Parhaat langattomat iPhone 8 -latauskotelot vuonna 2021

Lataan enimmäkseen iPhone 8: ta langattomasti lähinnä sen tarjoaman mukavuuden vuoksi. Varmistaakseni, että minun ei tarvitse irrottaa koteloa aina, kun minun on ladattava laite, valitsen kannen, joka tukee langattoman latauksen Qi-standardia. Laajan vaihtoehtovalikoiman avulla parhaan langattoman lataamisen yhteensopivan iPhone 8 -kotelon löytäminen ei ole iso juttu.

Jos haluat myös mehustaa laitettasi langattomasti, haluaisit jonkin näistä tapauksista. Vaikka monissa näistä kuoreista on tyylikäs iho, on olemassa useita tapauksia, joissa on erittäin suojattu sisäänrakennettu suoja, joka tarjoaa älypuhelimellesi yleisen suojan. Ja kyllä, olemme myös sisällyttäneet joitain läpinäkyviä tapauksia ihmisille, jotka haluavat antaa laitteen hehkua esteettä. Siksi voit valita tapauksen tarpeidesi mukaan.

 1. Spigen Ultra Hybrid S
 2. ESR
 3. RANVOO
 4. Spigen nestemäinen ilmapanssari
 5. ESR
 6. JETech
 7. Anker Ice-kotelo
 8. RANVOO
 9. EasyAcc
 10. TORRAS Love -sarja
 11. Spigen Neo Hybrid

1. Spigen Ultra Hybrid S

Jos haluat antaa iPhonellesi täydellisen lisenssin loistaa tyylikkäästi, “Spigen Ultra Hybrid S” -kotelo olisi hieno vaihtoehto. Erittäin läpinäkyvä muotoilu takaa, että voit viuhdella älypuhelinta aplombilla.

Kova PC: n ja pehmeän TPU: n sekoitus on tehnyt siitä riittävän kestävän tarjoamaan älypuhelimeesi tarvittavan suojan pudotuksilta. Ilmatyynyteknologia vahvistaa kulmat kestämään kolhuja. Metallinen jalusta parantaa handsfree-kokemustasi. Lisäksi voit valita Ultra Hybrid S: n kahdella värillä: avaruuskristallilla ja kristallinkirkkaalla.

USP: Kristallinkirkas muotoilu

Tutustu Amazoniin

2. ESR

ESR: llä on huomiota herättävä ohut profiili. Koska kotelo on erittäin joustava, se on helppo asentaa ja irrottaa. TPU-rakenne pitää hyvää työtä sormenjälkien poissa pitämisessä eikä anna lian kerääntyä. Lisäksi se tarjoaa myös paremman tarttuvuuden, joka voi olla kätevä ihmisille, joilla on butterfingers.

1 mm: n korotettu näytön huuli ja 1,3 mm: n kamerarengas auttavat koteloa tarjoamaan tarvittavan suojan naarmuilta. Lisäksi ESR on kuusi kiehtovaa värivaihtoehtoa.

USP: Pehmeä tekstuuri iho

Tutustu Amazoniin

3. RANVOO

Jos haluat esitellä iPhone 8: n tyylikkäästi, haluaisit saada tämän erittäin joustavan kotelon. Pehmeällä TPU-materiaalilla on ollut tärkeä rooli tämän päällyksen tekemisessä niin joustavaksi.

Puskurin muotoilu lisää asevarastoon tarvittavia lihaksia, jotta kansi selviää vähäisistä iskuista. Mikro-tekstuurilla kansi voi myös torjua tahroja ja sormenjälkiä. Joten odota, että tämä selkeä tapaus pitää läpinäkyvyyden ennallaan pitkään.

Lisäksi tämä ohut, selkeä kansi RANVOO: sta on saatavana neljänä viehättävänä sävynä: punainen, ruusukulta, hopea ja musta.

USP: Erittäin joustava

Tutustu Amazoniin

4. Spigen-nestepanssari

Mikä tekee Spigen Liquid Air Armorista kelvollisen haastajan valitsemallesi asialle, on kumipäällysteinen muoto ja sopiva muoto. Valmistettu korkealaatuisesta TPU: sta, se on erittäin pehmeä ja joustava. Siksi sinulla ei ole vaikeuksia asentaa koteloa laitteellesi.

Yksiosainen muotoilu kiertyy virheettömästi iPhone 8: n ympärille. Pintakuvioitu pinta tuntuu lämpimältä kosketuksessa, kun taas kosketuspainikkeet tarjoavat paremman napsautuksen. Lisäksi nestemäisiä panssareita on saatavana vain kahdessa värissä: musta ja keskiyön sininen.

USP: Turvallinen kahvan muotoilu

Tutustu Amazoniin

5. ESR

Haluatko toimivamman kotelon iPhone 8: lle? Sinun ei pitäisi unohtaa ESR: ää.

Kotelossa on kaksikerroksinen rakenne, jota vahvistaa tukeva PC-selkä ja pehmeä puskuri. Pehmeä kehys ei salli älypuhelimen liukastua käsistäsi.

Minulle tämän tapauksen suurin ominaisuus on metallinen jalusta, jonka avulla voit sijoittaa älypuhelimesi sekä pysty- että vaakasuunnassa, mikä voi todella vahvistaa median katselukokemustasi. Parannetun handsfree-kokemuksen lisäksi tätä ESR-koteloa on saatavana kolmessa värissä: musta, hopea ja ruusukulta.

USP: Parannettu handsfree-kokemus

Tutustu Amazoniin

6. JETech

Hyvin harvat selkeät tapaukset iPhone 8: lle ovat yhtä kuuluisia (neljä ja puoli tähteä yli 3 000 asiakasarvostelusta) kuin tämä JETech. Valmistaja on käyttänyt PC- ja TPU-materiaalien yhdistelmää, jotta se olisi riittävän tyylikäs näyttämään riittävän tyylikkäältä ja kestävältä kestämään iskuja.

Kuitenkin mikä tekee tästä selkeästä päällysteestä leikkauksen monien kollegoidensa yläpuolelle, on UV-kestävyys. Tämän seurauksena tapaus ei muutu keltaiseksi tai menetä selkeyttä.

Kohotettu huuli ei salli takakameran ja kosketusnäytön karkeuttamista naarmuilla. Vielä parempi, sinulla on mahdollisuus valita suosikkisi JETech-kirkas puku kuudella huomiota herättävällä värillä: punainen, ruusukulta, kulta ja paljon muuta.

USP: Keltainen

Tutustu Amazoniin

7. Anker Ice-Case

Anker Ice-Case on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat esitellä iPhoneaan. Urheilullisen läpinäkyvän muotoilun ansiosta kotelo antaa älypuhelimen paljastaa viehätyksensä ilman esteitä. PC- ja TPU-materiaalien yhdistelmä antaa sille halutun kiinteyden selviytyä vahingossa tapahtuvista putoamisista.

Vahvistettu puskuri vahvistaa sen rakennetta entisestään. Aukot ovat erittäin tarkkoja; mahdollistaa kameran, portin, painikkeen ja antureiden mukavan käytön. Lisäksi Ice-Case: llä on 18 kuukauden takuu, ja sitä on saatavana kolmessa värissä: musta, pistoolimetalli ja ruusukulta.

USP: Vahvistettu puskuri

Tutustu Amazoniin

8. RANVOO

Pidän RANVOO: n ohuesta ja kompaktista muodosta. Kovalla PC: llä valmistettu kotelo voi näyttää melko ohuelta, mutta se on riittävän vahva estämään naarmut ja kestämään myös pieniä iskuja.

Kumipäällysteinen selkä ei salli pölyn tai lian kertymistä. Peitetyt painikkeet ovat melko herkkiä kosketukselle. Kuuden värivaihtoehdon, kuten mustan, sinisen, tummansinisen, kultaisen, punaisen ja ruusukullan, avulla voit valita ihanteellisen sopivan älypuhelimeesi. Lisäksi saat yhden vuoden valmistajan takuun RANVOO-tapauksissa.

USP: Houkutteleva tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

9. EasyAcc

Laatu, joka on houkutellut minua EasyAccissa, on erittäin ohut muotoilu, joka tekee upean ottelun iPhonen kanssa. Kova PC-rakenne yhdistettynä on mattapintainen, joka lisää sen ulkonäköä.

Korotettu reuna ei anna kosketusnäytön liukua pintaan. Kamerassa on myös viistetty reuna, joka pitää sen suojattuna. Sen alaosassa on pari leikkausta, joiden avulla voit helposti irrottaa kotelon. Lisäksi EasyAcc on saatavana houkuttelevina värivaihtoehtoina, kuten mustana, sinisenä ja punaisena.

USP: Korotettu reuna kameraa ja näyttöä varten

Tutustu Amazoniin

10. TORRAS Love -sarja

Embrace nestemäinen silikonigeeli. TORRAS Love -sarjalla on melko herkkä profiili. Laadukas PU-nahka on antanut sille lämpimän tunnelman. Pehmeäpintainen ulkopinta sopii kaikkiin kämmenympyröihin, mikä tekee iPhonen kannattamisesta kätevämmän.

Sisäisellä mikrokuitutyynyllä on panssaroitu rakenne vastustamaan naarmuja. Lisäksi se voi myös hajottaa pienet vaikutukset. Lisäksi Love-sarjan koteloita on saatavana seitsemän upeaa väriä, ja niiden päällä on elinikäinen takuu.

USP: Sisäinen mikrokuitutyyny

Tutustu Amazoniin

11. Spigen Neo Hybrid

Spigen Neo Hybrid -sovelluksessa minua vetoanut laatu on hyvin rakennettu muotoilu, joka paitsi tekee vaikuttavan parin iPhonen kanssa myös tarjoaa sille luotettavan suojan. Kovan PC: n ja joustavan TPU: n yhdistelmä on tukenut hybridirakennetta kestämään iskuja ja vaimentamaan iskuja.

Kulmissa on ylimääräinen suojus kolhujen iskemiseksi. Kumipintaisen kuvion avulla pidät älypuhelinta mukavammin. Kaikista niin suojaavista Neo Hybrid tukee langatonta latausta. Lisäksi voit valita tämän kotelon kuudessa värivaihtoehdossa, mukaan lukien kulta, pistooli.

USP: Iskuja vaimentava muotoilu

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Mikä on sinun suosikkisi?

Joten mikä näistä tapauksista sopii iPhone 8: een? Kerro meille sen nimi alla olevissa kommenteissa.

Luulin, että haluat katsoa myös näitä viestejä:

 • Parhaat iPhone 8 -lompakkokotelot
 • iPhone 8: n akkukotelot
 • Parhaat iPhone 8 -kotelot
 • Parhaat iPhone 8 -puskurikotelot

Uusimmat viestit