Parhaat iPhone 7 Plus -kotelot vuonna 2021

Haluan valita mukavan kotelon iPhone 7 Plus -puhelimelleni, tutkin kaikkia mahdollisia vaihtoehtoja, kuten lompakot, puskurit, nahka, jalustat, vyöpidikkeet tai jopa akkukotelot. Riippuen tarpeestani tai toiveestani saada tyylikäs puku jokaiseen tilanteeseen, valitsen sopivimman kotelon. Läpinäkyvät tapaukset ovat aina varastaneet näyttelyn minulle. Hyvin ohuen, kristallinkirkkaan profiilinsa ansiosta ne antavat iPhoneni jatkaa hyytelömäisten vuotamista ilman esteitä. Onhan hienoa antaa suosituimman lippulaivapuhelimen paljastaa kadehdittava viehätys, eikö olekin? Suoritetaan tämä upea luettelo parhaista iPhone 7 Plus -koteloista!

1. OtterBox SYMMETRY CLEAR -SARJA

OtterBox Symmetry Clear -sarja on erittäin tyylikäs, mutta suojaavampi kuin monet muut selkeät kotelot. Kaksimateriaalinen muotoilu antaa sille kompaktin rakenteen.

Siinä on kohotettu näytön puskuri, joka ei anna näytön koskettaa maata, kun se asetetaan kuvapuoli alaspäin. Ulkopuolinen polykarbonaattikuori on naarmuuntumaton ja kykenee kestämään pienet iskut pudotuksista. Synteettinen kuminen sisustus lisää sen rakenteeseen enemmän lihaksia.

Hinta: 49,95 dollaria [23,89 dollaria Amazonilta tämän kirjoituksen yhteydessä.]

Osta se Amazonilta

2. Caseology Skyfall -sarja

Caseology Skyfall -sarjan kirkas kotelo on varustettu armeijassa hyväksytyllä suojauksella, joka suojaa laitettasi pudotusten vaikutuksilta. Vankka rakenne tekee siitä erittäin iskunkestävän.

Koska kaikki ovat niin tukevia, se on erittäin ohut. Pehmeä rakenne antaa paremman pidon ja jopa lisää sen ulkonäköä. Peitetyt painikkeet ovat erittäin reagoivia ja erittäin helposti painettavia.

Hinta: 24,99 dollaria [14,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.]

Osta se Amazonilta

3. Spigen Ultra Hybrid

Pidätkö erittäin tyylikästä profiilia? Kristallinkirkkaalla takapaneelilla varustettu "Ultra Hybrid" antaa iPhonen 7 Plus: lle mahdollisuuden huokua muotoilua ilman esteitä. Kaksoisrakenne tukevalla PC-takapuolella sekä joustava puskuri lisäävät sen kestävyyttä.

Korotettu reuna tarjoaa lisäsuojaa näytölle ja kameralle. Sotilaallinen suoja ilmatyynytekniikalla antaa sen vastustaa iskuja. Ultra Hybrid on saatavana neljänä värinä.

Hinta: 19,99 dollaria [11,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.]

Osta se Amazonilta

4. Matone

Valmistettu korkealaatuisesta TPU-materiaalista, Matone-kirkas kotelo on erittäin joustava ja sileä. Se on erittäin kevyt ja siinä on ohut muotoilu.

TPU-puskuri on varustettu vaimentamaan iskut helposti. Korotettu kehys suojaa näyttöä tyhjästä. Matone-läpinäkyvää koteloa on saatavana kolmivärisenä.

Hinta: 8,99 dollaria Amazonissa tämän kirjoituksen aikana.

Osta se Amazonilta

5. Speck Presidio

Entä erittäin vankan selkeän tapauksen valitseminen? 8-jalkainen pudotustestattu Presidio-läpinäkyvä kotelo on helposti yksi vahvimmista. Poikkeuksellisen ohut profiili lisää hieman irtotavaraa phabletillesi.

Laadukkaan materiaalin avulla se voi säilyttää viehätyksensä pitkään. Tässä selkeässä kotelossa on korotettu reuna, joka suojaa näyttöä tyhjästä. Se pystyy tarjoamaan tarvittavan suojan pudotuksilta.

Hinta: 44,95 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.

Osta se Amazonilta

6. Maxboost Liquid Skin

Nestemäisellä iholla on selkeä pehmeä iho ja erittäin joustava muotoilu, ja se on valmis näyttämään melko mukavalta iPhonellasi. Naarmuuntumisenestopinnoite antaa sen tarjota kaivattua suojaa kulumiselta tai naarmuilta.

Porttien, painikkeiden ja kameran tarkkojen aukkojen ansiosta se sopii täydellisesti laitteeseesi. Liquid Skin voi olla kohtuullinen ostaa hintaan, jonka saatat maksaa.

Hinta: 15,99 dollaria [10,29 dollaria Amazonilta tämän kirjoituksen yhteydessä.]

Osta se Amazonilta

7. Trainium Clarium -sarja

Clarium-sarjan kirkas kotelo näyttää melko tyylikkäältä. Kahden rakennuskerroksen ansiosta se on tehty tarjoamaan tarvittava suoja naarmuilta ja pudotuksilta.

Iskuja vaimentava runko ja kiinteä runko tukevat sen käyttöikää. Kohotettu huuli ei salli kameran ja näytön kosketuspintaa, kun se asetetaan kuvapuoli alaspäin. Clarium-sarja on saatavana neljässä kauniissa värissä.

Hinta: 15,85 dollaria [9,99 dollaria Amazonilta, kun kirjoitamme tätä.]

Osta se Amazonilta

8. MoKo

Haluatko ostaa mukavan selkeän kotelon suhteellisen edulliseen hintaan? Erinomaisella rakenteella siunattu MoKo-kirkas kotelo voi olla suloinen ottelu iPhonellesi.

Kova PC-takapaneeli ja pehmeä TPU-puskuri tekevät siitä paitsi erittäin tukevan myös lisää eleganssia profiiliinsa. Sillä on liukastumista estävät ominaisuudet, jotka tarjoavat enemmän pitoa. Lisäksi MoKo Clear -kotelossa on yhdeksän viehättävää väriä.

Hinta: 7,99 dollaria Amazonissa tämän kirjoituksen yhteydessä.

Osta se Amazonilta

9. Ringke FUSION

Haluatko ostaa erittäin suojaavan kirkkaan kotelon? Läpinäkyvä Ringke FUSION -kotelo, jossa on sotilaslaatuinen pudotussuoja, voi olla huippuluokan osto.

Edistyksellinen 2x-pinnoite pitää naarmuilta vahingoittamatta iPhonea. TPU-kulmatyynyt suojaavat laitettasi pudotuksilta. Ohut muotoilu lisää laitteeseen mahdollisimman vähän irtotavaraa. FUSION on saatavana kolmessa värissä.

Hinta: 30 dollaria [9,99 dollaria Amazonilta, kun kirjoitamme tätä.]

Osta se Amazonilta

10. JETech

JETechin kirkas kotelo houkuttelee minua eniten erittäin ohuella ulkonäöllä ja tarkalla leikkauksella, jotka tekevät siitä täydellisen. Valmistettu hienoimmista PC- ja TPU-materiaaleista, sillä on pitkäikäinen rakenne.

Edistyksellinen iskunvaimennustekniikka ei anna ruma kolhujen vaikutuksen vahingoittaa laitettasi. Neljässä kulmassa pehmustettu ilma lisää siihen lihaksia. JETech-läpinäkyvä kotelo on saatavana viidellä värivaihtoehdolla.

Hinta: 9,99 dollaria Amazonissa tämän kirjoituksen aikana.

Osta se Amazonilta

11. i-BlasonClear Halo -sarja

Metsästätkö läpinäkyvää koteloa, joka voi tarjota äärimmäisen vastustuskyvyn naarmuuntumiselle? Valmistettu 3H-luokituksen naarmuuntumattomasta materiaalista, i-Blason-kirkas kotelo pystyy suojaamaan naarmuilta.

Ohut, läpinäkyvä takaosa antaa iPhonen jatkaa loistaa läpi. Liukastumisen estävä tekniikka tarjoaa paremman otteen, jonka avulla voit pitää älypuhelinta helposti. Tämä selkeä tapaus tarjoaa sinulle viisi houkuttelevaa väriä.

Hinta: 9,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.

Osta se Amazonilta

12. Spigen Ultra Hybrid S

Ultra Hybrid S -kotelon on oltava yksi alan parhaista. Lumoava ohut profiili tekee siitä erottuvan. Tässä selkeässä kotelossa on jalusta, jonka avulla voit katsella videoita helposti. Tutustu Spigenin iPhone 7 Plus- ja iPhone 7 -koteloiden valikoimaamme.

Hinta: 19,99 dollaria [13,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.]

Osta se Amazonilta

Kirjautua ulos

Tämän erittäin läpinäkyvän kotelovalikoiman ansiosta sinulla ei ole mitään ongelmia löytää huomiota herättävä puku älypuhelimellesi. Elävät värivaihtoehdot voivat useimmissa tapauksissa huolehtia yksilöllisistä tarpeistasi. Jos olet hieman huolissasi kotelon kestävyydestä ja haluat sen tarjoavan suojaa laitteellesi, valitse suojapuvut, jotka ovat tyylikkäitä mutta erittäin tukevia. Joten mitä selkeää koteloa käytät iPhone 7 Plus -puhelimeesi? Jaa mieltymyksesi kanssamme ja kerro mielipiteesi aina vapaasti.

Haluat katsoa:

  • Paras ohut kotelo iPhone 7 Plus: lle
  • Raskaat kotelot iPhone 7 Plus: lle
  • Parhaat iPhone 7 Plus -kotelot

Uusimmat viestit