Twitter-välimuistin tyhjentäminen iPhonessa ja iPadissa

Kuten me kaikki tiedämme, Twitter on foorumi, joka yhdistää jokaisen yksilön epäjumaliinsa. Ensinnäkin, itsenäisenä ihmisenä, asetamme näkemyksemme mihin tahansa tiettyyn asiaan vapaasti tai kaivamme syvälle ajankohtaisiin asioihin, joihin liittyy Bollywood, politiikka tai mikä tahansa muu kiinnostava aihe. Mutta me kaikki tiedämme, että Twitter jättää sovelluksena suuren määrän tietoja iOS-laitteellesi. Nyt sovellus antaa käyttäjän poistaa välimuistin, jolloin voit vapauttaa jonkin verran tallennustilaa laitteellesi. Opitaan, kuinka voimme tyhjentää Twitter-välimuistin iPhonessa ja iPadissa!

Välimuistin tyhjentäminen Twitterissä iPhonelle ja iPadille

 1. Avaa Twitter-sovellus iPhonellasi.
 2. Napauta Hampurilainen-kuvake (kolme vaakasuoraa viivaa).
 3. Valitse Asetukset ja yksityisyys .
 4. Sisään Kenraali , Näpäytä Datan käyttö .
 5. Tallennuksen alla saat Median tallennus ja Verkkotallennus .
 6. Napauttamalla Tyhjennä mediatallennus poistaa kaikki valokuvat ja GIF-tiedot. Nyt, jos haluat tarkastella jotain niistä, sinun on ladattava se uudelleen.
 7. Jos napautat Verkkotallennus , näet Tyhjennä verkkosivujen tallennustila ja Tyhjennä kaikki verkkotallennustilat Web-sivujen tallennus vaatii laitettasi lataamaan tiedot katsellaksesi samaa ja Tyhjennä kaikki verkkotallennustila poistaa kaiken, mukaan lukien evästeet ja kirjautumistiedot.

Se siitä

Sovelluksen purkaminen poistamisen sijaan näyttää olevan parempi vaihtoehto milloin tahansa, kun haluat vapauttaa tilaa iPhonellasi. Se säilyttää asiakirjat ja tiedot, mukaan lukien käyttäjänimesi ja salasanasi, hakuhistorian sekä tallennetut videot tai valokuvat. Lue saman viestimme opastaa sinua lataamaan sovelluksia iPhonellesi.

Avaa asetukset sovellus → Yleistä →  iPhone-tallennustila → Valitse Twitter → Poista sovellus.

Nykyään merkittävin ongelma on jo ladattujen sovellusten hallinta iOS-laitteellemme. Nämä sovellukset vievät paljon vapaata tilaa laitteellasi! IOS-käyttäjinä kohtaamme usein tallennustilaan liittyviä ongelmia. Ja sikäli kuin tiedän, sovelluksen purkaminen on ylivoimaisesti paras tapa vapauttaa tilaa tarvitsematta edes poistaa sitä.

Minkä vaihtoehdon haluaisit vapauttaa tallennustilasta? Jaa näkemyksesi alla olevassa kommenttiosassa! Pidämme sinut hemmottelemassa laitteitasi jännittävillä artikkeleillamme! Siihen asti, jatka tutkimista ja pysy päivitettynä!

Voit myös tarkistaa aiheeseen liittyviä viestejä:

 • Twitter-videoiden lataaminen iPhoneen ja Androidiin
 • Kuinka korjata Twitter-sovellus, joka ei toimi iPhonessa
 • Parhaat Twitter-sovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Kuinka käyttää TweetDeckiä useiden Twitter-tilien hallintaan

Uusimmat viestit