Parhaat Apple TV: n etälataustelineet vuonna 2021

Väsyvän päivän jälkeen haluat nojata mukavaan tuoliin nauttimista varten Apple TV: ssä. Mutta Apple TV -kaukosäädin puuttuu, ja mikä pahempaa, se purkautuu, kun lopulta löydät sen. Luulet, että iltasi on pilaantunut. Haluaisit, että olisit hankkinut Apple TV: n kauko-ohjaustelineen pitämään kaukosäädin turvallisena ja ladattuna.

Etsin laajasti verkosta ja löysin joitain parhaita Apple TV Remote -latauslaitureita. Näin tehdessäni löysin myös toteuttamiskelpoisen ratkaisun latauskaapelien tai liitäntäkaapeleiden aiheuttaman sekaannuksen poistamiseksi. Vastaus kaikkiin huoltoihin, lataamiseen ja sotkuisiin johtoihin liittyviin ongelmiin on tämä artikkeli ja alla mainitut lisävarusteet.

Paras lataustelakka Apple TV -kaukosäätimelle

# 1. TotalMount Apple TV -kaukopidike

Olitpa huolissasi Apple TV -kaukosäätimen menettämisestä tai kaikkien näkyvien johtojen ärsytyksestä, TotalMount tarjoaa erinomaisen ratkaisun molempiin ongelmiin. Kuten nimestä voi päätellä, se on periaatteessa kauko-ohjain, joka voidaan asentaa television sivulle tai taakse laadukkaalla liimalla.

Sisäänrakennettu telakka voi ladata kaukosäätimen, kun se kytketään verkkoon, pitäen sen aina toimintavalmiina. Lisäksi pidikkeen mukana toimitetut kaksi kaapelinohjainta auttavat sinua johtojen järjestämisessä ja piilottamisessa. Teline on myös yhteensopiva kaikkien Apple TV -kaukosäätimien kanssa.

USP: Kompakti muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 2. Holder-Mate 3-in-1 -telakointiasema

Jos olet tosi-sininen Applen harrastaja, se voi olla sinulle paras. Telakointiasema, johon mahtuu ja ladataan useita Apple-laitteita samanaikaisesti. 3-in-1-lataustelakkaan mahtuu Apple TV Remote, AirPods, älypuhelin, tabletti ja Apple Watch.

Kolmen reiän kaapelinhallintajärjestelmän ansiosta voit ladata myös kolme laitetta kerralla. Mielenkiintoista on, että kunkin osan materiaali eroaa sen mukaan, mihin tuotteeseen se mahtuu. Matkapuhelinteline ja AirPods-telakka on valmistettu raskaasta alumiinista, jotta ne kestävät laitteen painon. Apple Watchin suojaamiseksi naarmuilta sen pidikkeessä on naarmuuntumaton silikoni. Lisäksi 6 kpl liukastumista estäviä kumijalkoja jalustan alla varmistavat, että pöydän pinta ei vahingoitu.

USP: Kullekin latausasemalle käytetty sopiva materiaali

Tutustu Amazoniin

# 3. Native Union Dock +

Dock +: n minimalistinen ja tyylikäs muotoilu täydentää täydellisesti Apple TV -kaukosäätimen ja muiden Apple-laitteiden tyylikkyyttä. Huolimatta siitä, kuinka siisti latausasema näyttää, hännän johto voi pommittaa koko vetoomuksen. Ei Dock +: n kanssa, koska sen mukana tulee vastaava salamakaapeli, joka on yhtä tyylikäs.

Pakkauksessa on myös kolme erillistä sovitinta, joiden avulla voit liittää erilaisia ​​laitteita asemalle. Laitteen turvallisuuden takaamiseksi telakka on rakennettu silikonista ja alumiinista. Dock +: n asentaminen on myös melko yksinkertaista ja kestää noin 15 sekuntia. Et tarvitse myöskään erikoistyökaluja, koska komponentit on suunniteltu tarkasti uraan ilman ruuveja kunnolla.

USP: Yhteensopiva salamakaapeli

Tutustu Amazoniin

# 4. elago D Stand -latausasema

Vahva, joustava, älykäs, tyylikäs, helppokäyttöinen ja monikäyttöinen telakointiasema. Voit pysäköidä tämän lieriömäisen jalustan Apple TV -laitteen viereen tai sivupöydälle; se näyttää hyvältä kaikkialla. Suunniteltu erityisesti alkuperäiselle Apple Lightning -kaapelille, se tukee Apple TV: tä (Siri-kaukosäädin), iPhone, AirPods, iPad mini, langaton näppäimistö, Magic-hiiri.

Piin ulkopinta ei naarmuta tai vahingoita laitettasi tai kaapelia. Sisäinen alumiinisylinteri varmistaa, että elago D -teline kestää laitteidesi painon. Lisäksi latausaukko on muotoiltu siten, että laite ei luista. Aseta salamakaapeli aukkoon erottamalla ylempi ja alempi suojus. Tuotetta on saatavana mustana ja hopeanvärisenä.

USP: Piin ulkopinta suojaa naarmuilta

Tutustu Amazoniin

# 5. elago 3 in 1 -latauskeskus

Jos pidit yllä mainituista elago D -jalustan ominaisuuksista, putoaisit myös tälle tuotteelle. Valmistettu korkealaatuisesta silikonista, tämä latauskeskus on joustava ja kestävä. Joustavuusominaisuus ulottuu myös laitteisiin, jotka voit liittää Apple TV: n kaukosäätimestä Apple Watchiin.

Takapäässä olevien kolmen kaapelinhallintareiän avulla voit ladata useita laitteita samanaikaisesti, mutta myös pitää johtosotkut taustalla. Mielestäni, jos Apple TV on sijoitettu makuuhuoneeseen, elagon Charging Hub on täydellinen lisävaruste yöpöydällesi. Kaikki AirPodeista, iPhonesta, Apple Watchista Apple TV: n kaukosäätimeen sijoitetaan ja ladataan turvallisesti aivan vieressäsi.

USP: Lataa useita laitteita yhdessä

Tutustu Amazoniin

# 6. Kaksitoista eteläistä HiRise 2

Jo erittäin suosittu ja luotettava latausteline iPhonelle ja iPadille. Koska HiRISE 2 käyttää salamaliitintä, se voi käyttää virtaa myös Apple TV Sirin kaukosäätimeen. Keskustele muutaman linnun tappamisesta yhdellä nuolella.

Rakenne on melko pienikokoinen ja se sopii täydellisesti myös pienimmille pöydille. Myös metallirunko lisää jälkipainon ja varmistaa riittävän vakauden. Ainutlaatuinen tukevuuden ja pienikokoisuuden yhdistelmä antaa käyttäjille mahdollisuuden poistaa television kaukosäädin yhdellä kädellä.

Laitetta on saatavana mustana, hopean ja valkoisena. Voit myös valita hienostetun version tästä mallista, joka on kopioitu nimellä HiRise 2 deluxe. Tässä mallissa on Lightning + Micro-USB-kaapelit, jotka säästävät sinua kaapelin metsästyksestä joka kerta.

USP: Yhden käden iDevice-poisto

Tutustu Amazoniin

Tässä kaikki tältä erää

Edellä luetellut Apple TV -kaukosäätimen lataustelineet on kehitetty alkuperäiselle Applen salamakaapelille, ja siksi lasken nämä tuotteet parhaiden latauslaiturien joukkoon. Nyt alkuperäisellä kaapelillasi ei ole vain täydellinen istuvuus, se on myös suojattu kulumiselta.

Kun otetaan huomioon vaihtelevat vaatimukset, valintasi voi poiketa minun. Pidätkö edes latausasemasta vai pidätkö perinteisestä laturista? Mitkä näistä tuotteista pidit eniten, vai olenko unohtanut suosikkisi? Jaa kommenttisi meille.

Älä missaa:

  • Parhaat Apple TV -sovellukset oppimiseen
  • Parhaat langattomat kuulokkeet Apple TV: lle
  • Kuinka käyttää iPhonea tai iPadia Apple TV -kaukosäätimenä
  • Parhaat Apple TV -kaukosäätimet

Uusimmat viestit