Kuinka mitata sykevälivaihtelua (HRV) Apple Watchissa

Tiesitkö, että voit mitata sykevälivaihtelua Apple Watchissasi? Se on yksi watchOS: n merkittävimmistä ominaisuuksista, jonka avulla voit seurata HRV: tä ja antaa sinulle myös tärkeitä tietoja kehosi autonomisesta hermostosta. Tämän ominaisuuden suurin etu on, että se voi auttaa sinua hallitsemaan stressiä.

Aloita ensin aloittamalla Breathe-istunto älykellossasi. Ja kun olet tallentanut kehosi mittauksen, voit tarkistaa tiedot iPhonen Health-sovelluksen kautta. Haluan näyttää, miten se toimii:

Kuinka seurata sykevälivaihtelua (HRV) Apple Watchissa

Vaihe 1. Ensinnäkin, sinun on pysyttävä paikallaan mittausten aikana (istu vain noin minuutin ajan). Käynnistä Hengitä -sovellus Apple Watchissa.

Vaihe # 2. Napauta nyt Alkaa.

Vaihe # 3. Seuraa seuraavaksi Hengittää istunto tavalliseen tapaan. Seuraavaksi sinun on hengitettävä, kun animaatio kasvaa ja laite napauttaa ranteesi. Hengitä, kun animaatio kutistuu ja napautukset pysähtyvät. Varmista, että hengität, kunnes istunto on valmis ja kello napauttaa sinua kahdesti ja soi.

merkintä: Kun käytät Breathe-sovellusta, watchOS mykistää joitain ilmoituksia keskittymisen helpottamiseksi. Istunto päättyy automaattisesti, jos siirrät tai vastaat puheluun. Tässä tapauksessa et saa siitä hyvitystä.

Kun Hengitä-istunto on valmis, voit tarkastella HRV-pisteitäsi iPhonessa.

Kuinka tarkistaa sykevälivaihtelu iPhonessa

Vaihe 1. Tuoda markkinoille Terveys-sovellus iPhonessa → Napauta Selaa-välilehti alareunassa → Napauta Sydän alla Terveysluokat.

Vaihe # 2. Napauta seuraavaksiSykevälivaihtelu. Tarkista nyt HRV-pisteet päivä, viikko, kuukausi tai vuosi.

Jos haluat tarkastella kaikkia tietojasi, selaa alaspäin ja napauta Näytä kaikki tiedot.

Se on tehty!

Käärimistä

Se on erittäin hyödyllinen ominaisuus. Käytän sitä kellossani käsittelemään ahdistusta paremmin. Toivon, että olisi olemassa tapa tarkistaa HRV-tiedot suoraan älykellosta. Toivottavasti Apple tekee sen mahdolliseksi ennemmin kuin myöhemmin. Mikä on mielipiteesi tästä erityisestä watchOS-ominaisuudesta? Älä jaa arvokasta palautettasi alla kommenteissa.

Haluat ehkä vilkaista myös näitä viestejä:

  • Parhaat Apple Watch -laturit magneettisella latauskaapelilla
  • Parhaat Apple Watch -nauhat, jotka saavat sinut hämmästymään!

Uusimmat viestit