Osakevalikkopalkin kuvakkeiden järjestäminen tai poistaminen Mac OS X: ssä

Valikkopalkki on sijoitettu Macin näytön yläreunaan. Voit tarkistaa tilan, valita komennot ja merkittävämmin, suorittaa tehtävän nopeasti kuvakkeiden ja valikoiden avulla. Valikkopalkki sisältää kaikkien sovellusten valikot palkin vasemmalla puolella.

Valikkorivin oikealla puolella olevat Status-valikot sisältävät kuvakkeita molemmista OS X -järjestelmän ominaisuuksista, kuten Ääni, Bluetooth ja Wi-Fi sekä kolmansien osapuolten sovellukset.

Ellei sitä ole järjestetty älykkäästi, valikkorivin kuvakkeet voivat leikata valitettavan hahmon hankalalla ulkoasulla. Entä osakevalikkorivin kuvakkeiden järjestäminen tai poistaminen Macissa? Vaikka osakevalikkorivin kuvakkeiden järjestäminen tai poistaminen on paljon helpompaa, on hieman hankalaa tehdä sama kolmansien osapuolten sovellusten kanssa. Suuntaa tarkistaaksesi, miten voit näyttää paremman valikkopalkin järjestämällä osakekuvakkeet haluamallasi tavalla.

Voit lisätä tai poistaa valikkopalkin kuvakkeet Järjestelmäasetuksista tarpeen mukaan. Oletetaan, että haluat lisätä tai poistaa Bluetooth-kuvakkeen, tutustutaan miten voit tehdä sen.

Stock-valikkopalkin kuvakkeiden poistaminen Mac OS X: ssä

Vaihe 1. Napsauta vasemman yläkulman valikkoriviltä  Kuvake.

Vaihe # 2. Valitse Järjestelmäasetukset.

Vaihe # 3. Klikkaa Bluetooth.

Vaihe # 4. Klikkaa valintaruutu jonka vieressä on Näytä Bluetooth valikkorivillä.

Siinä kaikki! Voit toistaa nämä vaiheet lisätäksesi tai poistaaksesi muita osakekuvakkeita, jos haluat.

Varaston valikkopalkin kuvakkeiden järjestäminen Mac OS X: ssä

Jos haluat järjestää tai poistaa tilavalikkokuvakkeet nopeasti pikanäppäimillä, voit tehdä sen helposti.

Jos haluat järjestää osakekuvakkeita uudelleen, pidä yksinkertaisesti pohjassa Komento () avain (käytä Windows-näppäintä Windows-näppäimistön tapauksessa), kun vetämällä kuvaketta halutussa paikassa.

Jos haluat poistaa osakekuvakkeen, pidä vain pohjassa Komento (⌘) -näppäin(käytä Windows-näppäintä Windows-näppäimistön tapauksessa), kun vetämällä kuvaketta ulos valikkoriviltä.

Se siitä! Voit lisätä / poistaa lisää kuvakkeita toistamalla nämä vaiheet.

Haluatko löytää enemmän tällaisia ​​artikkeleita? Jaa ajatuksesi kanssamme kommenttikentässä.

Lue myös ? Kuinka laittaa nimesi Mac-valikkoriville: Pikaopas

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found