Kuinka korjata iPhonen tärinä ilman syytä

Applen mobiilikäyttöjärjestelmä, iOS, on kiillotettu ja useimmilla alueilla parempi kuin kilpailijansa. Mutta silti sillä on kohtuullinen osuus virheistä, ongelmista ja ärsytyksistä. Yksi tällainen ärsyttävä tekijä on iPhone, joka värisee satunnaisesti ilman syytä. Tämä voi tapahtua jonkin sovelluksen vuoksi tai jopa järjestelmätasolla. Joskus iPhone tärisee äkillisesti ilman ilmoituksia. Olipa lähde mikä tahansa, jos iPhonesi värisee ja olet tietämätön, miksi näin tapahtuu, tässä on lueteltu joitain helppoja tapoja korjata se - alkaen perusasetuksista ja sitten vakavista toimenpiteistä, kuten DFU-tila.

iPhone värisee satunnaisesti: tapoja korjata tämä

Käynnistä iPhone uudelleen tai pakota se uudestaan

Ensimmäinen tapa varmistaa, että iPhone ei värise satunnaisesti, on käynnistää se uudelleen, ja jos se ei auta, jatka ja pakota iPhone käynnistymään uudestaan. Jos se on jumissa ja värisee, pakotettu uudelleenkäynnistys / kova nollaus auttaa. Tässä on joitain linkkejä avuksi.

  • IPhone X: n ja 11-sarjan uudelleenkäynnistyksen tai uudelleenkäynnistyksen vaiheet
  • Kaksi tapaa käynnistää iPhone 8 Plus tai 8 uudelleen
  • Kuinka käynnistää iPhone / iPad uudelleen ilman virtapainiketta ja kotipainiketta

Pakota Lopeta kaikki avoimet iPhone-sovellukset

Toinen yksinkertainen hakkerointi, jonka voit yrittää korjata iPhonen värisemisen ilman ilmoitusta, on pakottaa lopettamaan kaikki avoimet sovellukset. Tätä kaksoisnapsauta kotipainiketta tai iPhonessa, jossa ei ole kotipainiketta, pyyhkäise ylös ja pidä painettuna. Pyyhkäise nyt kaikki avoimet sovelluskortit ylös ja hylkää ne.

Varmista, että iPhone ei ole märkä

Nykyaikaiset iPhonet ovat IP-sertifioituja vedenpitävälle suojaukselle. Jos kuitenkin ylität rajat, vettä voi vuotaa laitteen sisälle. IPhone, jossa on nestettä, voi olla katastrofaalinen, ja se voi jopa tehdä iPhonestasi hyödytön. Jos uskot, että iPhonesi voi olla märkä, sammuta se välittömästi ja kuivaa se.

Poista sähköposti-ilmoitukset käytöstä

Postisovellus on tunnetusti lähettämässä myöhäisiä ilmoitusääniä ja tärinää epätavallisina aikoina. Jos iPhone värisee ilman syytä, on suositeltavaa poistaa Värinät käytöstä Mail-sovelluksesta. Seuraa alla olevia ohjeita varmistaaksesi, että tärinä on kokonaan pois päältä sähköpostiviesteissä.

Käynnistä asetukset sovellus → Äänet ja haptitUusi postiTärinäEi mitään (oletus)

Kun olet suorittanut yllä olevat vaiheet, tarkista myös seuraavat vaiheet.

Avaa asetukset sovellus → IlmoituksetMailiCloud (tai sähköpostitilisi) → KuulostaaTärinäEi mitään (oletus)

Kolmas tarkistus on samanlainen kuin mitä teimme yllä.

Käynnistä asetukset sovellus → IlmoituksetMailVIPKuulostaaTärinäEi mitään.

Poista värinä käytöstä iPhonessa

Mikään vaiheista ei toiminut yllä? No, on aika sammuttaa kaikki ilmoitusten värinät iPhonessa.

Käynnistä asetukset sovellus → Äänet ja haptit → Kytke virta pois päältä Värinä rengassa ja Tärinä äänettömällä.

Haluatko edes äärimmäisen reitin?

vuonna asetukset sovellus → EsteettömyysKosketus → Kytke virta pois päältä Tärinä. Mutta tiedä, että jos noudatat tätä vaihetta, kaikki iPhonen värinät poistetaan käytöstä. Tähän sisältyy maanjäristysten, tsunamin jne. Aiheuttama hätätärinä.

Nollaa kaikki asetukset

Silti ei onnea? Palauta kaikki asetukset nollataksesi satunnaiset iPhone-värinät.

Avata asetukset sovellus → KenraaliNollaaNollaa kaikki asetukset → Anna salasanasi → Nollaa kaikki asetukset

Kokeile DFU: ta (laiteohjelmiston päivitys)

Viimeisenä keinona voit yrittää päivittää / asentaa iPhonen uusimpaan iOS-versioon käyttämällä DFU-tilaa. Lue linkki huolellisesti ja varmista ennen sen seuraamista, että sinulla on varmuuskopio iPhonesta tietokoneellasi tai iCloudissa.

Tarkista ohjelmistopäivitys

Apple korjaa virheet jokaisen ohjelmistopäivityksen yhteydessä, joten sinun on aina suoritettava iOS: n uusin versio. Tarkista, onko sinulla odottava ohjelmistopäivitys:

Avata asetukset sovellus → KenraaliOhjelmistopäivitys

Jos odottava päivitys on, lataa ja asenna se.

Ota yhteyttä Applen tukeen

Yritimme melkein kaikkea mitä voimme tavallisella yksilötasollamme, mutta silti, jos satunnaiset tärinät häiritsevät sinua edelleen, on aika ottaa yhteyttä Apple-tukeen tai käydä heillä kaupassa.

iPhone värisee ilman syytä lataamisen aikana

Värisykö iPhonesi lyhyin väliajoin, kun liität sen lataamiseen? Jos kyllä, todennäköisin vika ei ole iPhonessa, vaan käyttämässäsi latauskaapelissa. Korjaa tämä varmistamalla, että käytät sertifioitua salamakaapelia. Paras käytäntö on yhdistää kaapeli Apple-sovittimen tai turvallisen, sertifioidun sovittimen kanssa.

Kirjautua ulos…

Joten nämä olivat joitain vinkkejä, vihjeitä, vaiheita ja hakkerointeja korjata ongelman korjata iPhonen tärinä ilman syytä. Toivon, että yksi heistä toimi sinulle. Onko sinulla muita tapoja tai menetelmiä tämän ongelman ratkaisemiseksi? Kerro meille alla olevissa kommenteissa olevat.

Haluat ehkä lukea…

  • iPhone ei värise, kun vastaanotat saapuvan puhelun? Tässä on Korjaus
  • Vaiheet värinän poistamiseksi käytöstä herätyskellolle iPhonessa

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found