Parhaat iPhone-autolisävarusteet, jotka sinun on kokeiltava vuonna 2021

Jos olet tottunut käyttämään iPhonea autossasi joko musiikkia, podcasteja tai jopa navigointia varten, tarvitset joitain iPhone-autolisävarusteita kokemuksen tasoittamiseksi. Tietysti haluaisin iPhone-lisävarusteeni sellaiseksi, että se saisi täydellisen sata valituksessa sekä toiminnallisuudessa. Latauskeskuksista iPhonen lataamisen pitämiseen aina näiden kiinnikkeiden hankkimiseen iPhonelle, tämä on laaja luettelo parhaista iPhone-autolisävarusteista sinulle.

Katsotaanpa ne jo!

 1. VICSEED
 2. Mpow
 3. TOPGO
 4. VicTsing
 5. Nulaxy
 6. Amazonin perusteet
 7. Anker iPhone -laturi
 8. Anker

1. VICSEED-magneettinen autoteline: Toimittajan valinta

VICSEEDin magneettiset autotelineet tarjoavat yllättävän hyvän lujuuden pitää kiinni isommista iPhoneista. Sen asentaminen AC-tuuletusaukkoon kestää tuskin sekunnin, ja on hyvä mennä. Olen rehellinen. Olin erittäin hermostunut siitä, että saisin itselleni magneettisen autotelineen, koska entä jos unohdin kolhun ja rikkoisin iPhonen samaan aikaan?

Mutta tämä kokemus muuttui paljon. Näyttää siltä, ​​että riski oli enemmän kuin pyysin. Se palvelee vakautta ja luotu magneettikenttä on sellainen, että se pitää iPhonen ripustettuna siihen häiritsemättä verkkoasi. Eikö se ole siistiä?

Miksi sinun pitäisi ostaa se?

 • Erinomainen pito, helppo asennus

Hinta: $19.99

Tutustu Amazoniin

2. Langaton Mpow-autoteline: Joustavuus parhaimmillaan!

Valtava langaton laturi iPhonen käyttäjille, Mpow'n autotelineiden mukana tulee kiinnike, joka kiinnittää tai noutaa laitteen automaattisesti yhdellä kädellä. Yhdellä napautuksella painiketta, ja näet kädet liikkumassa.

Laitteen asentamisesta on useita tapoja saavuttaa se ja laajentaa latausprosessia. Käyttökokemuksen mielessä siinä on myös pitkä hanhenkaula, jotta voit käyttää iPhonea lataamisen aikana. Joukkue joustava FTW kaikille!

Miksi sinun pitäisi ostaa se?

 • Automaattinen kiinnitys, nopeampi lataus

Hinta: $32.99

Tutustu Amazoniin

3. TOPGO-autokuppiteline: Se, joka sopii kaikille!

Jos jokaiselle autolle löytyy yksi kiinnike rakenteellisista ominaisuuksista riippumatta, sen on oltava TOPGO-autokuppiteline. Ei ole väliä onko sinulla sedan vai rattaat; tämä kiinnittyy autollesi niin täydellisesti, että se ei häiritse katselukulmaa ollenkaan!

Mutta entä käytettävyys? TOPGO on varmistanut iPhonen 350 kierroksen, jotta se ei häiritse käytettävyyttäsi ja antaa sinulle molempien maailmojen parhaat puolet (iPhone-näkymä + ulkopuolinen näkymä). Mainitsinko myös kuinka esteettisesti miellyttävä on kiinnike? Kuva puhuu puolestaan.

Miksi sinun pitäisi ostaa se?

 • Helppo asentaa ja edullinen

Hinta: $23.99

Tutustu Amazoniin

4. VicTsing Bluetooth FM-lähetin: Se, joka pitää sinut yhteydessä!

Meille on aina opetettu, että heidän puhelimiaan ei saa koskaan käyttää ajon aikana alkuperäisistä ajopäivistä lähtien. Mutta entä jos saan kiireellisen puhelun ja minun on hyväksyttävä se? Tai entä jos haluan kuunnella haluamaasi musiikkia autossani, koska se on pitkä ajomatka?

VicTsingin Bluetooth FM-lähetin palvelee tarkoitusta. Se on niin kykenevä, että se pystyy käsittelemään sujuvasti tärkeitä mutta tärkeitä toimintoja, kuten viimeisen numeron uudelleenvalinta tai puheluihin osallistuminen, musiikin soittaminen Bluetooth-yhteensopivilla laitteilla. Harkitse todellakin tämän ostamista, jos otat usein pitkiä ajoja ja haluat puhua pitkiä tunteja ajon aikana.

Miksi sinun pitäisi ostaa se?

 • Pienikokoinen, turvallisempi käyttö

 Hinta: $16.99

Tutustu Amazoniin

5. Nulaxy autossa oleva Bluetooth FM-lähetin: Monitoiminen autosarjasi!

Nulaxyn autossa olevat Bluetooth-lähettimet ovat parhaita mitä olen koskaan käyttänyt! Se sopii vain niin täydellisesti ja sulautuu autollesi. Kaulan joustavuus on täysin muokattavissa, mikä tarkoittaa, että se pyörii kokonaan kuljettajan puolelle ajon aikana.

Automaattisella PÄÄLLE / POIS-toiminnolla Nulaxyn lähetin käynnistyy heti, kun käynnistät moottorin. Ja mitä voin sanoa sen ilmiömäisestä äänenlaadusta? Ja sanoinko kuinka suuri on sen muisti? Tarkoitan, että liität laitteen kerran, ja se muistaa laitteesi aina, kun käytät iPhonea autossa. Vältä tarpeetonta pariliitosta joka kerta!

Miksi sinun pitäisi ostaa se?

 • SD-korttituki, varustettu volttimittarilla

Hinta: $16.99

Tutustu Amazoniin

6. Amazon Basics Lightning - USB-A -kaapeli: Kestävyys parhaimmillaan!

Amazon Basicin Lightning to USB-A -kaapeli on yksi luotettavimmista lisävarusteista kaikkialla Internetissä. Applen sertifioima kaapeli auttaa yhdistämään ja synkronoimaan iPhonen, iPadin tai iPodin ja tarjoaa nopean latauksen.

Nylon lisää kaapeliin lujuutta, mikä tekee siitä vankemman vahingoilta ja lisää joustavuutta. Kaapelissa on myös ylimääräinen suojakerros, joka suojaa laitettasi kaikilta kulumisilta.

Miksi sinun pitäisi ostaa se?

 • Edullinen, luotettava ja terveellinen

Hinta: $12.49

Tutustu Amazoniin

7. Anker iPhone -laturi: kaikkien aikojen nopein lataus!

Yksi pienimmistä mutta nopeimmista latauslaitteista, joita olen törmännyt, Ankerin iPhone-autolaturi on helmi. Yksi suosituimmista tuotemerkkeistäni iPhone-lisävarusteille, en voi olla tyytyväisempi latauskokemukselleni.

Se on niin pieni, mutta onnistuu lataamaan iPhonen nopeasti sen 2,4 ampeerin latauksella. Anker pysyy uskollisena brändikuvalleen ja tarjoaa käyttäjilleen 18 kuukauden takuun, joka parantaa käyttökokemustasi hieman enemmän.

Miksi sinun pitäisi ostaa se?

 • Nopea lataus, visuaalisesti miellyttävä laturi

Hinta: $14.99

Tutustu Amazoniin

8. Anker Bluetooth-vastaanotin musiikin suoratoistoa varten: Monikäyttöinen suoratoisto!

Toinen Ankerin virstanpylväs on, että tämä Bluetooth-vastaanotin on erinomainen voimavara auton musiikin ystäville. Jopa 12 tunnin latauksella Bluetooth-vastaanotin luo erittäin vakaan yhteyden ja antaa musiikin soida.

Bluetooth-vastaanotin ottaa vastaan ​​puheluja myös ajon aikana, jolloin voit vastata tärkeisiin puheluihin tien päällä. Ja tässä on paras ominaisuus: Sen avulla voit yhdistää kaksi laitetta kerralla kuunnellaksesi musiikkia, soittaa puheluja ja paljon muuta.

Miksi sinun pitäisi ostaa se?

 • Useiden laitteiden pariliitos, puheluiden vastaanottaminen

Hinta: $24.99

Tutustu Amazoniin

Oletko valinnut parhaan iPhone-lisävarusteen vielä?

Rakastan kaikkia luettelossa mainittuja lisävarusteita; niillä on suuri tarkoitus ja ne ovat aina käteviä. Mutta en vieläkään voi päästä yli VICSEED-magneettisen autotelineen, sillä se muodostaa niin vahvan yhteyden iPhoneen, että se ei vain anna sen luistaa. Hämmästys huipussaan!

Mikä on suosikkisi iPhone-autolisävaruste luettelosta? Kerro minulle alla olevissa kommenteissa.

Lue lisää:

 • Fiora 15W langaton autolaturi iPhonelle
 • Mikä on GaN-laturi? 5 parasta ostettavaa GaN-laturia
 • Parhaat kaapelinhallintatarvikkeet
 • Parhaat auton huoltosovellukset iPhonelle

Uusimmat viestit