Lue iOS-sovellukset - vie liiketoiminnan uusiin korkeuksiin

Neljästä ystävästä, jotka työskentelevät vuokratusta huoneistosta 150 intohimoisen ammattilaisen joukkueeseen, Readdle on kasvanut rikkaaksi yritykseksi, joka rakentaa kickass-sovelluksia Apple-tuotteille. Jos joku sovelluskehittäjä on huolissaan siitä, miten hän pystyy ansaitsemaan taalaa sovelluksesta, Readdle on paras seurattava esimerkki. Vaikuttavan sovellussarjansa ansiosta tämä ohjelmistoyritys on kasvattanut uusia korkeuksia lähes vuosikymmenen matkansa aikana.

Kuten otsikossa mainitaan, Readdle tarkoittaa sellaisten sovellusten suunnittelua ja kehittämistä, jotka ovat tuottavia, ratkaisevat ongelmia ja muuttavat mahdollisia. PDF Expert, Spark, Scanner Pro, Calendars 5, Printer Pro, Documents, PDF Converter ja Fluix ovat sovelluksia, jotka ovat ylittäneet latausten määrän. Yritys on täällä tekemässä todellista vaikutusta elämäämme; Tavoitteena ei ole laskea useita latauksia ja tuottoja, vaan saada aikaan positiivinen muutos.

Parhaat iPhone- ja iPad-sovellukset Readdle

Kun tälle yritykselle on annettu niin paljon arvoa, emme voi pysyä hiljaa. Sen sijaan, että kehittäisit kaikkia sovelluksia, luettelo tuotteista innostaa lukijamme varmasti tutkimaan Readdleä heidän Apple-laitteillaan.

# 1. PDF-asiantuntija

Yksi parhaista Readdle-sovelluksista on niiden monipuolinen rooli iOS-laitteessasi. Esimerkiksi PDF Expertillä on useita ominaisuuksia, jotta saat kaiken irti sisäänrakennetuista iOS-sovelluksista. Tämä voi olla paras muistiinpanosovellus; se tukee Apple Penciliäsi toisin kuin muut sovellukset; voit muokata PDF-tiedostoa iPadilla ja iPhonella; voit yhdistää ja muokata PDF-tiedostoja Macissa.

Yksittäistä sovellusta voidaan käyttää laitteellasi eri tavoin. Ehkä tästä syystä Readdle nimeää sen PDF Expertiksi. JOS olet matkustava henkilö ja sinun on allekirjoitettava / täytettävä asiakirjat iPhonessa tai iPadissa, sinun on ladattava PDF Expert laitteellesi.

Hinta: $9.99

ladata

# 2. Kipinä

Spark on älykkäin sähköpostiohjelma, jota haluat käyttää Mac- ja iOS-laitteissasi. Readdle on suunnitellut tämän sovelluksen hakemalla Googlen postilaatikon, postilaatikon ja Microsoft Outlookin parhaat ominaisuudet. Jo nyt sekaisin markkinoilla olevilla sähköpostiohjelmien markkinoilla oli vaikeaa aiheuttaa melua. Spark on tehnyt tämän vaivattomasti, koska se auttaa pitämään postilaatikkosi siistinä ja puhtaana.

Spark saavutti kolmella keskeisellä ominaisuudellaan: älykäs postilaatikko, haku ja mukauttaminen. Voit tarkistaa sähköpostit useammalta kuin yhdeltä tililtä ja luokitella nämä sähköpostit helppoon käsittelyyn. Haku-vaihtoehto löytää nopeasti sekä monimutkaisen että yksinkertaisen kyselyn. Sen luonnollisen kielen haun avulla voit kirjoittaa mitä tahansa ja saat sähköpostin, linkin tai liitteen. Avaa Swipes-valikko ja mukauta Spark; voit käyttää neljää erilaista pyyhkäisyä molempiin suuntiin - vasemmalle ja oikealle.

Hinta: Vapaa

ladata

# 3. Scanner Pro

Muuta iPhonesi asiakirjaskanneriksi Readdle Scanner Pro -sovelluksella. Tämä skannaussovellus käsittelee kolmea ongelmaa samanaikaisesti: allekirjoittaa ja palauttaa papereita, kuljettaa kuitteja ja muuntaa tulostettu asiakirja PDF-tiedostoksi. Sovellus toimii yksinkertaisimmalla tavalla; sinun täytyy olla hyvin valaistussa huoneessa ja osoittaa sitten iPhonen kameralla skannattava asiakirja.

Jos et ole tyytyväinen tulokseen, voit käyttää uudelleenpainiketta ja napauttaa Valmis muunnaksesi asiakirjan PDF-tiedostoksi. Voit tallentaa PDF-tiedoston liittämällä sovelluksen pilvipalveluihin, kuten Dropbox, Evernote ja MobileMe.

Hinta: $3.99

ladata

# 4. Kalenterit 5

Vaikuttaa siltä, ​​että Readdle-tiimi on työskennellyt ylitöitä luonnollisen kielen syöttämisen suhteen. Kuten Spark, Kalenterit 5 -sovellus ymmärtää myös luonnollisen kielen syötteen. Voit luoda tapahtumia ihmiskielellä. Esimerkiksi, jos haluat tavata jonkun tiettynä päivänä, kellonaikana ja paikassa, kirjoita vain kolme asiaa Kalenterit 5 -sovellukseen: "Tapaa Cusack kello 17.00 Brendan ranskalaisen Soul Foodin lähellä".

Kalenterit 5 tuo ainutlaatuisen kalenterin iPadillesi; Apple-tablet-laitteen suuri näyttö tarjoaa mukavan näkymän päivittäisen aikataulun hallintaan. Toinen merkittävä ominaisuus on online- ja offline-käyttö. Voit luoda, muokata tai poistaa tapahtumia, kun laitteesi ei ole yhteydessä Internetiin. kun olet verkossa, tapahtumiin tehdyt muutokset synkronoidaan tilillesi.

Hinta: $6.99

ladata

# 5. Tulostin Pro

Alle minuutissa voit aloittaa asiakirjojen, lippujen, sähköpostien, verkkosivujen ja leikepöydän tulostamisen pilvestä. Printer Pron edistyneillä tulostusvaihtoehdoilla voit kokea työpöytäluokkien tulostuksen. Tämän sovelluksen testin suorittamiseksi Printer Pro tarjoaa sinulle yksinkertaisen version, jotta voit tarkistaa, miten sovellus toimii tulostimesi kanssa.

Vaikka asiakirjasi ei olisikaan PDF-muodossa, sovellus voi muuntaa sen PDF-muotoon ja sitten tulostaa. Printer Prossa on vaikuttava luettelo tuetuista sovelluksista, joihin kuuluvat PDF, Word, Excel, PowerPoint, Pages, Numbers, Keynote, TXT, HTML, JPG, Safari-verkkoarkisto ja paljon muuta.

Hinta: $6.99

ladata

# 6. Asiakirjat

Readdelin kyky työskennellä eri alustoilla näkyy myös Documentsissa, joka on epäilemättä paras tiedostojenhallintasovellus iOS-laitteellesi. Kuten Printer Pro, myös Documents tukee useita tiedostomuotoja, kuten PDF, Word, Excel jne.

Kaksi ominaisuutta, jotka pystyvät käyttämään kaikkia käyttäjiä, ovat asiakirjojen yhteensopivuus EPUB: n ja sen mediasoittimen kanssa. Kirjan ystäville he voivat ladata EPUB-kirjoja ja lukea niitä iPadillaan. Lisäksi sovellus on mediasoittimesi, koska voit ladata MP3-tiedostoja ja katsella elokuvia iOS-laitteillasi.

Hinta: Vapaa

ladata

# 7. PDF-muunnin

Kun yksinkertainen asiakirja muunnetaan PDF-muotoon, koko ulkoasu muuttuu. PDF Converter tekee tämän vaivattomasti iPadillasi ja iPhonellasi. Sovellus voi muuntaa minkä tahansa tiedoston PDF-muotoon; Sitä käytetään parhaiten iPadissasi, josta voit ladata sähköpostilla lähetetyn asiakirjan ja muuntaa sen PDF-tiedostoksi.

Koska sovellus muuntaa asiakirjan paikallisesti, tietosi pysyvät tarkkoina ja turvallisina. PDF Converter ja PDF Expert ovat sisaruksia, joten voit merkitä, muokata, allekirjoittaa ja sinetöidä asiakirjan, kun se on muunnettu PDF-tiedostoksi.

Hinta: $6.99

ladata

# 8. Fluix

Fluix on Readdlen yritysasiakirjojen hallintaratkaisu. Tämä ohjelmisto on paras ratkaisu pienille ja suurille yrityksille, joiden työntekijät ovat hajallaan eri paikoissa. Esimerkiksi yrityksellä on kenttätyöntekijöitä, taustatoimistohenkilöstöä ja yrityksen toimisto; jokainen työntekijä voi tehokkaasti tehdä yhteistyötä ja jakaa asiakirjoja.

Fluix eliminoi paperien ja muiden fyysisten asiakirjojen tarpeen, mikä säästää rahaa ja tilaa. Työntekijät voivat jakaa tietoja mahdollisimman luettavassa muodossa, koska käsinkirjoitettuja asiakirjoja ei tule olemaan. Ja mikä tärkeintä, käyttäjät voivat asettaa asiakirjoille ja lomakkeille käyttöoikeuden.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki ystävät!

Yhteenvetona…

Pyrkimyksissämme tehdä elämästämme mukavampaa ja tuottavampaa Readdle on tuottanut parasta. Readdelin sovellukset ovat joitain pakollisia ominaisuuksia iOS-laitteellasi, ja tästä syystä yritys ja sen tuotteet on usein mainittu johtavassa mediassa globaalisti.

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

  • Parhaat iPad Pro -sovellukset Apple Pencilille
  • Sähköpostisovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat Mac-sovellukset vuonna 2020
  • Parhaat AI-sovellukset iPhonelle ja iPadille

Mitä Readdle-sovelluksia haluat käyttää eniten iOS-laitteellasi? Jaa palautteesi meille kommenttiosassa.

Uusimmat viestit