Kuinka varmuuskopioida ja asentaa iPhone-sovelluksia Macista / Windowsista ilman iTunesia

Jotta musiikkiin, elokuviin ja TV-ohjelmiin kiinnitettäisiin enemmän huomiota, Apple oli poistanut sovellusten hallintaominaisuuden viime vuonna iTunes 12.7 -versiosta. Laajan pettymyksen jälkeen teknisen jättiläisen oli julkaistava iTunes 12.6.3 vaihtoehtona käyttäjien synkronoimaan sovelluksia. Valitettavasti macOS Mojave ei enää tue tätä vanhaa iTunes-versiota. Tämä tarkoittaa, että sinun on löydettävä toinen tapa varmuuskopioida ja asentaa iPhone- tai iPad-sovelluksesi Macista tai Windows-tietokoneesta ilman iTunesia.

iOS 11: n tai uudemman avulla voit poistaa sovelluksia poistamatta asiakirjoja ja tietoja. Joten voit pitää tärkeät tiedot turvassa tarvitsematta pitää sovelluksia laitteellasi. Se on parempi tapa vapauttaa runsaasti tilaa iOS-laitteella.

Jotkut teistä saattavat kuitenkin haluta varmuuskopioida iOS-sovellukset tietokoneellesi vanhanaikaisella tavalla. Henkilökohtaisesti; Haluan silti käydä läpi tämän perinteisen menetelmän joustavuuden lisäämiseksi. Se auttaa myös minua lisäämään toisen suojakerroksen suosikkisovelluksilleni. Jos olet kuin minä, seuraava opetusohjelma on sinulle!

Kuinka varmuuskopioida ja asentaa iPhone- ja iPad-sovelluksia Mac- tai Windows-tietokoneisiin ilman iTunesia

On olemassa useita kolmannen osapuolen iPhone-johtajia, joiden avulla voit hallita sovelluksia helposti. Yksi parhaimmista iTunes-vaihtoehdoista, jonka olen kokeillut ja löytänyt melko hyödyllisenä, on iMazing. Tämän työkalun avulla voit varmuuskopioida kaikki sovelluksesi ja palauttaa ne laitteellesi ilman vaivaa. Se on yhteensopiva sekä macOS: n että Windowsin kanssa. Se tukee iOS 12: ta ja on saatavilla ilmaiseksi.

Varmuuskopioi iPhone- tai iPad-sovellukset Mac- / Windows-tietokoneille iMazingin avulla

merkintä: Seuraavassa läpikäynnissä aion esitellä vaiheet Macissa. Vaiheet ovat samat Windows PC: lle. Joten, sinulla ei ole mitään ongelmia työn tekemisessä.

Vaihe 1. Lataa ensin iMazing tietokoneellesi. Liitä sitten iPhone tai iPad tietokoneeseen Lightning-kaapelilla.

Vaihe # 2. Käynnistä nyt iMazing tietokoneellasi ja napsauta Sovellukset.

Seuraavassa näytössä sinun pitäisi nähdä kaikki iPhonellesi asentamasi sovellukset. Seuraava, valitse sovellukset jonka haluat varmuuskopioida ja napsauta sitten Kopioi Maciin pohjalla.

Vaihe # 3. Seuraava, valitse kohde mihin haluat tallentaa sovellustiedot ja napsauttaa Valita.

Vaihe # 4. Seuraavaksi sovellus pyytää vahvistusta, jotta se voi poimia sovelluksen tiedot. Klikkaa OK viestissä.

Vaihe # 5. Sinun pitäisi nähdä toinen viesti sanomalla: "Sovellustietojen purkamiseksi iMazingin on varmuuskopioitava laitteesi."

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa: Varmuuskopioi nyt tai poimi tiedot nykyisestä varmuuskopiosta. Napsauta Varmuuskopioi nyt.

Vaihe # 6. sovellus alkaa purkaa sovellustiedot. Kun prosessi on valmis, napsauta Asia selvä saada valmiiksi.

Nyt kun olet varmuuskopioinut sovelluksesi onnistuneesti, voit asentaa ne iOS-laitteellesi milloin haluat.

Oletetaan, että olet vahingossa poistanut yhden suosikkisovelluksestasi ja haluat kovasti ne takaisin tietojen mukana. Tietokoneellasi olevan suojatun varmuuskopion avulla voit palauttaa ne helposti. Siksi kannattaa tarjota ylimääräinen suojakerros!

Asenna iPhone- tai iPad-sovellukset osoitteestaMac / Windows-tietokoneIMazingin käyttö

Vaihe 1. Liitä iPhone tietokoneeseen ja käynnistä sitten iMazing tietokoneellasi ja napsauta sitten Sovellukset.

merkintä: Varmista, että olet poistanut Find My iPhone -toiminnon käytöstä. Muuten et voi asentaa sovelluksia tietokoneeltasi. Asetukset → Nimesi → iCloud → Etsi iPhoneni ja sammuta kytkin.

Vaihe # 2. Napsauta nyt Kopioi laitteeseen.

Vaihe # 3. Siirry seuraavaksi kansioon, johon olet tallentanut sovellusten tiedot ja valitse sovellus jonka haluat asentaa iOS-laitteellesi, ja napsauta sitten Valitse.

Vaihe # 5. Seuraavaksi sinun pitäisi nähdä viesti, jossa lukee: "iMazing palauttaa sovellustiedot ja käynnistää laitteen uudelleen. Palautetaanko nyt? " Klikkaa Jatkaa.

Vaihe # 6. Nyt, iMazing alkaa asentaa sovelluksia iOS-laitteellasi.

Sinua pyydetään todentamaan Apple ID -salasanallasi. Loppujen lopuksi laite käynnistyy uudelleen. Ja kun se on käynnistetty uudelleen, sovellukset ovat aloitusnäytölläsi.

Sovelluksen ilmaisella imazing-versiolla on joitain rajoituksia. Esimerkiksi sen avulla voit siirtää rajoitetun määrän kohteita, kuten media: 50, puheluhistoria: 5, viestit: 10 jne. Jos haluat koskaan avata kaikki ominaisuudet, voit päivittää täysversioon. Ohjelmiston aloitushinta on noin 45 dollaria yhdelle tietokoneelle.

Se on melkein kaikki!

Käärimistä:

Vaikka haluan iTunesin keskittyvän enemmän musiikkiin, kiitän, jos se olisi edelleen täysimittainen iPhone-johtaja. Mikä on otteesi siihen?

Haluat ehkä lukea myös nämä viestit:

  • Kuinka lunastaa App Store ja iTunes-lahjakortti
  • Kuinka muuttaa järjestelmän aksenttiväriä Macissa

Uusimmat viestit