Parhaat näytönsuojat Apple Watch -sarjoille 6 ja 5 vuonna 2021

Apple Watch on markkinoiden parhaimpia älykelloja. Siksi sinun kannattaa saada heille paras suoja koteloiden ja näytönsuojusten muodossa. Mutta voi olla pelottavaa valita oikea tuote, kun otetaan huomioon markkinoilla olevien tuotemerkkien määrä. Joten olemme auttaneet sinua luetteloimalla suosituimmat suosituksemme. Suojaa kellosi näyttö näillä Apple Watch Series 6: n ja 5: n parhailla näytönsuojilla.

 1. L.K. Säilytä näytönsuoja
 2. ArmorSuit MilitaryShield Näytönsuoja
 3. DeltaShield Anti-Bubble Näytönsuoja
 4. LOZA Ultra HD -joustava kalvosuoja
 5. RhinoGear-koteloystävällinen suoja
 6. TAURI naarmuuntumaton suoja
 7. INGLE Anti-Bubble Näytönsuoja
 8. Skinomi Clear näytönsuoja
 9. Udaily HD Clear Näytönsuoja
 10. EGOEC Näytönsuoja, musta reuna

1. L.K. Säilytä näytönsuoja

Tämä suoja on valmistettu joustavasta materiaalista, joka on naarmuuntumaton ja keltaista kestävä. Se tarjoaa end-to-end-suojan kellosi näytölle ja sen mukana tulee hydrofobinen ja oleofobinen pinnoite veden hylkimiseksi.

Lisäksi se on helppo asentaa ja pitää näyttö puhtaana kuplista. Ja se ei myöskään vaaranna kosketusherkkyyttä. Se on vain 0,1 mm ohut, joten se on melkein kuin sinulla ei olisi mitään kellossasi.

Hinta:

 • 40 mm - 9,99 dollaria
 • 44 mm - 13,99 dollaria

Osta se Amazonilta - 40 mm sarja | 44 mm sarja

2. ArmorSuit MilitaryShield Näytönsuoja

Panssaroi kellosi tällä suojakalvolla. Ultra HD antaa sinulle erinomaisen selkeyden kellosi aina päällä olevalle verkkokalvonäytölle. Näytönsuojassa on tarkka laserleikattu sotilaskilpi, joka sopeutuu oikein 44 mm ja 40 mm Apple Watchiin.

Lisäksi se tarjoaa täyden peiton näytön käyrillä. Tämä vartija toimitetaan 6 elokuvan sarjassa, ja jokaisessa elokuvassa on kuusi turvakerrosta, jotta kellosi suojataan sotilaallisella tasolla.

Hinta: $8.95

Osta se Amazonilta - 40 mm sarja | 44 mm sarja

3. DeltaShield Anti-Bubble Näytönsuoja

Apple Watch 5: n Delta Shield -näytönsuojan takana on vaivaton elinikäinen korvaustakuu, ja se sisältää nopean ja helpon asennussarjan. Sen mukana tulee myös asennuslasta, joka estää kuplien muodostumisen.

Lisäksi merkittävä tekijä on "itsensä parantava" tekniikka, joka imee maagisesti naarmut ja naarmut pitääkseen kellosi näyttävän hyvältä. Se on 99,9%: n erittäin kirkas HD-sotilaslaatuinen kalvo, joka on UV-suojattu ja estää kellastumista sekä sormenjälkiä.

Hinta: $7.85

Osta se Amazonilta - 40 mm sarja | 44 mm sarja

4. Joustava LOZA Ultra HD -suojakalvo

Tämän Apple Watch -näytönsuojan erittäin ohut pinnoite takaa kosketustarkkuuden 100%. Naarmuuntumattomuus pitää kellosi vaurioitumattomana ja näytön koskemattomana. Samaan aikaan täydelliset kosketus- ja pyyhkäisytarkkuudet mahdollistavat kellon tehokkaan käytön.

Siinä on 99,99 prosenttia teräväpiirtotarkkuudesta ja peittää kellonäytön kokonaan reunasta reunaan. Se suojaa tehokkaasti naarmuilta, pudotuksilta ja kolhuilta.

Hinta: $7.99

Osta se Amazonilta - 40 mm sarja | 44 mm sarja

5. RhinoGear Case Friendly näytönsuoja

Tässä on toinen luotettava näytönsuoja, joka sisältää naarmuuntumisen ja iskujen suojauksen lupauksen, jonka takana on elinikäinen vaihtotakuu laatuongelmissa.

Tämä näytön suojus on valmistettu ainutlaatuisesta joustavasta "smart skin" -kalvomateriaalista, joka voi peittää kaikki omenakellosi käyrät saumattomasti. Se on myös kristallinkirkas ja antaa teräväpiirtotarkkuuden ja tarkan kosketusherkkyyden.

Hinta: $6.95

Osta se Amazonilta - 40 mm sarja | 44 mm sarja

6. TAURI naarmuuntumaton näytönsuoja

Tämä näytönsuoja on vain 0,13 mm ohut, jotta kellonäyttösi korkealaatuinen alkuperä ja kylläiset värit varmistetaan. Se on valmistettu joustavasta, sitkeästä, sotilaslaatuisesta termoplastisesta uretaanista, joka on suunniteltu absorboimaan iskuja.

Lisäksi joustava TPU kestää naarmuja, lävistyksiä, U.V. kevyt ja kellastuva. Se käyttää uusimpia korkean teknologian materiaaleja varmistaakseen, että näytön kosketuskokemus on nolla.

Hinta: $9.99

Osta se Amazonilta - 40 mm sarja | 44 mm sarja

7. INGLE Bubble Anti-Bubble Näytönsuoja

Suojaa maailman älykkäin kello älykäs kilpi, jonka tuskin tunnet ja voit tehdä, mutta se voi silti suojata kelloasi optimaalisesti. Tämä Apple Watch 5 -näytönsuoja on suunniteltu erityisesti käyttämällä tarkkaa laserleikkaustekniikkaa tarjoamaan mahdollisimman kattava.

Kalvo on valmistettu joustavasta materiaalista, jotta sen muoto voidaan muodostaa laitteen kaarevien pintojen ja reunojen ympärille. Se myös välttää kuplia ja sateenkaarivaikutuksia näytöltä, mikä antaa sinulle täydellisen selkeyden ja sujuvan kosketuskokemuksen.

Hinta: $4.99

Osta se Amazonilta - 40 mm sarja | 44 mm sarja

8. Skinomi Clear näytönsuoja

Tämä näytönsuoja on suunniteltu erityisesti käyttämällä tarkkaa laserleikkaustekniikkaa tarjoamaan maksimaalisen näytön peiton. Joustava materiaali mahdollistaa täydellisen peiton jopa kaarevilla laitteilla.

Lisäksi se on valmistettu itsestään parantavasta, joustavasta, sotilaskäyttöön tarkoitetusta kestomuovisesta uretaanista, joka absorboi iskut. TechSkin kestää naarmuja, lävistyksiä, U.V. vaalea eikä keltainen.

Hinta: $7.85

Osta se Amazonilta - 40 mm sarja | 44 mm sarja

9. Udaily HD Clear Näytönsuoja

Vahvista kellosi tällä kevyellä, vain 0,14 mm: n kalvolla. Vaikka se ei ole karkaistua lasia, se on hyvin samanlainen kuin lasi, ilman sateenkaarivaikutusta tai vääristymiä. Se sitoo täydellisesti kelloosi ja ylläpitää alkuperäisen vasteherkkyyden.

Lisäksi siinä on joustava TPU-kalvomateriaali, joka peittää noin 98 prosenttia näytöstä, mutta ei reunasta reunaan. Se jättää pienen aukon kehyksen ja näytön välille estämään tilaa.

Hinta: $9.99

Osta se Amazonilta - 44 mm sarja

10. EGOEC-näytönsuoja, musta reuna

Tämä vaihtoehto on valmistettu innovatiivisesta komposiittimateriaalista, joka tarjoaa paljon paremman suojan kuin tavallinen karkaistu lasikalvo. 3D-lämpötaivutustekniikan ansiosta elokuva sopii saumattomasti Apple-kelloosi tarjoamaan monipuolisen suojan.

Se on tarpeeksi vahva suojaamaan, mutta lupaa olla häiritsemättä kosketusnäytön herkkyyttä. Joten voit käyttää kelloa kätevästi pitäen sen turvassa pudotuksilta, kolhuilta, naarmuilta ja päivittäiseltä kulumiselta.

Hinta: $10.99

Osta se Amazonilta - 40 mm sarja | 44 mm sarja

Yhteenvetona

Nyt kun sinulla on paras näytönsuoja Apple Watch Series 6: lle tai 5: lle, älä unohda tarkistaa myös muita pakollisia lisävarusteita ja -nauhoja.

Voit myös lukea nämä:

 • Apple Watch SE vs Apple Watch Series 6
 • Blood Oxygen -sovelluksen käyttö Apple Watch Series 6: ssa
 • Kuinka saada Instagram Apple Watchiin

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found