iPad-kirjoitusvinkkejä ja vihjeitä nopeampaan kirjoittamiseen tablet-laitteellasi

Älypuhelimen tai tabletin näppäimistön napauttaminen ei ole niin erilaista kuin nykyään fyysinen näppäimistö. Mielenkiintoista on, että koska muutamia rajoituksia, kuten näytettävien näppäinten lukumäärä, merkkikartan kaltaisen käyttöliittymän puuttuminen, josta voit kopioida ja liittää erikoismerkkejä ja joitain muita, kirjoittamiseen tarvitaan joitain vinkkejä ja paljon kokemusta iPadiin.

IPadin näyttönäppäimistö on suunniteltu auttamaan kirjoittamaan nopeammin, paremmin ja helpommin. Muutaman vinkin käyttäminen voi kuitenkin säästää huomattavaa kirjoittamisaikaa (ja lyöntien määrää) - ja se auttaa epäilemättä tulemaan ammattilaiseksi nopeammassa kirjoittamisessa iPadissa.

Ohjauslevytilan ja heilautetun näppäimistön kaltaiset toiminnot voivat olla erittäin hyödyllisiä tuottavuuden parantamiseksi. Kaiken lisäksi saat myös mahdollisuuden hienosäätää QuickType-näppäimistöä sopivaksi. Lisätietoja:

Käteviä näppäimistövinkkejä ja vihjeitä iPadille kirjoituskokemuksen parantamiseksi

Mukauta näppäimistön asetuksia:

Aluksi tutustutaan näppäimistön asetuksiin. Syy, miksi olen maininnut tämän vinkin yläosassa, on se, että se tarjoaa sinulle hienoja mukautuksia. Joten henkilökohtaisen makusi perusteella voit hienosäätää asetusta.

Voit tehdä sen siirtymällä kohtaan Asetukset → Yleiset → Näppäimistö. (Voit myös koskettaa näppäimistön emoji-kuvaketta pitkään ja valita sitten Näppäimistön asetukset.)

Seuraavalla näytöllä saat monia vaihtoehtoja, kuten tekstin korvaaminen, automaattinen isojen kirjainten käyttö, pikakuvakkeet ja paljon muuta. Mukauta koko asetukset omien tarpeidesi mukaan.

Essential iPad -näppäimistön pikavalintavinkki

Aloitetaan muutamalla pikanäppäimellä, joista saatat olla hyödyllinen, jos kirjoitat paljon iPadiin:

# 1. Siellä on caps-lock-pikakuvake iPadissa niille isoille kirjaimille (kuten lyhennetyt nimet, USA jne.). Kaikki mitä teet on kaksoisnapauta vaihto-näppäintä. Napauta vaihtonäppäintä uudelleen palataksesi normaalitilaan.

# 2. Älykkään ohjauslevyn ansiosta kohdistimen siirtäminen tai tekstin valinta tekstin muokkaamisen aikana on melko yksinkertaista. Sinun tarvitsee vain painaa välilyöntinäppäintä ja pitää se alhaalla (tai aktivoi ohjauslevy painamalla kahta sormea ​​mihin tahansa näppäimistön kohtaan). Sitten voit vetää sormea ​​ohjauslevyllä siirtääksesi kohdistinta nopeasti. Saadaksesi lisätietoja siitä, siirry tähän viestiin.

Saada vähän pidemmälle

Tiettyjen näppäinten pitäminen painettuna tarjoaa paljon vaihtoehtoja. Luultavasti tiedät tämän jo, mutta on usein vaikea löytää, mitkä näppäimet tarjoavat näitä lainauksia tai tutkintasymbolia jne.

Ja joskus on tarpeen siirtyä numeronäppäimistöön, on joskus varma sammutus. Tässä on lisää vinkkejä, jotka voivat tehdä kirjoittamisen helpommaksi.

# 3. Automaattiset apostrofit: IOS-sanakirja on älykäs. Jos se on käytössä (mikä on oletusarvo), sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että sinun tarvitsee kirjoittaa nämä lainausmerkit "Olen", "Älä", "Ei voi" jne. Kirjoita vain "Im", "Älä" tai "kallista" ja iPad-näppäimistö korjaa sen automaattisesti.

Tietenkin, kun se on käytössä, automaattinen korjaus on joskus erittäin huono kaveri: se muuttaa tietyt tunnistamattomat sanat joksikin täysin etuyhteydettömäksi, mikä tekee niistä kauheita (tai mielettömän hauskoja tilanteesta riippuen automaattinen korjaus epäonnistuu).

# 4. Lainausten alku ja loppu: Napauta ja pidä lainausnäppäin numeronäppäimistöllä ja saat alku- ja lopun lainausmerkit, joita voit käyttää kirjoittaessasi. Nämä tekevät viestistä paremman.

# 5. Kaksinkertaiset / yksittäiset lainaukset: Jos etsit kaksinkertaisia ​​ja yksittäisiä lainauksia, sinun on muistettava tämä yhdistelmä:

  • Tuplalainaukset: Napauta ja pidä? avain kaksoislainauksiin

  • Yksittäiset lainaukset: Napauta ja pidä! yksittäisistä lainauksista

# 6. Numeroiden / välimerkkien kirjoittaminen nopeammin: Vihaan joutumista vaihtamaan numeronäppäimistöön vain huutomerkin kirjoittamiseksi. Se on hieman epämukavaa varsinkin kun kirjoitat nopeasti. On kuitenkin helppo tapa, jos tarvitset näitä välimerkkejä ajoittain monien aakkosien keskellä.

Napauta ja pidä .?123 -näppäintä ja kun näppäimistö vaihtuu numeeriseksi, liu'uta sen numeron tai näppäimen kohdalle, jota haluat käyttää. Poista sitten sormi. IPad kirjoittaa valitsemasi avaimen ja sitten näppäimistö siirtyy takaisin aakkosiin. Siellä! Tajusit sen!

# 7. Tutkinto: Monissa maissa ihmiset käyttävät metristä järjestelmää, joka antaa "asteen" merkin käytettäväksi lämpötilassa ja muualla. Mistä saat tutkintosymbolin iPadista? Se on haudattu 0: een (nolla). Pidä 0 (nolla) hetkeksi ja vaihtoehdoista saat tutkintomerkin.

# 8. Hyödynnä näppäinkomentoja kirjoituksen nopeuttamiseksi

On hieman piilotettu näppäimistö, jonka avulla voit syöttää symboleja ja numeroita erittäin helposti. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä sen käyttämiseksi, on vain koskettaa näppäintä ja vetää alaspäin, jotta pääset helposti pyyhkäisynäppäimeen. Nyt harmaana oleva symboli korvaa kirjaimen. Saat lisätietoja siitä tutustumalla tähän käytännön oppaaseen.

# 9. Useita TLD: itä: Ylätason verkkotunnuksia, kuten .com, .net ja .org, käytetään usein. Vaikka iPad antaa sinun kirjoittaa .com yhdellä lyönnillä, saatat joutua usein käymään verkkosivustolla, jolla on erilainen TLD. Sano, jotain .edu, .org jne.

Napauta pitkään “?” Safarissa ja saat monia vaihtoehtoja. Säästät neljä lyöntiä.

# 10. ”.Com” Mail-sovelluksessa: Mail-sovellus tarjoaa helpon tavan kirjoittaa @, mutta sitten kaikki sähköpostiosoitteet sisältävät myös .com, ja huomaat, että näppäimistössä ei ole .com-avainta. Itse asiassa se tekee. Napauta ja pidä "." avain ja löydät muutaman TLD: n myös täältä.

# 11. Vaihda nopeasti kielten välillä: QuickType-näppäimistön ansiosta kielen vaihtaminen on melko helppoa. Sinun tarvitsee vain koskettaa ja pitää maapallokuvake ja pyyhkäise haluamaasi näppäimistön kieleen.

Pidä tämä pieni mutta keskeinen hakkerointi aikoina, jolloin haluat ilmaista mielipiteesi useilla kielillä!

Jakaa näppäimistö mukavaan kirjoittamiseen yhdellä kädellä ...

Joskus haluat kirjoittaa vain yhdellä kädellä sen sijaan, että kiinnittäisit molempia käsiäsi. Ja silloin tämä ominaisuus tulee esitykseen. Kosketa vain pientä näppäimistökuvaketta ja valitse Jaa.

Nyt näppäimistö jaetaan, joten voit kirjoittaa mukavasti yhdellä kädellä. Ja kun haluat yhdistää näppäimistön, kosketa näppäimistön kuvaketta pitkään ja valitse Yhdistää taiTelakoi ja yhdistä.

Lisää hakkereita tuottavuuden parantamiseksi ...

Olemme koonneet 18 älykästä näppäimistövinkkiä ja temppua, jotta saat kaiken irti iOS-näppäimistöstä. Jos haluat saada lisää tällaisia ​​hienoja hakkereita, mene tänne.

Pysy kuulolla lisää ...

Nyt kun olet saanut temput, tiedät, miten voit tehdä kirjoittamisesta helpompaa ja nopeampaa iPadilla. Tietysti kestää jonkin aikaa, ennen kuin pystyt hallitsemaan heidät. Kuitenkin, kun olet saanut niistä hyvän otteen, kirjoittamisesta tulee varmasti vaivatonta.

Sinun ei pidä hukata myös näitä viestejä:

  • Tietojen käytön rajoittaminen iPhonessa, jossa on iOS 12 [Bandwidth Saving Tips]
  • Yli 25 iOS Safari -vinkkiä ja vihjeitä, jotka sinun tulisi tietää: Hands-On Guide with Video
  • Vinkkejä Siri-pikavalintojen käyttämiseen Apple-uutisten kanssa iPhonessa ja iPadissa
  • Vinkkejä täydellisten selfien ottamiseen iPhonessa

Onko sinulla älykäs näppäimistövinkki jakamaan kanssamme? Olisimme todella iloisia nähdessämme sen alla kommenteissa.

Uusimmat viestit