Mophie Juice Pack langaton akkukotelo

Vaikka älypuhelinten langaton latausjärjestelmä on ollut käytössä jo jonkin aikaa, Apple ei ole vielä ottanut sitä käyttöön iPhonessa. Vaikka aiemmin oli ollut huhuja siitä, että teknologiajätti vihdoin omaksuu tämän lataustekniikan, niitä pidetään vain kuuloina.

Vaikuttanut langaton latausjärjestelmä, joka on otettu käyttöön useissa lippulaiva-Android-älypuhelimissa, monet iPhonen omistajat, mukaan lukien minä, kaipaavat sitä.

Vaikka uusimmille iPhonille on saatavana useita langattomia lataustapauksia, kaikki eivät tarjoa toivottua mukavuutta ja odotettua tulosta.

Tunnettu Mophie-lisävarustevalmistaja on julkaissut iPhonen akkukotelon, joka tukee langatonta latausta latausalustan kautta. Sen lisäksi, että se lisää yli 50%: n lisäakun, se tukee melkein kaikkia langattomia latausstandardeja, mukaan lukien Qi-muoto.

Juice Pack Langaton

”Juice Pack Wireless” -akkukoteloa on saatavana kahtena versiona; toinen iPhone 6 / 6s: lle, toinen iPhone 6 Plus: lle ja 6s Plus: lle. Akkukotelo on kompakti. Lisäksi se on kevyt ja sopii täydellisesti laitteeseesi.

Iskuneristysjärjestelmä suojaa iPhonea kolhuilta tai pudotuksilta. Valmistettu laadukkaista materiaaleista, se on tarpeeksi vahva tarjoamaan perussuojaa tahattomilta putoamisilta.

Kotelo on ladattavissa yli 500 täyden jakson ajan. Huippuluokan litiumionipolymeerikennojen avulla se pystyy toimittamaan tehokkaimman latausratkaisun.

Latausvoima

Latausvoimaksi kutsuttu langaton latausekosysteemi käynnistää iPhonen virran heti, kun se on asetettu latausalustalle. Se lataa laitteen ensin ennen kuin tyhjennät akkukotelon.

Kyky antaa sinun ladata laitteesi nopeasti erottaa lataustekniikan. Siitä huolimatta se on erittäin tehokas työn saamiseksi odotusten mukaiseksi.

Pohjustettu mukavuutesi mukaisesti

Mophie on esittänyt oman sarjan lataustyynyjä, kuten pystysuoran toimistopöydälle suunnitellun, autoon pohjamaalatun tuuletusaukon ja kotiin valmiin perusmallin.

Lataustyynyt on kehitetty tarpeidesi mukaan. Siksi voit valita yhden prioriteettisi mukaan.

Hinta

Kimppu, jossa on mehupakkauskotelo, sekä Charge Force -latauspohja iPhone 6 / 6s: lle, on 99,95 dollaria, sama maksaa 129,95 dollaria 5,5 tuuman iPhone 6 Plus / 6s Plus -puhelimelle.

Peruskodin latauspohja myydään erikseen hintaan 39,99 dollaria, kun taas vaihtoehtoiset autojen tuuletusaukot ja pöydät ovat 59,95 dollaria.

iPhone 6 / 6s langattoman akkukotelon hinta: $99.95

Osta se osoitteesta Mophie.com

iPhone 6 Plus / 6s langattoman akkukotelon hinta: $129.95

Osta se osoitteesta Mophie.com

Uusimmat viestit