RSS-syötteiden tilaaminen Safarissa Mac OS X Yosemiten kautta

Uusimmalla Safari-versiolla, joka on pakattu OS X Yosemite -palveluun, on RSS-tilausominaisuus, joka on rakennettu suoraan verkkoselaimeen. Se on tehnyt RSS-tilauksesta ja syötteiden lukemisesta helpompaa kuin koskaan. RSS: n (Really Simple Syndication) avulla voit kerätä kaiken sisällön, tiedot tai artikkelit, jotka haluat lukea kätevästi, ilman että sinun tarvitsee mennä tietylle verkkosivustolle. Kaikki mitä haluat lukea, tallennetaan suoraan RSS-lukijaasi 30 minuutin sisällä julkaisemisesta.

Lisäksi RSS-syötteet synkronoidaan kaikkien Apple-laitteiden välillä (iOS: sta OS X: ään). Siksi voit lukea kaikki syötteet mistä tahansa haluat. Se on kuinka tehokasta sinulle. Sukelletaan eteenpäin prosessissa!

Näin voit tilata RSS-syötteet Mac OS X Yosemiten kautta:

Vaihe 1: Tuoda markkinoille Safari

Vaihe 2: Siirry verkkosivulle, jonka haluat tilata lukuluetteloon. (varmista, että verkkosivulla on käytettävissä RSS-syöte)

Vaihe 3: Klikkaa sivupalkin painike kirjanmerkkien ja tilauspalkin laajentamiseksi

Vaihe 4: Klikkaa @ symboli-välilehdellä

Vaihe 5: Klikkaa Tilaus (pohjalla)

Vaihe 6: Valitse Lisää syöte

Vaihe 7: "Tilata" ponnahdusikkuna tulee näkyviin, napsauta Lisää syöte

Olet valmis! Tarpeestasi riippuen voit toistaa samat (yllä mainitut) vaiheet kaikilla RSS-syötteitä tarjoavilla verkkosivustoilla niiden sisällön tilaamiseksi.


RSS-syötteiden käyttö ja lukeminen Safarissa

Vaihe 1: Käynnistä Safari

Vaihe 2: Napsauta sitten @ -välilehteä

Vaihe 3: Napsauta mitä tahansa syötekohteita, jotka haluat lukea

Se on tehty! Wien ja NetNewsWire tunnetaan kolmannen osapuolen parhaimpina RSS-lukijoina OS X: ssä. Voit käyttää niitä, jos joudut tilaamaan tai hallitsemaan paljon RSS-syötteitä.

Myös Mobile Safarilla on samanlainen ominaisuus, jossa voit lisätä RSS-syötteitä suoraan Jaetut linkit -osiossa. Se toimii melko samalla tavalla kuin OS X Safari. Itse asiassa jopa tilauksen lisäämisen menetelmä on samanlainen.

Uusimmat viestit