Parhaat videoneuvottelusovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Tarttuva COVID-19 on pakottanut meidät kaikki pysymään sisätiloissa. Mutta voit silti pysyä yhteydessä muihin kokeilemalla joitain parhaat videoneuvottelusovellukset iPhonessa ja iPadissa. Sosiaalinen etäisyys ja itsekarantiini ovat päivän järjestys, mutta työn ja viestinnän ei tarvitse pysähtyä. Katsotaan siis, mitkä vaihtoehdot ovat käytettävissä.

  1. Microsoft Teams
  2. Zoom-pilvikokoukset
  3. Cisco Webex -kokoukset
  4. Skype
  5. Ilmainen neuvottelupuhelu
  6. Amazon-soittokello

1. Microsoft Teams

Vaikka Microsoft Teams on ilmainen videoneuvottelusovellus, se vaatii maksetun Office 365: n kaupallisen tilauksen tai Microsoft Teamsin ilmaisen tai kokeilutilauksen. Kun olet määrittänyt tämän sovelluksen laitteellesi, työelämäsi on kunnossa.

Yrityksen omistajana voit hallita tiimikeskusteluja, tiedostoja, kokouksia ja muuta - kaikkea yhdessä jaetussa työtilassa.

Videoneuvotteluja varten voit liittää kasvotusten HD-äänen ja -videon. Liity kokouksiin mistä päin maailmaa tahansa.

Haluatko keskustella jonkun kanssa yksityisesti? No, sovelluksella on tämä mahdollisuus yksityisille ja ryhmäkeskusteluille; voit myös kommunikoida koko tiimin kanssa erillisellä kanavalla.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Zoom-pilvikokoukset

Zoom-sovellus on epäilemättä suosituin sovellus käyttäjien keskuudessa maailmanlaajuisesti. Luultavasti ilmainen lataus on yksi syy tähän. Vaikka on olemassa joitain hyviä vaihtoehtoja, Zoom erottuu monista ominaisuuksistaan, joiden avulla voit johtaa kokouksia saumattomasti verkossa joko työhön tai huvin vuoksi.

Laadukas video, selkeä ääni ja alustojen välinen pikaviesti ovat tärkeimpiä ominaisuuksia. Lisäksi välitön näytön jakaminen on merkittävä.

Saat nopean pääsyn yrityksesi kontakteihin ja sähköposteihin. Voit myös kutsua jopa 100 ihmistä liittymään videoneuvotteluun.

Voit myös lukea: Zoom-sovelluksen käyttäminen iPhonessa ja iPadissa

Hinta: Vapaa

ladata

3. Cisco Webex -kokoukset

Cisco Webexin avulla voit tutkia iPhonen ja iPadin koko potentiaalin. Kun olet ladannut ja määrittänyt tämän sovelluksen, voit käyttää sovellusta Siri-komentojen avulla. Lisäksi voit nopeasti kirjautua sisään kasvotunnuksellasi tai Touch ID: lläsi, jonka olet jo rekisteröinyt iOS-laitteellesi.

Kalenteri-sovelluksessa voit liittyä keskusteluun yhdellä napautuksella. Lisäksi voit ajoittaa kokouksia tällä videoneuvottelupuhelimen iPhone- ja iPad-sovelluksella. Sisällön jakamisen suhteen Cisco sallii sinun sisällyttää myös 3D-tiedostoja.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Skype

Skype on kiistatta suosituin käyttäjien keskuudessa. Mutta sovellus piilottaa valtavat liiketoimintamahdollisuudet. Kuten muut videoneuvottelusovellukset, Skype antaa sinun puhua ilmaiseksi muiden Skype-käyttäjien kanssa. Mutta sovelluksella on muita upeita ominaisuuksia.

Voit ladata Skypen paitsi iPhonellasi tai iPadillasi myös Mac- ja Window-tietokoneillesi. Lisää jopa 24 käyttäjää ja nauti ääni-video-neuvottelupuheluista. Tämä ei riitä! Skypen avulla voit saada kollegasi kiinni lankapuhelimiin edullisin hinnoin. Joten jos ystäväsi tai työtoverisi ei ota puhelinta, voit puhua heidän kanssaan lankaverkossa.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 3,49 dollaria)

ladata

5. Ilmainen neuvottelupuhelu

Ilmainen neuvottelupuhelu auttaa pitämään teräväpiirtokonferenssipuhelut toiminnoissa, kuten videoneuvottelut ja näytön jakaminen. Ilman pääsykoodeja voit nauttia tästä helppokäyttöisestä sovelluksesta kokouksissa tien päällä.

Voit luoda ja tallentaa useita tilejä, lähettää kutsuja, soittaa VoIP-yhteyden kautta, suorittaa videoneuvottelun, jakaa näytön ja soittaa ulkomaanpuheluita.

Yksi tämän sovelluksen parhaista ominaisuuksista on, että voit jakaa näytön ja suorittaa HD-äänikokouksen jopa 1000 osallistujan kanssa. Luultavasti yksi sovellus riittää yhteydenpitoon jokaisen työntekijän kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Amazon Chime

Tiedän, että tämä on suhteellisen uusi sovellus, mutta uskokaa minua, että se voi piristää kokouksia ja videopuheluita helppokäyttöisellä käyttöliittymällä. Synkronoi kaikki kokoukset ja keskustelut sovelluksen toimiessa millä tahansa laitteella. tämä tarkoittaa, että voit olla yhteydessä aina.

Liity kokouksiin ilman pitkiä PIN-koodeja. Ilmainen sovellus (ei sovelluksen sisäisiä ostoksia) antaa sinulle videoneuvottelun HD-videoruuduilla. Visuaalinen luettelo auttaa sinua hallitsemaan kokouksia.

Napauta ja jaa sisältösi ja tarkastele sitä millä tahansa laitteella. Amazon Chime auttaa sinua työskentelemään mistä päin maailmaa tahansa.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki ystävät!

Nauti videoneuvotteluista!

Yllä lueteltuja videokokoussovelluksia käyttävät ammattilaiset ja monikansallisten yritysten huippupuhaltimet iPhonessa ja iPadissa. Voit kuitenkin aina käyttää joitain videopuhelusovelluksia henkilökohtaisiin keskusteluihin. Nauti lukituksesta ja jatka hyvää työtä kotona! Jos haluat lisätä jotain luetteloon, mainitse sovellus tai ohjelmisto alla olevassa Kommentit-osiossa.

Voit myös tarkistaa joitain tuottavuusohjelmia:

  • Parhaat tuottavuusohjelmat iPhonelle ja iPadille
  • Apple Watchin tuottavuusohjelmat
  • Parhaat tuottavuusohjelmat iPhonelle
  • GAVI - Night Vision -videopuhelu iPhone-sovellus

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found