Parhaat ystävänpäiväsovellukset iPhonelle vuonna 2021 (sovellukset, jotka tekevät päivästäsi)

Jokainen päivä on tarkoitettu rakastamaan S.O.:ta, mutta Ystävänpäivä on erityisen tärkeä hemmottelemaan heitä hieman ylimääräisenä (olenko oikeassa, naiset?). Toivon, että se olisi kuitenkin niin helppoa.

Viisas mies sanoi kerran: "Pienet asiat laskevat." Mutta et halua mennä liian vähän (tai liian ylimääräistä), ja FOMO lyö sinua kovasti suunnitellessasi asioita. Hyvä uutinen on, että on vuosi 2021, rakkauslinnut! Olkoon tekniikka siipimiehesi. Tässä on luettelo parhaista Ystävänpäivä-sovelluksista iPhonelle, jotta voit suunnitella täydellisen päivämäärän.

 1. Tinder
 2. Välillä
 3. 1800 kukkia
 4. Mustekortit
 5. Etsy
 6. Lähetysaikaa
 7. Photo Collage Maker & Creator
 8. Tomin rakkauskirjeet
 9. Flixster
 10. Onnellinen pari
 11. OpenTable

1. Tinder: Löydä ihanteellinen ottelu!

Ted on aina nostanut dating-odotuksiani, etenkin tässä kohtauksessa. Mistä löydämme tällaisia ​​miehiä? Vastaus tähän kysymykseen on Tinder! Kuulostaa melko hauskalta, eikö olekin? Statistan raportin mukaan huikea 30% Yhdysvaltain aikuisväestöstä käyttää Tinderiä, ja käyttäjäkunta kasvaa jokaisen vuosineljänneksen aikana. Uuden koronan ansiosta myös zoomauspäivämäärät ovat uusi normaali!

Älä ajattele kahdesti; asenna sovellus, täytä profiilisi ja pyyhkäise rakkautta. Ei sitä koskaan tiedä; yksi otteluistasi voi olla sinulle sopiva! Jos ei, saat silti itsellesi päivämäärän Valentine'sille (win-win-tilanne kaikille).

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

2. Välillä: Rakastajan paratiisi

Oletko koskaan halunnut muuttaa parisi kanssa? Välillä on sovellus, jonka avulla voit saavuttaa sen käytännössä. Erityisesti pariskunnille suunniteltu sovellus, Between antaa sinulle kaiken tarvitsemasi tilan kumppaneidesi kanssa.

Lähetä romanttisempia tekstejä, tallenna unohtumattomia muistoja sovellukseen ja tallenna ne myös puhelimen vaihdon jälkeen. Voit myös syöttää aikataulut ja tärkeät päivämäärät ja tarkistaa kumppanisi aikataulut suunnitellaksesi tärkeitä tapahtumia yhdessä. Lisäksi sen ilmainen soittotoiminto on turvallinen käyttää ja täysin salattu. Saatavana myös iWatch!

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

3. 1800 kukkaa: Lähetä kukkia

Romanttisella treffillä on oltava kukkia. Mutta entä jos S.O. pysyy kaukana, kaukana vai onko karanteenissa jonnekin? 1800 kukkaa on täydellinen kukkien toimitusohjelma, joka voi auttaa sinua toimittamaan samana päivänä toimituksia 195 maassa. Henkeäsalpaavista ruusuista kauniisiin orkideihin tämä sovellus tarjoaa kaiken.

Ehdotan myös, että lähetetään kukkia pyytämään häntä ulos ja kantamaan yksi itse tapaamalla häntä.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Mustekortit: Jaa rakkaus lähettämällä mukautettuja kortteja

Tämä sovellus on mahdollisuus sinkuille luovuuteen. Lisää valokuvasi sovellukseen, valitse täydellinen viesti, jonka haluat pyytää häneltä, ja voilà! Sinulla on mukautettu kortti rakkaallesi. Tämä sovellus on helmi varmasti, koska sen avulla voit käyttää tavanomaista tapaa lähettää kortti yli lisäämällä vintage-tunnelmaa. Todellakin go-getter, jos S.O. tykkää Casablancasta tai haluaa sinun olevan luovia menetelmissäsi.

Kiinteä 2 dollarin maksu kehityskustannuksina on kaikki mitä tarvitset hymyilemään, jota pidät päivien ajan.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Etsy: Löydä ainutlaatuisia ystävänpäivälahjoja

Itse asiassa ei ole luovaa markkinapaikkaa, aivan kuten Etsy. Etsy on luova sovellus, kun on kyse täydellisen lahjan ostamisesta kumppaneillesi; se tarjoaa laajan valikoiman tuotteita käsityönä tehdyistä koruista, hänen vaatekaapinsa vanhoista tavaroista DIY-sarjoihin luovuuden lisäämiseksi.

Tilaa tuottelias lahja kumppanillesi tai hanki DIY-paketti ja luo jotain yhdessä. Erittäin helppokäyttöinen, nopeampi toimitus ja tunnustetaan se - käsintehty lahja on täysin erilainen tunne.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Aika: Katso yhdessä, asu yhdessä

Korosta virtuaalisia treffikokemuksiasi tällä videoiden suoratoistosovelluksella, alustalla, jonka avulla voit luoda huoneesi ja suoratoistaa sisältöä samanaikaisesti. Valitse monenlaisista vaihtoehdoista, jos haluat katsella elokuvia eri tyylilajeissa, nykäistä, suoratoistaa musiikkia yhdessä tai katsella kuvia ja videoita puhelimellasi.

Intohimoisesti pelaamisesta? Katso pelivirrat yhdessä, chattaile tai videopuhelu samanaikaisesti. Tämä sovellus on pakollinen, jos sinä ja S.O. eivät asu samassa kaupungissa ja haluavat saada elokuvan päivämäärän sorta-kokemuksen.

Hinta: Vapaa

ladata

MERKINTÄ: Etsitkö isompaa sisältökirjastoa, siirry sitten Netflixiin.

7. Photo Collage Maker & Creator: Tee rakkauskollaaseja!

Maalaa kuva rakkaussagastasi Photo Collage Maker ja Creator -sovelluksella. Satojen asettelujen välillä voit valita suosikkisi ja esitellä matkasi elanilla.

Lisää hauskoja kehyksiä, tekstejä, erilaisia ​​hymiöitä ja jopa tarroja kuviesi koristamiseksi. Sen avulla voit yhdistää kuvat nopeasti kauniiksi kollaasiksi ja jakaa sen sosiaalisen median kanavien kautta. Ei ole aikaa tehdä elokuvaa, ei hätää! Tehdään sen sijaan valokuvakollaasi! Toimii hyvin myös vuosipäivinä.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

8. Tom's Love Letters: Intohimoiset, animoidut rakkauskirjeet

Yksi luovimmista tavoista tunnustaa rakkautesi. (todellakin kiva!) Talking Tom ja Talking Angela ovat kiva siipimies ja siipinainen, jonka löydät. Jaa rakkaus ja tunne samalla suloinen.

Sovelluksessa on myös 19 onnittelukorttia, joista valita ja pari kappaletta taustamusiikin lisäämiseksi rakkaustarinoosi. Käytä tätä sovellusta kysyäksesi S.O. tai lähetä Tomin äänellä nauhoitettu reitti.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Flixster: Esitysajat + lippujen varaus

Jos olet pari, joka voittaa elokuvan trivia-illat, tämä on täydellinen sovellus. Kun pandemiatilanne on edelleen vahva, on hankalaa selvittää, mitkä elokuvateatterit esittelevät elokuvia ja joilla on vapaita paikkoja.

Flixsterillä on yli 30000 näyttöä valtakunnallisesti, ja epäilemättä tuo sinulle ne ylärivin kulmaistuimet. En todellakaan halua tuhlata aikaani jonossa odottaessani, kun voin varata liput helposti kodistani ja saada enemmän aikaa treffini kanssa. Kauhistuneille kyllä. Elokuvia näytetään; sinun täytyy olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan!

Hinta: Vapaa

ladata

10. Onnellinen pari: Voita kumppanisi peleillä

Tietovisa-tyylinen sovellus pariskunnille on hyvä piristää suhdettasi. Kuuden eri aiheen joukosta tämä sovellus antaa sinulle mahdollisuuden vahvistaa emotionaalista siteesi kumppanisi kanssa ja toimii läheisyydessä.

Kiireisten aikataulujen tai pitkien matkojen takia pariskunnat menettävät syvemmän siteen jakamisen ja emotionaalisen yhteyden muodostamisen. Tämän sovelluksen avulla voit työskennellä tällä segmentillä. Tänä ystävänpäivänä tutustu kumppanisi toiveisiin, unelmiin, tavoitteisiin ja siirry tyydyttävämpään kokemukseen.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

11. OpenTable: Tehdään varauksia kahdelle

Muistatko kohtauksen, kun Chandler yrittää lahjoittaa tarjoilijaa saadakseen pöydän ja sekoittaa todella pahaa? Vaikka Chandler voisi päästä eroon, ja se näytti hilpeältä, luota minuun, et halua S.O. olla järkyttynyt odottaessasi pöytää päiväillalla!

Siksi pelastamme avoimen pöydän. Valittavana on yli 52 000 ravintolaa, ja OpenTable tarjoaa kattavan luettelon suodattimista, jotka auttavat sinua täydentämään romanttista iltasi. Tämän sovelluksen paras ominaisuus on, että sen avulla voit lähettää RSVP-päivämäärän suoraan sovelluksesta.

Korjaa romanttinen ravintola, valitse oikea viini ja aseta mieliala oikeaan; OpenTable auttaa sinua löytämään 'Se yksi.'

Hinta: Vapaa

ladata

Suunnittele täydellinen päivämäärä parhaiden Ystävänpäivä-sovellusten kanssa iPhonelle!

Rakastan kaikkia luettelossa olevia sovelluksia vain, jos näistä sovelluksista on kokoelma. Aion käyttää 1800 kukkaa pyytämään häntä, suunnittelemaan aikataulun Betweenin avulla ja katsomaan Netflixiä elokuvan viihtyisässä huoneessa, jossa on paljon käpertyjä. No, sinun tulisi myös käyttää Tomin rakkauskirjeitä jakamaan söpö viestipäivämäärä illalla.

Mitä mieltä sinä olet? Autoimme sinua selvittämään päiväillasi? Kerro minulle näkemyksesi alla olevasta kommenttiosasta.

Saatat myös rakastaa näitä viestejä:

 • Parhaat ystävänpäivän iPhone-taustakuvat
 • Parhaat ilmaiset soittoäänisovellukset iPhonelle
 • Parhaat Ystävänpäivä iOS 14 -sovelluskuvakkeet
 • Parhaat ystävänpäiväelokuvat Amazon Prime- ja Netflix-sivustoissa

Uusimmat viestit