Parhaat iPhonen ja iPadin pelit yhdellä kädellä vuonna 2021

Ajat, kun rentoudut sohvallasi tai yrität tappaa pitkän matkan väsymyksen; hauskaa rakastava ja helposti pelattava peli voi tuoda hetkiisi paljon iloa. Silloin haluat tutustua tähän luetteloon parhaista iPhone-peleistä, joita voi pelata yhdellä kädellä. Palapelistä pelihalliin olemme valinneet useita pelejä tästä kokoelmasta. Rauhoittavan musiikin ja jatkuvasti kiehtovan pelattavuuden ansiosta he eivät koskaan näytä antavan hauskaa mennä pois. Lisäksi ne tarjoavat myös paljon hienoja saavutuksia, jotta työsi tuntuu aina arvokkaalta. Kurkistaa!

# 1. Candy Crush Saga

Minulle Candy Crush Saga ”on rakastetuin yhden käden peli iOS: lle. Tämä ottelu 3-pulmapeli on melko yksinkertainen pelata, mutta kun pääset uraan, siitä tulee hyvin koukuttava.

Peli tarjoaa sinulle monia tapoja pelata. Voit esimerkiksi testata taitojasi "tilaustilassa", päästä "ajastettuihin tasoihin" tai kohdistaa tonnia pisteitä.

Hyödynnä suuria tehosteita, kuten väripommeja ja maukkaita karkkeja, jotta murtavat haastavat tasot. Kun tuhansia tasoja on tulossa ja uusia lisätään melko usein, pelaamisesta tulee iloinen kokemus.

Hinta: Vapaa

ladata

# 2. temppeli juoksu 2

Jos pidät loputtomasta juoksemisesta, “Temple Run 2” voi keventää peliaikaa. Tämä seikkailuluokan kolmanneksi sijoittunut peli tarjoaa upean grafiikan ja kiehtovan konseptin.

Pelaajana sinun täytyy yrittää parhaansa paeta kirottu idoli. Ohita älykkäät vaaralliset kalliot, kaivokset ja metsät samalla kun et menetä upeimpia saavutuksia.

Ota kaikki irti lisävoimista ja kohdata uusia esteitä kiivaasti. Mitä kauemmin juokset, sitä enemmän pisteitä keräät. Joten, jatka hyppäämistä, juoksemista, kääntämistä ja upeiden dioja tekemistä!

Hinta: Vapaa

ladata

# 3. Kaksi pistettä

Jos haluat päästä hauskaa rakastavaan pulmaseikkailuun, “Kaksi pistettä” olisi loistava valinta. Pelin sääntö on melko helppo, koska sinun on vain liitettävä pisteitä. Mutta sitten taas on paljon käänteitä, jotka tarjoavat paljon ruokaa mieleesi.

Rentouttavan pelimusiikin ja siistin muotoilun ansiosta pelistä tulee pian suosikkilautapelisi. Koska aikarajaa ei ole, voit pelata sitä haluamassasi tahdissa.

Hinta: Vapaa

ladata

# 4. Super Mario -ajo

Temple 2: n ohella “Super Mario Run” on minun paras yhden käden loputon juoksupeli iOS: lle. Se tarjoaa upean mahdollisuuden esitellä upeita hyppyjä, keskikierroksia ja seinähyppyjä.

Hyppyratsastuksesi on ratkaistava useita esteitä matkustaessasi haamutalojen, luolien, linnojen ja tasankojen läpi. Sinun on suoritettava 24 hauskaa kurssia pelastaaksesi Prinsessa Peach Bowserista.

Toad-rallissa saat mahdollisuuden esitellä Marion upeita liikkeitä ja kilpailla paitsi ystäviesi, myös muiden pelaajien kanssa ympäri maailmaa. Lisäksi voit kerätä tonnia kolikoita ja rupikonnia rakentaaksesi oman valtakuntasi! Jos haluat laittaa kätesi kaikkiin kuuteen maailmaan, sinun on käytettävä 9,99 dollaria.

Hinta: Vapaa

ladata

# 5. Rakastan sävyä

Aikoista, jolloin tunnet olevasi stressaantunut tai haluat päästä eroon ahdistuksesta, "Rakastan sävyä" tulisi tunnin tarve. Tämän väripohjaisen pelin mukana tulee yli 600 tasoa. Pulmapelit ovat enemmän käsityksestä ja vähemmän logiikasta.

Se voi opettaa sinulle hienovaraisen eron samanlaisten värien välillä. Rentouttavan ääniraidan avulla se varmistaa, että pelaat peliä täydellä mielenrauhalla. Voit tarkistaa kilpailijoiden huippusuoritukset ja yrittää voittaa heidät parhaalla mahdollisella tavalla.

Hinta: Vapaa

ladata

# 6. Maatilan sankareiden saaga

Kun puhut yhdestä hienoimmista match 3 -pelipeleistä, sinun ei pitäisi koskaan pitää "Farm Heroes Saagaa" poissa keskustelusta. Roistot yrittävät tuhota viljelysmaat, ja saat suuren mahdollisuuden esitellä sankarisi pelastaaksesi heidät.

Yhdistä kädet maatilan sankareiden kanssa kerätäksesi niin monta Cropsiesia kuin voit. Kasviksia on erilaisia, ja sinun on yritettävä parhaasi mukaan poimia ne kaikki.

Pelaa tasoja älykkäästi voittaaksesi tonnia taikapapuja ja voittamalla ystäväsi parhaana pelaajana. Älä jätä hyödyntämättä erityisiä lisävoimia ja Farm Club -eläimiä kaikkien esteiden purkamiseksi!

Hinta: Vapaa

ladata

# 7. Jetpack Joyride

Jos Jetpacksin lentäminen innostaa sinua paljon, “Jetpack Joyride”: n pitäisi olla suosikkisi. Aloita siirtyminen muokkaamalla avatariasi valitsemalla useita tyylikkäitä asuja. Varusta sitten itsesi edistyneillä laitteilla, jotta pysyt kilpailun edellä.

Kun olet valmis taisteluun, tuhota vihollisesi tappavalla ohjuksella. Viimeistele vaikeat tehtävät vahvistaaksesi sijoitustasi pelaajana. Ja ansaitse paljon saavutuksia voidaksesi tehostaa sekä arsenaaliasi että tilaasi.

Jos tarvitset joskus kiireellistä lisäystä, mene kolikoiden tehostepakettiin (sovelluksen sisäinen osto: 2,99 dollaria).

Hinta: Vapaa

ladata

# 8. Alton seikkailu

Pidätkö fysiikkaan perustuvasta pelaamisesta? Jos kyllä, ”Alton seikkailu” on suunniteltu tuomaan sinulle paljon iloa.

Nauti todellisesta lumilautailusta, tutustu Alppien kukkuloihin, naapurikyliin, muinaisiin metsiin ja muuhun. Erinomainen valaistus, sateenkaaret, tähdet ja säävaikutukset takaavat, että seikkailusi pysyy jännittävänä kokemuksena.

Peli on pakattu yli 180 haastavaan maaliin, ja jokainen niistä voi työntää rajoillesi. Kutsu siis ystäväsi ja anna parhaansa olla paras mestari!

Hinta: $4.99

ladata

# 9. Pienet siivet

Tämä arcade-peli on noin suloinen unelma lentämisestä. Ja tuhma pieni lapsesi haluaisi pelata sitä yhä uudestaan.

Voit valita pelata äiti-linnuna tai antaa roolin yhdelle neljästä lapsesta. On olemassa muutama pelitila, kuten "Päiväretki" ja "Lentokoulu".

Useiden haastavien tasojen ansiosta se ei koskaan anna sinun hengittää helposti. Lisäksi lapsesi voi päivittää pesän suorittamalla tehtäviä.

Hinta: Vapaa

ladata

# 10. Monument Valley

Aika vakavalle näytelmälle! Monument Valley on tarkoitettu ihmisille, jotka ovat erityisen kiinnostuneita monimutkaisesta pulmapelistä. Sinun on manipuloitava monimutkaista arkkitehtuuria ohjaamalla hiljaista prinsessaa, "Idaa" piilotettujen polkujen, salaperäisten monumenttien, optisten harhojen ja muun läpi.

Hauskan pitämiseksi elossa ääni reagoi vastaavasti, kun yrität manipuloida maailmaa. ICloud-synkronoinnin ansiosta voit synkronoida pelisi yhdistettyjen laitteiden välillä.

Viimeiseksi joudut käyttämään ylimääräisiä taaloja saadaksesi kahdeksan uutta seikkailun ja illuusion lukua.

Hinta: $3.99

ladata

Se on melkein kaikki! Iloista vuodattaa pavut parhaimpien suosikkini suhteen.

Sinulle…

Nyt sinun on jaettava palautteesi suosikeistasi ja peleistä, jotka ovat voittaneet äänesi. Muista ilmoittaa meille ominaisuudet, jotka haluat nähdä jokaisessa yhden käden pelissä.

Haluat tutkia seuraavia pelikokonaisuuksia:

  • iPad Pro-pelit elävöittävät peliaikaa
  • Parhaat supersankaripelit iPhonelle / iPadille
  • Parhaat kahden pelaajan pelit iPhonelle / iPadille
  • Lautapelit iPhonelle ja iPadille

Minkä tyyppisiä pelejä pelaat eniten? Olisimme iloisia siitä, että tiedämme sen.

Uusimmat viestit