San Franciscon järjestelmän kirjasimen käyttäminen Mac OS X Yosemite -sovelluksessa

Muutos on ainoa vakio. Ja Applen kaltainen tuotemerkki, joka kehittyy jatkuvasti harppauksin, on ottanut käyttöön tämän mantran antamaan parempaa käyttökokemusta asiakkailleen. Uutinen on, että Apple aikoo muuttua Helvetica Neue, nykyinen oletusarvoinen fontti iOS: ssä ja OS X Yosemite -ohjelmassa ja esittelee San Francisco fontti, jonka näet Apple Watchissa.

Jos kysyt muutoksen syytä, tämän siirron ympärillä voi olla vain spekulaatioita. Monien käyttäjien on kuitenkin valitettu, että Helvetica Neue -fontteja on vaikea lukea, etenkin muilla kuin verkkokalvonäytöillä. Tämän ongelman ratkaisemiseksi Apple oli kuitenkin tarjonnut ”rohkeat fontit” -vaihtoehdon iOS: ssä; tämä ratkaisu toimi todella hyvin käyttäjille. Tämä ominaisuus ei ollut käytettävissä OS X: n esteettömyysvaihtoehdoissa.

Koska uutiset tekevät Internet-kierroksia, monille Applen ystäville se on kuin muurahaiset housuissaan, koska he eivät voi odottaa uusien fonttien käyttöä. Mutta kaverit, Apple saattaa viedä jonkin aikaa tämän muutoksen käyttöönottoon. Jos sinulla ei ole kärsivällisyyttä ja haluat vaihtaa fontteja, tässä on temppu.

Ennen kuin teet tämän toiminnon, varmista, että tietosi on tallennettu ja suojattu. Vaikka kirjasinten vaihto on melko helppoa, on aina suositeltavaa pelata turvallisesti.

San Franciscon fonttien asentaminen / käyttäminen Mac OS X Yosemite -sovelluksessa

Vaihe 1: Lataa SanFrancisco-fonttipaketti osoitteesta github ja pura zip-tiedosto.

Vaihe 2: Pääset Siirry kansioon -toimintoon painamalla Command + Vaihto + G OS X Finderista ja kirjoittamalla seuraava polku:

~ / Kirjasto / Fontit /

Vaihe 3 #: Pudota ladatut kirjasintiedostot hakemistoon ~ / Library / Fonts / ja käynnistä sitten Mac uudelleen, jotta muutokset astuvat voimaan (voit myös yrittää kirjautua ulos ja takaisin sisään, mutta joskus kirjasimet tekevät outoa katkeruutta, jos et käynnistä sitä uudelleen).

Kun palaat uudelleenkäynnistyksen jälkeen, järjestelmästäsi löytyy uusia San Franciscon fontteja.

San Francisco -fonttien poistaminen Mac OS X Yosemitesta

Vaikka haluat ehkä asentaa San Franciscon fontit Maciin, voit myös poistaa fontit. Jos näin on, noudata kahta yksinkertaista vaihetta:

Vaihe 1: Seuraa polkua: ~ / Kirjasto / Fontit Macissa ja poista viisi tiedostoa, jotka alkavat System San Francisco Display -näytöllä

Vaihe 2: Kirjaudu ulos ja kirjaudu sisään, jotta muutokset otetaan käyttöön.

Lähde: GitHub.com.

Uusimmat viestit