Parhaat langattomat iPhone Xs Max -latauskotelot vuonna 2021

Kaikki markkinoilla olevat tapaukset eivät toimi langattomien laturien kanssa. Tämä tarkoittaa, että sinun on poistettava yhteensopimaton suojus aina, kun haluat mehustaa iPhone Xs Maxia langattomasti. En usko, että monet teistä haluavat kuljettaa tätä hieman tuskallista reittiä. Siksi on sopiva olla yksi parhaista langattomien latausten tukitapauksista iPhone Xs Maxille. (Haluatko yhden X-laitteellesi, mene tänne.) Olen yrittänyt valita kotelot useista luokista, jotta saat oikean istuvuuden. Alla oleva kokoelma voi auttaa sinua löytämään haluamasi puvun upeasta läpinäkyvästä kannesta ensiluokkaiseen nahkakoteloon!

1. totallee

Olen fani totallee-tapauksista, koska niillä on poikkeuksellisen tyylikäs profiili. Mukana vain 0,02 tuuman paksuus; nämä kannet tekevät räikeän ottelun phabletisi kanssa.

Luistamattoman otteen ansiosta ihokotelo tuntuu mukavalta. Kameran rengas estää luotettavasti naarmuja vahingoittamasta kaksoiskameraa.

Kosketuspainikkeet ja tarkat aukot antavat koteloille muotoilun. Lisäksi sinulla on kahdeksan kaunista väriä: jet black, dark grey ja enemmän.

USP: Erittäin ohut muotoilu

Tutustu Amazoniin

2. Spigen Ultra Hybrid

Jos on esittelyaika, Spigen Ultra Hybrid on oikea tapa edetä. Kristallinkirkas profiili; tämä kansi varmistaa, että pedolla on lupa jännittää.

Joustava puskuri auttaa suojaa kestämään iskuja, ja kumiset sivut tarjoavat paremman pidon. Kestävä rakenne tarjoaa sotilaallisen tason puolustuksen älypuhelimeesi.

Langaton lataustuki tekee Ultra Hybridistä hienon panoksen jokapäiväiseen käyttöön. Lisäksi voit valita tämän tyylikkään kirkkaan kotelon kolmessa värissä: mattamusta, ruusukristalli ja kristallinkirkas.

USP: Suloinen selkeä muotoilu

Tutustu Amazoniin

3. Applen silikonikotelo

Haluatko laittaa kätesi melko ohuelle Apple-kotelolle? Tämä siististi suunniteltu kotelo sopii Maxiisi moitteettomasti. Pehmeä silikonimateriaali ja sileä pinta antavat sille hienostuneen ilmeen.

Mikrokuituvuori vahvistaa rakennetta vastustamaan hankausta. Rapeilla painikkeilla saat tuntopalautetta.

Se ei ole kaikki, voit valita tämän tyylikkään kannen jopa 10 värissä, mukaan lukien kuuma tuote punainen, sininen ja enemmän.

USP: Pehmeä viimeistely

Tarkista Apple

4. Spigen-nestepanssari

Haluatko hieman turvallisemman tarttumisen, jotta hankalien liukastumisten mahdollisuus on pienempi? Spigen Liquid Air Armor voi olla laukauksen arvoinen.

Nestemäinen panssari on valmistettu pehmeästä TPU: sta ja siinä on erittäin joustava profiili. Pääasiassa joustavuuden takia kansi napsahtaa tiukasti phabletin ympärille.

Tarkista takapuolella oleva kuvioitu geometrinen tuloste, joka pitää älypuhelimen tukevana kämmenessäsi. Lisäksi se tarjoaa laitteellesi sertifioidun suojan tahattomilta putoamisilta.

USP: Parempi pito

Tutustu Amazoniin

5. Caseologian vesiputoussarja

Vielä yksi selkeä tapaus, joka näyttää erittäin lupaavalta! Caseology Waterfall -sarjan kotelot on suunniteltu antamaan iPhone Xs Maxille paljastaa kuuluisa muotoilunsa tyylikkäästi.

Sileä TPU-materiaali sopii täydellisesti älypuhelimeen ja tarjoaa myös tarvittavan suojan tavallisilta putoamisilta ja naarmuilta. Siinä on ylimääräinen tyyny kulmissa vastustamaan iskuja.

Luotettavan suojauksen lisäksi Waterfall-sarja sisältää ominaisuuspainikkeet, jotka helpottavat painamista. Lisäksi ne toimivat useimpien langattomien laturien kanssa, jotta voit käynnistää laitteen kätevästi.

USP: Sotilasluokan suoja

Tutustu Amazoniin

6. Suojakuori Unicorn Beetle Neo

Entä tarjoamalla hieman enemmän suojapukua iPhone Xs Max -puhelimeesi? Unicorn Beetle Neo on suunniteltu tarjoamaan älypuhelimellesi 360 asteen kilpi ilman, että se näyttää isolta.

Karu ulkokuori on tarpeeksi vahva selviytymään kolhuista helposti, kun taas pehmeä sisävaippa auttaa peitettä pitämään naarmuja loitolla. Nostetun kehyksen ansiosta OLED-näytöllä on ylimääräinen suoja naarmuilta.

Lisäksi Unicorn Beetle Neon mukana tulee sisäänrakennettu näytönsuoja, joka ei koskaan anna näytön vahingoittua vahingossa tapahtuvan putoamisen yhteydessä.

USP: 360 asteen suoja

Katso Supcase

7. Matkailija suojaa Pad & Quilliltä

Ihailetko aitoa nahkaa? Jos kyllä, sinun ei pitäisi kääntää silmiäsi Traveler Protective iPhone Xs Max -kotelosta.

Se on veistetty kestävästä amerikkalaisesta täysjyvänahasta ja ylistää huippuluokan ammattitaitoa. Toinen merkittävä piirre on iskunkestävä nahkainen puskuri.

Kiitos pääasiassa korkealaatuisesta nahasta, se ei koskaan menetä viehätystään ja näyttää edelleen tyylikkäältä sileän patinan takia. Lisäksi kalliilla naharakenteilla on suuri rooli mukavan otteen aikaansaamisessa.

USP: Amerikkalaista täysjyvänahkaa

Tarkista PadandQuill

8. DTTO Romance -sarja

DTTO Romance -sarjan kotelot erottuu huomattavasta hybridimallista. Nestemäisellä silikonimateriaalilla varustetussa kotelossa on pehmeä tekstuuri.

Kennokerroksella varustettu se voi torjua pienet putoamiset ja pitää myös naarmut kohtuullisella etäisyydellä. Kohonnut huuli tarjoaa ylimääräisen suojakerroksen näytölle.

Siinä on myös kamerarengas, joka pitää kameran suojattuna naarmuilta. Voi kyllä, Romance-sarjan kannet ovat myös kahdeksassa kiehtovassa värivaihtoehdossa.

USP: Vaikuttava hybridisuunnittelu

Tutustu Amazoniin

9. TORRAS Love -sarja

Jos haluat ajatella hoikkaan näköistä profiilia, TORRAS Love -sarjan kotelot voivat olla nopea valinta. Valmistaja on käyttänyt korkealaatuista nestemäistä silikonikumia varmistaakseen, että kansi sopii muodollisesti yhteen iPhoneen.

Pääasiassa pehmeän viimeistelyn ansiosta kansi tarjoaa paremman pidon. Tämän seurauksena puhelin ei luiskahdu käsistäsi. Viistotut reunat tekevät näytöstä liukumattoman tasaiselle pinnalle.

Tarjolla on viisi lumoavaa väriä, kuten musta, vaaleansininen ja paljon muuta, joten voit valita sopivan parin Max-mallillesi.

USP: Nestemäinen silikonikumi

Tutustu Amazoniin

10. TOZO

Ohut muotoilu esittelee, että TOZO pyrkii saamaan tyylikkään ottelun iPhone Xs Max: n kanssa uhraamatta suojaa. Tyylikäs rakenne kiertyy phabletin ympärille täydellisesti.

Puoliläpinäkyvä muotoilu antaa laitteen paljastaa tyylikkyytensä. Siinä on mattapintainen pitämään sormenjäljet ​​ja lika poissa. Siten kansi pystyy säilyttämään kiillonsa pitkään.

Suojauksen osalta TOZO kestää pieniä putoamisia. Kaksoiskameralle on myös lisäsuoja.

USP: Mukava malli

Tutustu Amazoniin

Ja siinä kaikki, ihmiset! Oletetaan, että olet nauttinut kurkistaa edellä mainittuja tapauksia kanssani ...

Kirjautua ulos!

Hienon kotelon valitsemisen olisi pitänyt olla sinulle helpompaa, sillä käytettävissäsi on useita kansia. On todella hyvä, että sinulla on langaton lataustuki, koska se tarjoaa sinulle enemmän joustavuutta, eikö niin?

Älä missaa:

  • Parhaat iPhone Xs Max -lompakkokotelot
  • iPhone Xs Max -kuoret
  • Parhaat iPhone Xs Max -puskurin kotelot

Uusimmat viestit