Parhaat langattomat iPhone X -laturit vuonna 2021

Pitkäaikainen langaton lataus on vihdoin saapunut iPhone X, 8 Plus ja 8 -käyttöjärjestelmiin. Koska Applen uudet älypuhelimet tukevat langattoman latauksen Qi-standardia, sinun on löydettävä tehokkaampi latausalusta laitteen virran kytkemiseksi nopeasti ja mukavasti. Oikean vaihtoehdon löytämisen helpottamiseksi olemme keränneet parhaat langattomat laturit iPhone 8/8 Plus: lle ja iPhone X: lle.

 1. Langaton CHOETECH-laturi
 2. LETSCOM iPhone X langaton laturi
 3. Spigen iPhone X langaton laturi
 4. Anker iPhone X langaton laturi
 5. ELLESYE-langaton laturi iPhone X: lle
 6. Anker langaton laturi
 7. mophien latausjoukko
 8. Belkin langaton laturi
 9. NANAMI-langaton laturi iPhone X: lle
 10. Langaton JETech iPhone X -laturi
 11. Ankerin langaton laturin latausalusta

1. CHOETECH

CHOETECH on erittäin tehokas ja käynnistää iPhonen halutulla turvallisuudella. Se seisoo pystyssä ja tarjoaa laajan latausalueen, jonka avulla voit asettaa puhelimesi mukavasti vaaka- tai pystysuuntaan lataamisen aikana.

Siinä on nopea lataustila, jonka avulla voit ladata laitteesi nopeasti. Kiinteän rakenteensa ansiosta se kestää täysin iskuja. Koska se on kevyt ja kompakti, voit kantaa sitä mukavasti mihin tahansa. Tässä langattomassa laturissa on mikro-USB-kaapeli.

USP: Kevyt ja kompakti muotoilu

Tutustu Amazoniin

2. Langaton LETSCOM iPhone X -laturi

Lataa puhelimesi nopeasti ja turvallisesti tällä langattomalla laturilla, joka on suunniteltu lataamaan neljä kertaa nopeammin kuin tavalliset laturit. Tulet rakastamaan nopeaa latauskokemusta, joka lisää elämääsi mukavuutta. Langattoman laturin pohjassa olevat neljä silikonityynyä pitävät sen paikallaan ja estävät liukastumisen.

Lisäksi siinä on 18 W: n verkkolaite ja se toimii monenlaisten laitteiden kanssa. Latausalusta on tyylikäs ja vain 0,3 tuumaa paksu, ja voit ladata puhelimesi jopa 6 mm paksulla kotelolla.

USP: Ohut ja kevyt

Tutustu Amazoniin

3. Spigen Essential F300W

Ensimmäinen asia, jonka huomaat Spigen Essential F300W: ssä, on vaikuttava jalustarakenne, jonka avulla voit olla mukavasti vuorovaikutuksessa älypuhelimesi kanssa, kun sitä ladataan. Tämä langaton laturi on täysin yhteensopiva Qi-yhteensopivien laitteiden kanssa. Sen mukana tulee 3 kelaa, jotka tarjoavat laajan latausalueen; mikä helpottaa laitteen sijoittamista sujuvaa latausta varten.

Vähäinen jalanjälki on tukeva vankalla rakenteella, joka voi kestää putoamisen. Mukana oleva LED-ilmaisin näyttää lataustilan. Musta tartuntatyyny varmistaa, että langaton laturi pysyy vakaana.

USP: Tukeva pohjan kahva

Tutustu Amazoniin

4. Anker

Anker on suunniteltu tarjoamaan erillistä latausratkaisua. Ensiluokkaisen muotoilun ja kestävän rakenteen ansiosta sillä on vaikuttava ulkonäkö. Luistamaton tyyny tarjoaa sille enemmän vakautta.

Nopealla lataustilalla siunattu Anker pystyy toimittamaan 10 watin tehon; joka on kaksi kertaa tavallisen laturin latausnopeus. Sisäänrakennettu LED-valo korostaa lataustilaa ja hälyttää myös, kun laitteesi on täysin kytketty päälle. Lisäksi se tarjoaa ylijännitesuojauksen ja oikosulun eston, ja sillä on 18 kuukauden takuu.

USP: Sisäänrakennettu ylijännitesuoja

Tutustu Amazoniin

5. ELLESYE

Turbot / ELLESYE on erittäin toimiva langaton latausalusta. Telineen muotoilu tarjoaa optimaalisen katselukulman; jonka avulla voit katsella mukavasti suosikkivideoasi. Siinä on kolme sisäänrakennettua kelaa, joiden avulla voit sijoittaa laitteen täydellisesti lataamista varten.

Jos haluat lisätä latausnopeutta, voit käyttää myös 2A-sovitinta. Moniväriset LED-valot helpottavat lataustilan tuntemista. Jos et kohdista iPhoneasi oikein, LED-valo muuttuu sinisestä vihreäksi varoittaakseen sinua. Lisäksi voit valita tämän lataustelineen kahdessa värissä: musta ja hopea.

USP: 3 sisäänrakennettua n latauskäämiä

Tutustu Amazoniin

6. Anker

Ankerin Qi-langaton laturi on yksinkertainen mutta tyylikäs. Telineen muotoilu tarjoaa optimaalisen katselukulman. Langaton latausalusta tarjoaa erityisen suuren pinnan, jonka avulla puhelimesi voidaan sijoittaa mukavammin. Voit asettaa iPhonen lataamaan pystysuoraan tai vaakasuoraan, mitään rajoituksia ei ole.

Vankan rakenteen ansiosta se ei menetä charmia helposti. Sileä pinta ei salli naarmuja vahingoittaa laitettasi. Lopuksi se suojaa laitetta ylikuumenemiselta, ylikuormitukselta ja langattomaan lataukseen liittyvästä säteilystä.

USP: 18 kuukauden takuu

Tutustu Amazoniin

7. Ankerin langaton laturin latausalusta

Anker-langattomassa laturissa on tehokas tyhjäkäyntitila, joka ei koskaan lataa iPhoneasi ja estää myös energian tuhlaamista.

Se aktivoi lämpötilan säädön lämpötilassa 107 ° Fahrenheit pitääkseen laitteen turvassa latauksen aikana. LED-valojen avulla on helpompaa antaa sinun seurata virran tilaa. Erittäin pieni ja kevyt muotoilu varmistaa, että voit kantaa sitä mukavasti kaikkialla. Ominaisuuksien lisäksi Anker-langattomalla laturilla on 18 kuukauden takuu.

USP: Lämpötilan säätö suojaa ylikuumenemiselta

Tutustu Amazoniin

8. Belkin

Belkinin langattomalla latausalustalla on erittäin pienikokoinen muotoilu, joka löytää mukavan turvallisen paikan työpöydältäsi. Kestävä rakenne tekee siitä pitkäaikaisen kumppanin laitteellesi. 1 ampeerin ulostulo on tarpeeksi mehua laitteeseen kunnollisella nopeudella.

Pehmeän pinnan ansiosta se estää naarmuuntumisen eikä salli myöskään luiskahtamista. LED-merkkivalo kertoo, lataako iPhone-laitteesi ja milloin se on täysin ladattu. Lisäksi siinä on seinäadapteri ja mikro-USB-USB-kaapeli, jonka avulla voit käynnistää laitteesi turvallisemmin.

USP: Kestävä rakenne

Tutustu Amazoniin

9. NANAMI

NANAMI erottuu kyvystä tuottaa 1,4 kertaa nopeampi lataus. Toinen merkittävä piirre tässä langattomassa lataustelineessä on, että se on yhteensopiva useimpien tapausten kanssa (paksuus alle 5 mm). Siksi sinun ei tarvitse irrottaa koteloa älypuhelimen käynnistämiseksi.

Voit laittaa iPhonen mihin tahansa kulmaan (sekä pystysuoraan että vaakasuoraan) jatkaaksesi vuorovaikutusta sen kanssa ilman esteitä. Luistamaton matto antaa sille enemmän vakautta. QC 2.0 -sovittimen avulla pystyt nopeuttamaan latausnopeutta.

USP: Yhteensopiva useimpien tapausten kanssa

Tutustu Amazoniin

10. JETech

Valitse tämä ylivoimainen JETechin langaton latausalusta, jotta voit paitsi käynnistää iPhonen nopeasti myös tarjota sille olennaisen suojan pysyäkseen oikosululta suojattuna. Sen mukana tulee virtaa säästävä tyhjäkäyntitila, joka estää laitteen ylikuormituksen. Se tarjoaa 5 V / 1 A -lähdön.

LED-ilmaisin on tehty lepotilaan. Luistamattomat tyynyt lisäävät pelin mukavuutta. Tällä langattomalla laturilla on mikro-USB-kaapeli ja 6 kuukauden takuu.

USP: Luistamaton latausalusta

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Valintasi?

Oletetaan, että olet löytänyt oikean langattoman laturin iPhonelle X / 8 Plus. Voinko tietää sen nimen ja ominaisuudet, joista olet pitänyt siinä? Kerro meille lisäksi minkä tahansa ylimmän laturin nimi, jonka olemme jättäneet sisällyttämättä.

Voit myös viitata näihin viesteihin:

 • Parhaat iPhone X -kotelot
 • Parhaat iPhone X -näytönsuojat
 • iPhone 8 Lompakkokotelot
 • Parhaat iPhone 8 Plus -puskurikotelot

merkintä: Tässä ilmoitetut hinnat mainitaan tytäryhtiön portaaleissa kirjoittaessasi tätä artikkelia.

Uusimmat viestit