Parhaat rengaskotelot iPhone Xs: lle vuonna 2021

Sormuksenpitimen kotelo tuli huomioni viime vuonna, kun etsin tarttuvaa koteloa iPhone X: lle. Vaikuttanut liukastumisen estävä muotoilu ja kyky tarjota joustavampi katselukokemus. Olen tarkistanut suosituimmat iPhone Xs -rengaskotelot ja löytänyt ne melko hyödyllisiksi useista syistä. Soittokotelon kotelo voi olla ihanteellinen ihmisille, jotka haluavat liukastumattoman otteen ja useita katselukulmia videon keston lisäämiseksi kokemuksestani. Suurin osa näistä tapauksista on varustettu upotetuilla magneeteilla, jotta ne voisivat toimia magneettisten autotelineiden kanssa. Siksi he voivat myös lisätä handsfree-kokemustasi asemalla. Hyppää oikealle saadaksesi selville, mitä seuraavissa tapauksissa on tarjolla!

 1. ELOVEN
 2. eSamcore
 3. Dairnim
 4. YYHappy
 5. ICONFLANG
 6. Vofolen
 7. Yiketec
 8. DAUPIN
 9. SPHLEAN
 10. Maxdara

1. Rakastettu

Toisin kuin muut rengaskotelot, Eloven on muotoillut erittäin ohuen kotelon, jonka takana on rengas. Kotelo sopii tarkasti iPhone Xs: n runkoon ja voit käyttää sen metallirengasta jalustana. Kaksikerroksinen naarmuuntumaton pito varmistaa, että iPhone ei koskaan putoa käsistäsi.

Koska kotelo on leikattu tarkasti, voit käyttää nopeasti kaiuttimia, kameraa ja muita iPhonen portteja. Näytä tämä rengaskotelo asettamalla iPhone kuvapuoli alaspäin äläkä koskaan huolehdi naarmuista näytöllä; korotetut etureunat nostavat puhelimen näyttöä.

USP: Mukava kahva

Tutustu Amazoniin

2. eSamcore

eSamcore-renkaanpitimen kotelo voi täyttää kaikki vahvan ja tyylikkään kotelon vaatimukset. Tämän kotelon ainutlaatuinen marmorikuvio erottaa sinut joukosta ja julistaa sinut trendisuunnittelijaksi. Mukavan renkaanpidikkeen avulla voit puhua ystävien kanssa tuntikausia tuntematta väsymystä.

Magneettinen autoteline pitää iPhonen turvallisesti ajon aikana. Kun olet asentanut puhelimen autotelineeseen, voit navigoida reittejä ja soittaa myös FaceTime-puheluita. Tämän kotelon ohut muotoilu antaa sinun laittaa iPhonen taskuihin.

USP: Ylellinen marmorikuvio

Tutustu Amazoniin

3. Dairnim

Kun ajattelet valita ihastuttavan renkaanpidikekotelon iPhone Xs: lle, pidä tämä "Dairnim" -tarjous mielessäsi. Mitä olen huomannut tässä tapauksessa olevan ohut, mutta kestävä rakenne. Tämä tarkoittaa, että älypuhelimesi hieno edelleen eleganssiaan uhraamatta puolustus.

Haluatko käyttää iPhonea handsfree-asemalla? Tässä tapauksessa takana on sisäänrakennetut magneetit, joiden avulla se voi työskennellä magneettisten autotelineiden kanssa. Siitä huolimatta, rengas toimii virheettömästi videosi ajan parantamiseksi. Ja hiilikuitupuolilla saat paljon paremman pidon.

USP: Tuki magneettisille autotelineille

Tutustu Amazoniin

4. YYHappy

Aika antaa iPhonen Xs loistaa kaikessa loistossaan! Selkeän muotoilunsa ansiosta "YYHappy" varmistaa, että älypuhelimesi kykenee hohtamaan tyylikkäästi ilman häiriöitä.

Kotelossa on iskuja vaimentava takaosa ja kumirunko, joka tarjoaa tarvittavan suojan iPhonelle. Laadukas materiaali tarkoittaa, että se pystyy säilyttämään selkeytensä pitkään.

Magneettilevyn avulla voit nauttia parannetusta handsfree-kokemuksesta asettamalla iPhonen magneettiseen autotelineeseen. Lisäksi voit valita YYHappy-värin neljässä värivaihtoehdossa, kuten mustana, sinisenä, punaisena ja läpinäkyvänä.

USP: Korotetut reunat neljässä kulmassa

Tutustu Amazoniin

5. ICONFLANG

ICONFLANGin rengaspidike sopii tarkasti iPhone X: si; olisi parempi sanoa, että kotelo antaa tiukan halauksen laitteellesi. Sormirengas estää kallisarvoista laitettasi putoamasta ja luistamasta. Lisäksi voit käyttää iPhonea helposti yhdellä kädellä ja ohjauksella.

Rengaspidikettä voidaan käyttää myös jalustana elokuvien katseluun handsfree-tilassa. Älä missaa sitä sisäänrakennettua metallilevyä, joka voisi toimia autosi magneettikiinnikkeen kanssa. Tämä kotelo on valmistettu iskuja vaimentavista TPU-materiaaleista ja PC: n takaosasta. Puhelimesi on suojattu naarmuilta ja tahroilta, ja se pysyy ruostumattomana pitkään.

USP: Kaksikerroksinen suojaus

Tutustu Amazoniin

6. Vofolen

Tämä renkaanpitolaukun muotoinen Vofolen on selkeä kotelo, mutta takana on vähän muotoilua. Voit säätää rengasta useaan suuntaan katselumukavuutesi mukaan. Mukavuuttasi ei koskaan rajoiteta renkaan rajoitusten takia. Tämän lisäksi pehmeä TPU-puskuri suojaa iPhone XS: täsi täydellisesti.

Takana on myös metallilevy, jota voidaan käyttää iPhone XS: n kiinnittämiseen autotelineeseen. Lopuksi, se on saatavana vain mustana.

USP: Tyylikäs ja tyylikäs ulkonäkö

Tutustu Amazoniin

7. Yiketec

Yiketec tarjoaa tehtävänsä älypuhelimellesi tarvittavan lisenssin tarjoamiseksi, jotta se olisi edelleen kaikkien silmien Apple. Kotelo on ohut ja puoliläpinäkyvä.

Valmistaja on käyttänyt kovaa PC: tä ja pehmeää TPU-materiaalia estääkseen tahattomat pudotukset vahingoittamasta iPhonea. Kaksikerroksinen rakenne voi tarjota luotettavan suojan X: ille sekä putoamisilta että hankaukselta. Lisäksi 0,4 mm korotettu huuli ei koskaan anna OLED-näytön liukua tasaiselle pinnalle.

USP: Lisäsuojaus näytölle

Tutustu Amazoniin

8. DAUPIN

Jos ajattelet esitellä älypuhelimesi joustavampaa koteloa, “DAUPIN” olisi yksi parhaista vaihtoehdoista. Se on valmis pehmeän TPU-materiaalin kanssa. Koska se on erittäin joustava, se napsahtaa älypuhelimen ympärille kuin käsine.

Toinen merkittävä etu joustavasta materiaalista on se, että kannen asentaminen ja poistaminen ei ole vaikeaa. Sileän pintaisen pinnan ansiosta kämmenelläsi on tarvittava tyyny laitteen pitämiseen hieman mukavammin. Siitä huolimatta DAUPIN tulee myös joissakin tummissa värivaihtoehdoissa, kuten kuuma punainen, ruusukulta ja paljon muuta.

USP: Joustava muotoilu

Tutustu Amazoniin

9. SPHLEAN

Aikoina, kun haluat parantaa tyyliäsi tai antaa iPhonen esitellä kuuluisaa muotoilua, haluaisit tapauksen, kuten "SPHLEAN". Ohut rakenne yhdistettynä läpinäkyvään muotoiluun tekee siitä viileän rengaspidikekotelon iPhone X: lle.

Parasta tässä tapauksessa on poikkeuksellisen joustava materiaali. Siksi voit asentaa ja poistaa SPHLEANin laitteestasi salamannopeasti.

Vaikka se ei ole suojapuku, se voi torjua naarmut helposti. Painikkeet ovat sileitä, ja aukot näyttävät olevan täydellisiä, jotta älypuhelimen kanssa vietetty aika pysyy miellyttävänä kokemuksena.

USP: Suloinen selkeä muotoilu

Tutustu Amazoniin

10. Maxdara

Maxdara on esittänyt sarjan rengaskoteloita iPhone Xs: lle naisille. On olemassa kahdeksan erilaista koteloa eri sävyissä, kimalluksella ja kimalluksella. Tämä ylellinen kotelo lisää bling-vaikutusta persoonallisuuteesi. Tarkista ne strassit, jotka kiinnittävät kauniiden tyttöjen ja naisten huomion.

Tässä muodikkaassa kotelossa on 360 asteen pyörivä rengasjalusta, jonka avulla voit katsella sisältöä handsfree-mukavuudella. Pyörivää kahvaa on helppo kantaa, kun kävelet ruuhkaisilla kaduilla.

USP: Keinotekoiset strassit

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ystävät!

Suosikkisi?

Minkä yllä olevista rengaskoteloista olet valinnut iPhone X: lle? Haluaisin tietää valintasi ja asiat, jotka ovat pakottaneet sinut antamaan sille vakavan ilmeen.

Voit myös tarkistaa nämä viestit:

 • Parhaat iPhone Xs -kotelot
 • iPhone Xs -kotelot
 • iPhone Xs Nahkakotelot
 • Parhaat iPhone Xs -hihnat

Millaisia ​​tapauksia käytät säännöllisesti älypuhelimellasi? Voit jakaa ajatuksesi kanssamme.

Uusimmat viestit