Parhaat itsepuolustus-iPhone-sovellukset vuonna 2021

IPhone voi muuttua hengenpelastuslaitteeksi, jos olet asentanut oikeat työkalut. Aseita ei voi kantaa koko ajan, mutta älypuhelinta kannetaan. Kun käytettävissä on tonnia iPhonen itsepuolustussovelluksia, voit oppia kaivattua tekniikkaa itsesi suojaamiseksi. Voit myös käyttää iPhonea hälyttämään muita välittömästi avusta. Joten, jos haluat taistella off-street goons puolustaa itseäsi tai lähettää hätä SOS apua, olemme kuulleet. Sukelletaan ympäri tutkimaan huippuluokan puolustussovelluksia! 

1. Taekwondon hallitseminen

Haluatko saada mustan vyön tarvitsematta liittyä luokkaan? Jos vastaus on kyllä, tutustu Taekwondon masterointiin. Tämä iOS: n itsepuolustussovellus sisältää täydellisen kurssin valkoisesta mustaan ​​vyöhön.

HD-tarkkuudella 3D-mallinnuksen ansiosta kaikkia harjoituksia on melko helppo seurata. Joten voit harjoitella niitä kotona ja oppia Taekwondon hallinnan lisäksi myös taisteluita gooneilta. Ja myös ilman tarvetta ostaa kuntosalilaitteita!

Vaikka Taekwondon hallinta on saatavilla ilmaiseksi, sinun on käytettävä kuukausittain (9,99 dollaria) tai vuosittain (59,99 dollaria) suunnitellaksesi kaikkien ominaisuuksien avaamista.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Boxx

Boxx on erinomainen yhdistelmä nyrkkeilyä, sydäntä, voimaa ja joogaa. Sovellus tarjoaa valikoiman hyödyllisiä harjoituksia voimistasi ja kestävyytesi parantamiseksi. Varmistaaksesi, että noudatat kaikkia tekniikoita oikein, sovellus tarjoaa opetusvideoita ohjeilla.

Voit ladata videoita katsellaksesi niitä offline-tilassa ja jatkaa harjoittelua keskeytyksettä. Lisäksi sovellukseen sisältyy 14 päivän ilmainen kokeilu, jonka jälkeen sinun on tilattava 9,99 dollaria kuukaudessa tai 99,99 dollaria tilaus jatkaaksesi.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Marine Martial Arts

Se on Yhdysvaltain merijalkaväen koulutusopas, josta voi olla erittäin hyötyä yksittäisille merijalkaväille, yksiköiden johtajille ja lähitaisteluopettajille. Lähitaistelu on kahden tai useamman ihmisen välinen taistelu, joka sisältää aseistettuja ja aseettomia sekä tappavia ja ei-tappavia taistelutekniikoita.

Voit oppia kaikki lähitaistelun perusteet. Selvitä, mikä on oikea tapa taistella tappavilla ja ei-tappavilla aseilla. Siinä on myös tärkeä luku maataisteluista. Lisäksi tässä itsepuolustussovelluksessa on myös 15 kuntoon liittyvää laskinta, jotta voit laskea nopeasti.

Hinta: $1.99

ladata

4. Karate-koulutusohjelma

Haluatko oppia karaten? Valitse "Karate Training Program", joka auttaa sinua hallitsemaan karatea. Ei ole väliä oletko ammattilainen vai aloittelija; sovellus voi olla suuri apu molemmille.

Se tarjoaa useita koulutusohjelmia ja itsepuolustustekniikoita. Tarpeesi perusteella voit mukauttaa jokaisen harjoituksen. Katso HD-opetusvideoita esikatsellaksesi ja oppimalla harjoittelutekniikoita. Joten katso kaikki nuo tärkeät videot ja harjoittele tekniikoita antaaksesi sopivan vastauksen sotureille, jotka saattavat tulla tapaamaan kohtaamaan sinua.

Kunkin puolustustekniikan perusteelliset ohjeet ovat erittäin tärkeitä varsinkin kun olet alkuvaiheessa. Voi kyllä, sovellus tarjoaa myös ääniopastusta varmistaaksesi, että olet aina radalla!

Hinta: Vapaa

ladata

5. Käsi taisteluharjoittelu

Haluatko hioa taistelulajien tekniikoita taistelussa lähietäisyydeltä? Tämä sovellus voi osoittautua valtavan avuksi sinulle.

Useilla ohjelmilla ladattu sovellus tarjoaa yksityiskohtaisen selityksen kaikista tekniikoista, joiden avulla voit suojautua julmilta hyökkäyksiltä ja myös estää vihollisesi.

Sen lisäksi, että sovellus auttaa sinua taistelulajien taitojen parantamisessa, sovellus voi myös auttaa sinua vahvistamaan fyysistä kuntoasi eristämällä lihasryhmät, joita käytetään taistelussa tai puolustettaessa itseäsi. Siksi et voi vain hallita näitä upeita tekniikoita, mutta myös rakentaa tukevan rungon, joka on tarpeeksi vahva ottamaan härän sarvista!

Hinta: Vapaa

ladata

6. Dynaaminen itsepuolustusakatemia

Tämä sovellus on yhden luukun oppia erilaisia ​​puolustuksen taiteita. Voit oppia Krav Maga, itsepuolustus, brasilialainen Jiu-Jitsu, nyrkkeily, paini, potkunyrkkeily, judo, taistelulajien hoito, jooga ja paljon muuta. Painamalla yhtä nappia voit varata harjoittelusi monilla aloilla. Varaa harjoittelu kiinnostuksesi ja aikataulun mukaan.

Hinta: Vapaa

ladata

Hätä SOS iPhone -sovellukset

Katsotaanpa joitain hienoimpia sovelluksia, joiden avulla voit ilmoittaa muille iPhonesi avulla.

7. ADT Go

ADT Go on henkilökohtainen turvallisuussovellus, jota voit käyttää myös perheellesi. Vaikka sovellus on ilmainen, sinun on tilattava sen premium-palvelut, jotta voit käyttää kaikkia ominaisuuksia. ADT Go: n merkittävä piirre on SOS Emergency Response; voit käyttää tätä ominaisuutta, kun tunnet olevasi vaarallinen missään. Kun napautat tätä painiketta, hätätilanteiden tiimi ottaa sinuun yhteyttä.

Kaksi muuta ominaisuutta ovat perheen sijainnin jakaminen ja turvallisen ajon raportit. Ensimmäisen avulla voit paikantaa perheenjäsentesi olinpaikan, jälkimmäinen kertoo teini-ikäisten lastesi ajokäyttäytymisen. Jos poikasi tai tyttäresi ylittää ylinopeuden tai käyttää puhelinta ajon aikana, saat heti ilmoituksen puhelimeesi. Lue koko arvostelu.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Noonlight - aiemmin SafeTrek

Noonlight on yksinkertainen ja nerokas tapa hälyttää poliiseja, kun tunnet olosi vaaralliseksi. Pidät turvapainiketta, kunnes tunnet olosi turvalliseksi. Jos vapautat painikkeen vaaran sattuessa, sovellus lähettää SOS: n yhdessä sijaintitietojen kanssa (seurataan jatkuvasti iPhonen kautta) kymmenessä sekunnissa. Voit poistaa hälytyksen käytöstä, jos haluat - kymmenen sekunnin kuluessa - syöttämällä PIN-koodin. Sovellus on yksi vähiten turvallisuussovelluksista. Lue koko Noonlight-arvostelu.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Punainen paniikkipainike

Hätätilanteessa tärkeintä on mahdollisuus lähettää tarvittavat tiedot nopeasti ja helposti asianomaisille sukulaisille. Ja “Punainen paniikkipainike” antaa sinun tehdä juuri sen.

Tämän sovelluksen avulla voit asettaa paniikkinumeron tai sähköpostiosoitteen, ja laitteesi lähettää viestin, joka sisältää osoitteesi ja sijaintisi. Sen avulla voit myös lähettää nauhoitetun viestin valitsemaasi sähköpostiosoitteeseen. Lisäksi Twitter-integraation avulla on paljon helpompaa ilmoittaa nopeasti ystävillesi ja seuraajillesi kaikista tapahtumista.

Hinta: Vapaa

ladata

10. LÄHETÄ APUA

“LÄHETÄ OHJE” on jälleen yksi erittäin tehokas SOS-hätäsovellus. Sen avulla voit lähettää tekstiviestejä ja sähköposteja ennalta valituille hätäyhteyshenkilöille. Sen avulla voit käyttää erillisiä yhteystietoja tekstiviesteille ja sähköpostille.

Sen lisäksi, että voit ilmoittaa perheellesi tai ystävillesi välittömästi, sovelluksen avulla voit myös lähettää sijaintisi Facebookiin ja Twitteriin vain yhdellä napin painalluksella. Tänään -näkymälaajennuksen avulla voit käynnistää sovelluksen ja lähettää ilmoituksesi nopeasti.

Hinta: Vapaa

ladata

11. SOS: n maailmanlaajuiset hätänumerot

Kukaan ei tiedä, milloin epäonnea voi tulla. Siksi kannattaa aina olla täysin valmis kohtaamaan se.

Tämän sovelluksen avulla sinulla on nopea pääsy minkä tahansa maan hätänumeroon. Se voi olla erittäin hyödyllinen matkan aikana. Se selvittää automaattisesti, missä maassa olet. Ja sijaintisi perusteella se avaa hätänumerot näytöllä.

Lisäksi tämä hätätilanteessa toimiva SOS-sovellus toimii myös offline-tilassa, jotta et koskaan jää jumiin ongelmiin.

Hinta: Vapaa

ladata

12. SOS!

Sen sijaan, että luotettaisiin puhelukeskukseen, My SOS Family lähettää automaattisen järjestelmän lähettämään hälytyksiä perheellesi, työtovereillesi tai ystävillesi, kun olet hädässä. Sovellus käyttää automaattisia puheluita, tekstiviestejä tai sähköpostia, kun SOS käynnistyy. käyttäjän on tarkoitus painaa nappia, ja kaikki muu on hoidettu sovelluksessa.

Voit mukauttaa ilmoitusta lisäämällä viestin SOS-ilmoituksiin. Jos et voi kirjoittaa viestiä, voit käyttää Siriä lähettämään ilmoituksia avaamatta iOS-laitteen lukitusta.

Hinta: Vapaa

ladata

Entä sisäänrakennettu “Emergency SOS” iPhonessa?

Uusimmalla iOS-ekosysteemillä on sisäänrakennettu Emergency SOS, jonka avulla voit varoittaa ystäviäsi nopeasti avusta. Seuraa tätä täydellistä opasta ottaaksesi käyttöön ja käyttäessäsi SOS-hätätilannetta iPhonessa.

Suosikki itsepuolustussovelluksesi?

Joten nämä ovat luotettavimpia itsepuolustussovelluksiani iOS: lle! Toivottavasti olet pitänyt niistä myös. Puuttuuko joku suosikkisovelluksestasi tästä erityisestä luettelosta? Kerro siitä meille alla olevissa kommenteissa.

Haluat ehkä myös tarttua näihin viesteihin:

  • Parhaat laihtuminen -sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • iPhone- ja iPad-joogasovellukset
  • Parhaat uniseurantaohjelmat iPhonelle ja iPadille
  • Cardio Fitnessin käyttäminen iPhonessa ja Apple Watchissa (kunto-opas)

Uusimmat viestit