Parhaat NFL-sovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Oletko loistava jalkapallofani vai joku, joka rakastaa pitää välilehteä kaikesta, mikä ravistaa National Football Leagueia? Olemme suunnitelleet sinulle jotain aivan erityistä. Jos haluat pysyä viimeisimpien päivitysten ja tärkeimpien kohokohtien kärjessä, tutustu tähän upeaan luetteloon parhaista ilmaisista NFL-sovelluksista iPhonelle ja iPadille.

1. pisteet

Tämä sovellus on lopullinen määränpääsi kaikille suurimmille urheilulajeille, mukaan lukien MLB, NFL, NBA, NHL. Sinulla voi olla kattava kokemus kaikista suosikkiurheilulajeistasi verkkopisteiden, uutisten, ilmoitusten, tilastojen avulla.

Mielenkiintoista on, että voit mukauttaa tämän sovelluksen vastaamaan ihanteellisesti erityistarpeitasi. Kuten esimerkiksi, luot mukautetun syötteen suosikkijoukkueillesi, pelaajillesi ja liigoillesi, etkä koskaan unohda mitään tärkeitä uutisia tai keskeistä peliä.

Hinta: Vapaa

ladata

2. NFL

NFL on täydellinen sekoitus pisteitä, uutisia, joukkueiden seurantaa ja muuta jokaiselle NFL-faneille. Se on pohjimmiltaan täydellinen paketti. Voit mukauttaa suurimman osan sovelluksesta, joten saat viimeisimmän kaavion suosikkijoukkueistasi, pelaajistasi tai liigoistasi heti.

Jopa voit asettaa mukautettuja joukkueilmoituksia, katsella videoiden kohokohtia ja paljon muuta tämän hienon sovelluksen avulla. Voit myös lukea analyyttisiä artikkeleita ja mielenkiintoisia tarinoita NFL: stä.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Football Heroes PRO 2017

Football Heroes PRO 2017 on suunniteltu erinomaisille jalkapallofaneille. Se tarjoaa upean mahdollisuuden esitellä taitosi ja olla kilpailun tähti. Voit laatia kaikkien aikojen suosikki NFL-pelaajat tuomaan parhaan jalkapallojoukkueen.

Sinulla on yli 2000 pelaajaa valita. Sen avulla voit ehdottomasti vaihtaa useita joukkueita tappavan yhdistelmän löytämiseksi. Anna parhaansa voittaaksesi paljon kolikkopalkintoja ollaksesi kilpailun perimmäinen alku.

Hinta: Vapaa

ladata

4. NFLNation

NFLNation on juuri se, mitä haluaisit käyttää välittömästi kaikista uusimmista NFL: ään liittyvistä pisteistä, kohokohdista ja uutisista. Tämä sovellus tarjoaa kattavat live-tulokset ja uutiset, jotta et menetä mitään merkittäviä asioita.

Sinulla on mahdollisuus ottaa suosikkijoukkueesi tai -pelaajasi käyttöön push-ilmoitusten avulla, jotta saat selville tietyt uutiset. Kuratoitujen videoiden avulla voit katsella parhaita näytelmiä joka päivä. Räätälöidyn uutissyötteen avulla pysyt kaiken haluamasi päällä helpoimmalla mahdollisella tavalla.

Hinta: Vapaa

ladata

5. NFL-fantasiajalkapallo

Tämä on virallinen NFL-fantasiasovellus, joka on suunniteltu tarjoamaan sinulle upea pelikokemus. Löydä kaikki live-tulokset videoiden kohokohdista. Luo suosikkijoukkueesi maailman parhaaksi.

Liityt ja luot liigoja täysin vapaasti. Seuraa helposti joukkueitasi ja tähtiäsi. Mikä tärkeintä, saat mahdollisuuden parantaa tiimiäsi kauppojen, pudotusten tai lisäämällä joitain halutuimpia tähtiä.

Hinta: Vapaa

ladata

6. NFL Rush -pelipäivä

NFL Rush Gameday on pakollinen lapsille, joilla on valtava intohimo jalkapalloon. Voit pelata hauskaa peliä ja jopa muokata avatariasi haluamallasi tavalla. On paljon upeita videoita, jotka pitävät sinut kiinni kaikesta, mitä nautit katsomisesta. On myös mahdollisuus avata digitaaliset vaihteet suosikkijoukkueiltasi. Ennen kaikkea suoritat joitain haasteita ohittamalla, potkimalla ja juoksemalla taitosi hioamiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

7. ESPN

ESPN on epäilemättä paras urheilusovellus kaikille käyttäjille. Jos haluat pysyä ajan tasalla uusimmista pisteistä ja katsella live-tuloksia, lataa tämä sovellus iPhonellesi tai iPadillesi ja näe syötteet muuttuvan dynaamisesti sen mukaan, mitä haluat katsella.

Tämä sovellus ylläpitää luetteloa päivän parhaista peleistä, joten saat katsella suosikkijoukkueidesi ja liigojesi tuloksia.

Hinta: Vapaa

ladata

8. NFL HUDDLE

NFL HUDDLE on mahtava jalkapallokaupan korttipeli. Tällä sovelluksella vaihdat kaikki NFL-huippupelaajat tonnilla hyvännäköisiä korttisuunnitelmia. Voita niin monta kilpailua kuin mahdollista ja vaihda kortteja saadaksesi enemmän pisteitä jäljellä kilpailua.

Siinä on joitain taidesuuntauksia lukemattomista sarjoista kerättäväksi. Vielä parempi, voit liittyä valtavaan jalkapallokortin keräilijöiden yhteisöön ja kommunikoida muiden huippupelaajien kanssa ympäri maailmaa.

Hinta: Vapaa

ladata

9. NFL-sunnuntalippu

NFL-sunnuntalipulla voit katsella kaikkia NFL-pelejä joka sunnuntai-iltapäivä. Suora fantasiavyöhykekanava tarjoaa live-fantasianalyysin ja uusimmat tilastot. Sen avulla voit pitää kirjaa fantasialiigastasi. Välittömät kohokohdat antavat sinun löytää kaikki mielenkiintoiset asiat nopeasti. Voit lisätä pelaajia eksklusiivisiin luetteloihisi saadaksesi nopeita ilmoituksia aina, kun he loistavat pelin aikana.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Pro-jalkapalloaikataulu ja tulokset

Jos haluat pitää välilehden kaikista jalkapalloaikatauluista ja pisteistä, tämä sovellus olisi loistava vaihtoehto pitää sinut täydellisesti synkronoituna. Se tarjoaa aikataulutietoja kausille 1970-2016. On myös mahdollisuus päivittää kaudelle 2017.

Voit selvittää suosikkijoukkueidesi aikataulut ja jopa tarkistaa aikataulut viikoittain. Lisäksi tämä sovellus tarjoaa pelin pisteet päivitykset, pisteiden leviämisen, jotta pystyt pysymään vauhdissa.

Hinta: Vapaa

ladata

Käärimistä

Kymmenestä yhteen, olet pitänyt näistä NFL-sovelluksista, eikö olekin? Kumman olet valinnut viedäksesi rakkautesi jalkapalloon seuraavalle tasolle? Olisi kiva tietää suosikki NFL-sovelluksesi iOS: lle.

Saatat myös haluta nähdä vilauksen:

  • Parhaat krikettisovellukset
  • Tower Defense -pelit
  • Parhaat arcade-pelit
  • Parhaat autokilpailupelit iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit