä EleTab on ensisijaisesti ihastuttava työasemasi. Mukavuutesi perusteella voit hienosäätää korkeuden toimimaan sujuvasti.

Yläpinnan koko on 31,5 ″ x 15,7 ″ ja tarjoaa paljon tilaa näyttö- ja kannettavan tietokoneen asetuksille. Kaasujousen leijutusjärjestelmän avulla voit nostaa mukavasti (säädettävä alue: 4,2 ″ - 19,7 ″) halutun katselukulman.

Kun sitä ei käytetä, voit irrottaa näppäimistön pinnan irtotavarana. Kiinteässä teräsrunkorakenteessa on luistamaton pohja, joka tarjoaa enemmän vakautta. Lisäksi MacBook Pron seisova pöytä mahtuu jopa 33 paunan painoon.

USP: Kaasujousen leijutusjärjestelmä

Tutustu Amazoniin

5. VIVO

VIVO on tarkoitettu erityisesti korkean profiilin toimistoympäristöön. Tämän seisovan työpöydän suurin kohokohta on tilava työskentelyalue. Tämä tarkoittaa, että sinulla ei ole mitään ongelmia yhden näytön, kahden näytön tai tietokoneen ja kannettavan säilyttämisessä. 37,5 paunan painokapasiteetti tekee siitä kunnollisen seisovan työpöydän.

Kaksinkertaisen kaasujousivoiman ansiosta pystyt säätämään vaivattomasti korkeutta halutun katselukulman saavuttamiseksi (säädettävä alue: 6,5 ″ - 16 ″). Kaksitasoinen rakenne varmistaa, että sinulla on enemmän tilaa näppäimistön ja hiiren säilyttämiseen.

USP: Kaksinkertainen kaasujousivoima

Tutustu Amazoniin

6. Työpöytä

Jos etsit minimalistista seisovaa pöytää, anna Desktoolille kohtuullinen mahdollisuus tehdä sinuun vaikutuksen. Seisova pöytämuunnin on täysin säädettävä ja menee nopeasti ylös / alas.

Suurin 16 tuuman seisomakorkeus on tarpeeksi hyvä täyttämään perustarpeesi. Yhdellä tasaisella pinnalla on tarpeeksi tilaa näytön, kannettavan tietokoneen, näppäimistön ja hiiren pitämiseen.

Kestävä teräspohjaominaisuudet pumppumekanismilla vahvistavat sekä kestävyyttä että vakautta.

USP: Minimalistinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

7. Rocelco

Houkutteleva sekoitus yksinkertaisuutta ja mukavuutta, Recelco ansaitsee löytää paikan tästä luettelosta. Seisova pöytä mahtuu enintään 35 paunaa. Sen kaksitasoinen muotoilu tarjoaa enemmän joustavuutta. Vielä parempi, voit myös säätää kunkin lokeron korkeutta pikalukitus- ja vapautusmekanismilla.

Vaivaton korkeussäätö varmistaa, että katselukulma on mukavampi. Siksi niskakipu ei haittaa työtäsi. Lisäksi Rocelcon mukana tulee myös väsymystä estävä matto.

USP: Korkealaatuinen teräsrakenne

Tutustu Amazoniin

8. DeskDoc

Erittäin ohuen pinnan ansiosta DeskDoc esittelee hienostuneemman ulkonäön. Pidän tästä seisovasta pöydästä on tilaa säästävä mutta tilava muotoilu. Vaikka se on iMacin tai MacBook Airin täydellinen asennus, voit pitää molemmat yhdessä Bluetooth-näppäimistön ja -hiiren kanssa.

Pystyt säätämään sen korkeutta salamannopeasti. Vaikka seisovan pöydän minimikorkeus on 2,5 tuumaa, suurin on 17 tuumaa. Lopuksi, ei ole mitään värivaihtoehtoja, paitsi oletusmusta.

USP: Hienostunut muotoilu

Tutustu Amazoniin

9. FlexiSpot

FlexiSpot tuo uuden käsitteen työpöydän hallintaan. Tämä korvaa perinteisen työpöydän tai taulukon, jota olet käyttänyt päivämäärään saakka. FlexiSpotin pöytämuunnin on paras ratkaisu iMac Pron ja muiden Applen tuotteiden ja lisävarusteiden sijoittamiseen.

Tämä seisova pöytämuunnin voi säätää pöydän korkeuden tasolle, joka sopii sinulle täydellisesti erilaisilla korkeusasetuksilla. Tilava työtaso antaa sinulle täyden vapauden levittää, koska näyttösi, paperityösi ja työpöytätarvikkeesi varten on erityisen suuri työpöytä.

USP: Irrotettava näppäimistötarjotin

Tutustu Amazoniin

10. FlexiSpot M2B

Hi-tech-studiosi haluaisi saada upean seisovan työpöydän, kuten “FlexiSpot M2B”. Mikä tekee tästä pöytätietokoneen seisovasta pöydästä erityisen hienon, on erittäin tilava 35 tuuman leveys, jonka avulla voit pitää MacBook Pron ja iMacin siinä.

Yhden kahvan muotoilun avulla voit säätää pöydän korkeutta helposti. Tarvittavan joustavuuden varmistamiseksi on jopa 12 erilaista korkeustasoa. Työasema nousee ja taittuu pystysuunnassa, mikä tekee siitä kätevän tilaa säästävän.

Tilavaan alaosaan mahtuu mukavasti isompi näppäimistö, hiiri ja hiirimatto. Pikalukituksella voit poistaa näppäimistötason helposti, kun et käytä sitä.

USP: Tilava 35 tuuman leveys

Tutustu Amazoniin

11. FlexiSpot (28 tuuman ja 35 tuuman seisova pöytä)

Tämä on jälleen yksi FlexiSpotin seisova pöytä. Ja mitä tulee suunnitteluun ja toimivuuteen, se on yhtä vaikuttava. Suuri yläpinta mahtuu näyttöön ja kannettavaan tietokoneeseen.

Alempi lokero on erittäin tilava ja pystyy pitämään kiinni täysikokoisesta näppäimistöstä ja hiirestä. Käytön perusteella voit poistaa näppäimistöalustan pienentämään massamääriä etenkin silloin, kun et suorita mitään tehtäviä.

Pääasiassa pikalukitusjärjestelmän takia sinulla ei ole ongelmia alemman lokeron kiinnittämisessä tai irrottamisessa. Lisäksi FlexiSpot on saatavana kahtena värinä, kuten musta ja mahonki; Voit valita sen kahdessa koossa 28 ″ ja 35 ″.

USP: Pikalukitusjärjestelmä

Tutustu Amazoniin

12. Kiinnitä se!

Suuri sekoitus mukavuutta ja esteettistä muotoilua, Mount-it! oletko täysin peittänyt. Siinä on useita korkeuden säätötapoja, joilla voi olla keskeinen rooli niskakivun poistamisessa. Laajaan työpintaan mahtuu kaksi näyttöä.

Teline on rakennettu tukevista materiaaleista, joihin mahtuu 20 paunaa painoa, mikä on enemmän kuin tarpeeksi normaalikäyttöön. Viimeisenä, siinä on myös mukiteline juomien pitämiseen, kun olet kiireinen töissä.

USP: mukinpidike

Tutustu Amazoniin

# 13. Wuteku

Tämä on luultavasti ainoa osasto luettelossa, jonka avulla voit siirtyä istuma-asennosta hetkessä. Wutekun säädettävä korkeuspöytä on valmiiksi koottu saumattomaan kokoonpanoon. Kun saat paketin / laatikon, poista tämä pöytäjalusta ja aseta se nykyiselle työpaikallesi.

Voit säätää korkeintaan 11 erilaista korkeutta vaihtaaksesi asemia. Teline on erityisen hyödyllinen ammattilaisille, joiden on käytettävä iMac Prota pitkään. Jos olet suunnittelija tai ohjelmoija ja sinun täytyy istua kahdeksasta kymmeneen tuntia päivässä, tarvitset tätä jalustaa vaihtaaksesi asemiasi rentoutumiseen.

USP: 11 erilaista korkeuden säätöä

Tutustu Amazoniin

Siinä se, ihmiset!

Mikä on sinun suosikkisi?

Arvaa, olet valinnut huipputason seisovan työpöydän Macille tai MacBook Prolle. Haluaisitko kertoa meille ominaisuuksista, jotka olet löytänyt siinä arvokkaana? Kerro lisäksi meille kaikista pöydistä, jotka kannattaa sisällyttää tähän arvostettuun kokoelmaan.

Haluat ehkä lukea myös nämä viestit:

  • Paras MacBook Pro / Air-teline
  • Paras iPad Pro / Air-teline
  • 12 South Curve Riser -pöytäjalusta iMacille
  • Parhaat MacBook Pro -hihat

Uusimmat viestit