Parhaat iPhone SE -puukotelot

Entä antaisi iPhone SE: lle luonnollisen ilmeen? Ympäristöystävällisestä puusta veistetyt parhaat iPhone SE -puukotelot näyttävät ihailtavilta. Sen lisäksi, että tekevät viileän ottelun älypuhelimen kanssa, ne varmistavat tarvittavan suojan pudotuksilta. Mukautetulla kaiverruksella voit jopa muokata suosikkikoteloasi. Näitä on saatavana useilla kiehtovilla väreillä puukotelot iPhone SE: lle ovat vakavan ilmeen arvoisia. Selataan luettelon läpi!

Parhaat puiset kotelot iPhone SE: lle

# 1. iCASEIT

iCASEIT-puukotelo on valmistettu korkealaatuisesta polykarbonaattimateriaalista ja luonnonpuusta. Ergonominen muotoilu tuntuu erittäin mukavalta pitää kädessä.

Se pystyy täysin suojaamaan laitettasi iskuilta. Huolimatta siitä, että se on niin tukeva, se on kevyt. Sinulla on 9 erilaista väriä valita oikea vaihtoehto iPhonellesi.

USP: Iskunkestävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 2. Uusi valta

Aito puuviilu, Newisdom-puukotelo näyttää erittäin tukevalta. Kumin käyttö puun kanssa on varmistanut, että kotelo pystyy tarjoamaan pienen suojan iskun vaikutuksilta.

Sileä ulkopinta tarjoaa hyvän otteen, jonka avulla voit pitää iPhonea mukavasti. Painikkeet ovat erittäin herkkiä, kun taas aukot mahdollistavat helpon pääsyn portteihin ja kameraan. Tätä puukoteloa on saatavana kolmessa värivaihtoehdossa.

USP: Liukumaton pito

Tutustu Amazoniin

# 3. Tendlin

Tendlin yhdistää luonnonpuun joustavan pehmeän TPU: n kanssa puukotelon valmistamiseksi, joka on helppo asentaa ja poistaa. Pysyt huolettomana iPhonen vaurioista ja naarmuista, koska kotelo on riittävän vahva tarjoamaan perussuojaa.

Kohotettu huuli estää iPhonen näyttöä koskemasta pintaa. Voit käyttää kaikkia laitteen portteja, painikkeita ja hallintalaitteita sen täydellisesti leikattujen aukkojen avulla.

Lopuksi, seitsemän kaunista värivaihtoehtoa, kuten musta ruusupuu ja teakwood, antavat sinun valita laitteellesi ihanteellinen ottelu.

USP: TPU-sisustus

Tutustu Amazoniin

# 4. KERF

KERF saa mielikuvituksensa luonnosta ja suunnittelee ihanimmat puukotelot iPhone SE: lle. Se tekee kotelot puhtaasta puusta; brändi poimii kirsikkapuuta, korkkia, suolattua vaahterapuuta, saksanpähkinää, mahonkipuuta ja vaahterapuuta. Ylivoimainen ammattitaito on näiden tapausten tunnusmerkki.

KERF-puukotelot ovat erittäin suojaavia ja kestäviä. Lisäksi he tekevät vaikuttavan parin iPhonen kanssa. Vielä parempaa, voit jopa mukauttaa puukotelosi mukautetulla kaiverruksella.

USP: Tyylikäs muotoilu

Tarkista KERFCase

# 5. kwmobile

Pidän todella kwmobile-puukotelossa olevasta eläinmallista, joka rikastuttaa muotoilua. Luonnollinen puurakenne yhdistettynä käsityönä tehtyyn muotoiluun, puukotelo näyttää hyvältä iPhonen kanssa.

Vaivaton pääsy kaikkiin portteihin ja painikkeisiin tarjoaa paremman käyttökokemuksen. Paremman otteen avulla voit pitää älypuhelinta kädessäsi haluamallasi mukavuudella. Se on saatavana 12 kirkkaana värivaihtoehtona eri kuviolla.

USP: Muotoon sopiva profiili

Tutustu Amazoniin

# 6. iATO

Todellisen ruusupuun ja saffiano-nahan yhdistelmä on johtanut hyvännäköiseen puukoteloon. Vahva rakenne kestää kuoppien vaikutukset. Ohut muotoilu tuo sille enemmän arvoa. Voit asentaa ja poistaa tämän kotelon vaivattomasti.

On kuusi kiehtovaa värivaihtoehtoa, kuten todellinen kirsikkapuu, aito vaahtera antaa sinun valita valitsemasi valinta iPhonelle.

USP: Kestävä PC-kehys

Tutustu Amazoniin

# 7. B BELK

B BELK esittelee vintage-muotoilua ja muodostaa parin iPhone SE: n kanssa. Luonnon puun ja pehmeän TPU: n yhdistelmä on antanut sille kestävän rakenteen.

Pehmeällä sisätilalla tämä kotelo voi kestää iskuja. Viistotut reunat suojaavat kosketusnäyttöä naarmuilta.

Sileä viimeistely varmistaa, että tunnet olosi mukavaksi, kun pidät iPhonea kämmenessäsi. Lisäksi saat valita neljä hyvännäköistä värivaihtoehtoa.

USP: Parempi pito

Tutustu Amazoniin

# 8. Muotiluokka

Mikä on kiinnittänyt huomioni “Muotiluokassa”, on vaikuttava kuvio. Tätä puukoteloa on saatavana jopa 25 eri kuviona. Tämä tarkoittaa, että sinulla on enemmän vaihtoehtoja kokeilla ja löytää sopiva suojus iPhone SE: lle.

Rakennuksesta puhuttaessa se näyttää melko kompaktilta ja ympäröi iPhonen tiukasti. PC-kuoren avulla sillä on voimaa torjua vahingossa tapahtuvat pudotukset. Painikkeet ovat herkkiä, kun taas ulkopinta on liukumaton. Siten sinulla on turvallinen pito.

USP: Suloinen kuvio

Tutustu Amazoniin

# 9. Veistetty

Veistetty puukotelo on pienikokoinen ja sopii hyvin iPhone SE: n ympärille. Luonnollinen puurake parantaa paitsi ulkonäköään myös tekee siitä erittäin kestävän.

Kumipuskuri auttaa levittämään iskuja ja tarjoaa myös paremman otteen. Korotettu huuli ei salli kaapimisen vahingoittaa älypuhelimen näyttöä. Kameran siistit aukot, painikkeet ja portit parantavat käyttökokemusta. Lisäksi sitä on saatavana kolmessa värivaihtoehdossa, kuten saksanpähkinä, suuri Teton-koriste ja punapuu.

USP: Kumipuskuri

Tutustu Amazoniin

# 10. Paljasta kauppa

Vaikuttavan korkkipuun muotoilun esittävä ”Reveal Shop” sopii iPhone SE: lle tahrattomasti. Siinä on kumipäällysteinen sisustus, joka jakaa iskun ja vastustaa naarmuja. Sileä ulkopinta auttaa sitä ohut taskuun helposti ja tarjoaa myös turvallisen otteen.

Painikkeet ovat napsautettavissa, ja salaman portin ja kameran aukot ovat tarkat. Lisäksi Reveal Shop -puukoteloissa on seitsemän huomiota herättävää värivaihtoehtoa, joissa on kauniit kuviot.

USP: Corkwood-suunnittelu

Tutustu Amazoniin

# 11. JOYLINK

“JOYLINK” ei ole tyylikkään muotoinen, mutta jos ihailet yksinkertaisuutta, se on hyvä vaihtoehto. Luonnonpuu vahvistaa sen rakennetta ja auttaa myös iPhonea kestämään kolhuja.

TPU: n ja PC: n sisäpuolella kotelo voi absorboida jopa ikäviä vaikutuksia. Painikkeet ovat sileitä ja helposti napsautettavissa. Lisäksi JOYLINK: llä on vankka vuoden takuu.

USP: Matala profiili

Tutustu Amazoniin

# 12. JuBeCo

Todellisesta bambupuusta valmistettu JuBeCo on erittäin kiinteä. Polykarbonaattipuskuri vahvistaa sen rakennetta. Voit luottaa tähän puukoteloon täysin suojaamaan iPhonea pudotuksilta ja pitämään naarmut poissa. Painikkeiden, porttien ja kameran tarkat aukot varmistavat, että sinulla ei ole vaikeuksia päästä niihin.

Lopuksi, puukotelo on 10 eri väriä, kuten teipit ruusupuu, perhonen tyttö ruusupuu jne.

USP: Iskunkestävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki ihmiset!

Kirjautua ulos

Toisin kuin aikaisemmin, nämä puukotelot ovat todella tyylikkäitä. Sen lisäksi, että se tarjoaa luonnollisen tunnelman iPhonellesi, ne tekevät laitteestasi erittäin suojaavan, jotta taistelujen aiheuttamat haasteet voidaan torjua helposti. Lisäksi ne tarjoavat mukavan pääsyn laitteen kaikkiin ominaisuuksiin. Mikä on mielipiteesi näistä puukoteloista?

Haluat ehkä tutkia: parhaat iPhone 7 -puukotelot, parhaat iPhone 7 Plus -puukotelot, parhaat iPhone 7 -marmorikotelot ja parhaat iPhone 7 Plus -marmorikotelot.

Lue täältä: Toast iPhone SE 2020 -puukotelo

Uusimmat viestit