Parhaat iPhone Xs -lompakkokotelot vuonna 2021

Vaikka rakastan paljon tyylikästä muotoilua, pidän myös lompakkokoteloiden käytöstä. Käytän niitä kuitenkin enimmäkseen matkan aikana yhdestä ilmeisestä syystä - pitämään kaikki arvotavarani, mukaan lukien iPhone, käteinen, henkilötodistus, luottokortit ja muut, yhdessä paikassa ja kantamaan niitä helposti. Kun olen jo asettanut näkemykseni lippulaiva-iPhoneen, haluaisin tutkia joitain parhaita iPhone Xs -lompakkokoteloita valitaksesi tyylikäs puku älypuhelimelle. Entä sinä?

 1. Bella Fino Pad & Quilliltä
 2. i-Blason Argos
 3. Bellroy
 4. Pad & Quillin ylellinen taskukirja
 5. Twelve South Journal
 6. Silkki
 7. DocArtisan Sport lompakko v5
 8. Spigen Slim Armor CS
 9. Dockem Luxe
 10. Zover
 11. Pasonomi
 12. Trianium Walletium -sarja
 13. Belemay

1. Bella Fino Pad & Quilliltä

Jos ensiluokkainen laatu on mitä etsit, Pad & Quillin Bella Fino voi olla suoraviivainen määränpääsi. Lompakkokotelossa on huippuluokan ammattitaito.

Laadukas täysjyväinen amerikkalainen nahka, jossa on rikas nahkarakenne, antaa sille ylimmän ilmeen. Rikkaan patinan ansiosta se ei koskaan näytä menettävän viehätystään. Joten haluaisit yhdistää sen älypuhelimeesi pitkään.

Mahdollisuus kuljettaa jopa 5–7 korttia ja kätevästi käteistä tekee Bella Finosta vakaan suosikin pitkälle matkallesi. Qi-latauksen tuella se varmistaa, että voit hyödyntää kätevää latausratkaisua.

Lisäksi voit valita Bella Finon joissakin suloisissa väreissä, kuten vintage ruskea ja tyylikäs musta.

USP: Täysjyväinen amerikkalainen nahka

Katso Pad & Quill

2. i-Blason Argos

i-Blasonin “Argos” sisältää käytännöllisen suunnittelun, jonka tarkoituksena on huolehtia perusvaatimuksistasi tahattomasti. Tarjolla olevan piilotetun korttipaikan avulla voit tallentaa luottokorttisi turvallisesti. Tarvittaessa sinun tarvitsee vain liu'uttaa kantta päästäksesi niihin.

Kestävä PC: n ja pehmeän TPU: n tarjoama kaksikerroksinen kotelo tekee siitä iskunkestävän. Lisäksi on viistetty reuna, joka estää näytön liukumasta tasaiselle pinnalle. Lisäksi taskuystävällinen muotoilu varmistaa, että se pystyy liukumaan helposti farkkutaskustasi tai ulos.

Applen tarjouskoodi: geek10 saada 10% alennus.

USP: Käytännöllisempi muotoilu

Tutustu i-Blasoniin

3. Bellroy

Tämä “Bellroy” -sarja on tarkoitettu erityisesti ihmisille, jotka ovat valmiita hankkimaan hienostuneemman ja tyylikkään lompakkokotelon. Se on hienosti veistetty korkealaatuisesta nahasta ja polymeeristä.

Huolimatta ohuesta muotoilusta, lompakkokansi voi vastustaa iskuja. Kohteliaisuus pehmeä mikrokuituvuori; se ei salli naarmujen vahingoittaa älypuhelimen muotoilua.

Voit käyttää takana olevaa piilotettua paikkaa jopa kolmen kortin säilyttämiseen. Painikkeet ovat melko reagoivia napsautukseen, kun taas aukot ovat kohdakkain. Lisäksi Bellroy: llä on useita tyylikkäitä värejä ja kolmen vuoden takuu.

USP: Tyylikäs muotoilu

Katso BellRoy.com

4. Ylellinen taskukirja Pad & Quilliltä

Kyllä, vielä yksi premium-tuotemerkistä. Kun haluat mennä kauas omaksumaan ensiluokkaisen laadun, Pad & Quillin ylellinen taskukirja on se, jota sinun tulisi pitää tutkasi päällä. Se on veistetty täysjyväisestä amerikkalaisesta satulanahasta ja esittelee huipputekniikkaa.

Itämeren koivun puinen kehto koristaa entisestään sen muotoilua ja toimivuutta. Sisäpaikkojen avulla voit kuljettaa jopa 5-7 korttia. Lisäksi on pieni tasku käteisen kuljettamiseen liikkuvaan käyttöön.

Pääasiassa huomattavan patinan takia kansi ei koskaan näytä menettävän kuuluisaa viehätystään. Nahkarakenne tarjoaa sinulle mukavan otteen pitääksesi luistimet loitolla. Lisäksi langattoman latauksen tuki tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon jokapäiväiseen käyttöön.

USP: Huipputekniikan ammattitaito

Katso Pad & Quill

5. Twelve South Journal

Tässä on lompakkokotelo ihmisille, jotka ihailevat tyylikästä muotoilua! Jos olet jo käyttänyt Twelve South -lisävarusteita tai ollut osa Applen ekosysteemiä, saatat todennäköisesti olla jo tietoinen tästä tunnetusta tuotemerkistä.

Huippuluokan nahasta veistetyssä Journalissa on sileä nahkarakenne, joka tuntuu melko mukavalta kämmenelle ja tarjoaa paremman otteen. Hienostunut ammattitaito rikastuttaa profiiliaan entisestään.

On kolme korttipaikkaa, joissa on henkilöllisyysikkuna, ja käteisosasto tekee siitä täydellisen paketin. Voit myös kaksinkertaistaa kannen nopeuttaaksesi mediaaikaa. Seisontatoiminnon lisäksi Journal on saatavana kahdessa värissä, kuten musta ja konjakki.

USP: Tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

6. Silkki

Jos et ole suuri perinteisen näköisen muotoilun fani, haluaisit Silkin. Sen takana on hieman piilotettu paikka, jonka avulla voit kuljettaa korttia lisäämättä iPhoneen paljon taakkaa.

Kotelo näyttää ohuelta ja sopii tiukasti reunojen ympärille. Suojauksen suhteen voit luottaa tähän minimalistiseen lompakkokoteloon torjuaksesi pienten pudotusten haasteen.

Sisältää ilmataskut, Silk voi hajottaa iskut. Pehmeäpintaisilla sivuilla sinulla on mukava ote pitäen iPhonea. Ei siinä kaikki; Tämä kompakti lompakkokotelo on saatavana useina väreinä, kuten musta, punainen, sininen ja paljon muuta.

USP: Piilotettu korttipaikka

Tutustu Amazoniin

7. DocArtisan Sport Lompakko v5

Jos etsit korkealaatuista ja käytännöllisempää toiminnallisuutta, sinun ei pidä jättää väliin DockArtisanin Sport Wallet v5: tä.

V5 on valmistettu korkealaatuisesta nahasta. Huippuluokan ammattitaidon ansiosta se saa ammattilaisen ilmeen. Useiden korttipaikkojen ja suuren käteisosaston saatavuus on täysin katettu.

Mutta minulle, mikä tekee siitä niin ihastuttavan, on irrotettava muotoilu. Tämä tarkoittaa, että kun et halua säilyttää kortteja ja käteistä, poistat kannen käyttääksesi sitä ohuena kannena. Vielä parempi, Sport Wallet v5 toimii myös magneettisen autotelineen kanssa, jotta voit navigoida Maps-sovelluksella helposti ajon aikana.

USP: Huippuluokan ammattitaito

Tutustu DocArtisaniin

8. Spigen Slim Armor CS

Mikään luettelo iPhone-koteloista ei voi olla täydellinen ilman tätä tuotemerkkiä. Joten olen todella iloinen voidessani sisällyttää Spigen Slim Armor CS: n tähän yhteenvetoon.

Mikä tekee tästä tapauksesta niin vaikuttavan, on tukeva ulkonäkö, joka toimii luotettavana suojana iPhone Xs: lle. Ilmatyynytekniikalla on merkittävä rooli autettaessa Slim Armor CS: tä tarjoamaan sotilastason suojaa.

Vankasta muotoilusta huolimatta se ei lisää laitteeseen paljon irtotavaraa. Takana olevan piilotetun korttipaikan avulla voit pitää korttisi turvallisesti. Lisäksi tämä kestävä lompakkokotelo on saatavana useilla viehättävillä väreillä, kuten pistoolilla, mustalla ja muulla.

USP: Ilmatyynytekniikka

Tutustu Amazoniin

9. Dockem Luxe

Pidän Dockem Luxen kevyestä ja siististä muotoilusta. Sen takana on pari paikkaa, jotta voit pitää korttisi mukavasti.

Synteettisellä nahalla saat haluamasi otteen pitäen iPhone X: itä kämmenessäsi. Vaikka se on tukeva, se on tarpeeksi hyvä absorboimaan pienet iskut.

Äännetyt painikkeet tarjoavat kosketettavaa palautetta, kun taas tarkat aukot tarjoavat helpon pääsyn kameraan ja porttiin. Lisäksi Dockem Luxe on saatavana useina väriyhdistelminä.

USP: Sileä synteettinen nahka

Tutustu Amazoniin

10. Zover

On hyvin vähän lompakkokoteloita, jotka ovat yhtä toimivia kuin Zover. No, ensimmäinen laatu, jonka olen löytänyt arvostettavaksi tässä kannessa, on langattoman latauksen tuki. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse poistaa kantta, ennen kuin pudotat iPhonen langattomalle lataustelineelle latausta varten.

Ja toiseksi, siinä on sisäänrakennettu magneetti, joka saa sen toimimaan magneettisten autotelineiden kanssa. Jos käytät autotelineitä handsfree-navigointiin, tämä ominaisuus voi olla sinulle erittäin kätevä.

Irrotettava muotoilu tarjoaa sinulle joustavuuden vähentää irtotavaraa tarvittaessa. Voit hyödyntää jalustan toimintoja katsellaksesi mediaa mukavasti vaakasuunnassa. Handsfree-kokemuksen lisäksi valitset Zoverin jopa kahdeksassa värivaihtoehdossa.

USP: Langaton lataustuki

Tutustu Amazoniin

11. Pasonomi

Katson Pasonomia täydellisenä lompakkokotelona. Jos etsit koteloa, jonka avulla voit kuljettaa useita kortteja, käteistä ja tietysti iPhoneasi hieman mukavammalla tavalla, se voi olla yksi paremmista vaihtoehdoista.

On jopa kahdeksan korttipaikkaa ja lokero dollarin seteleiden kuljettamiseen. Kun kortteja ei tarvitse kantaa, voit irrottaa kotelon.

TPU-kehys antaa sille tarvittavan voiman iskun kestämiseksi. Pidätkö värikkäästä profiilista? Sinulla on viisi väriä, jotta voit valita hyvännäköisen lompakkokotelon iPhonelle.

USP: Yhdeksän korttipaikkaa

Tutustu Amazoniin

12. Trianium Walletium -sarja

Oletko pitänyt Silk-lompakkokotelosta (mainittu yllä tässä kokoonpanossa)? Jos kyllä, Trianium Walletium -sarja on todella ihana.

Kotelo on hieman kestävämpi profiili ja takana on aukko jopa kolmen kortin turvalliseen säilyttämiseen. Kaksikerroksisen rakenteen ansiosta se voi vaimentaa jopa ikäviä iskuja.

Myös etukehys suojaa näyttöä naarmuilta. Painikkeiden kohdalla ne ovat reagoivia ja helposti napsautettavia. Kaiken kaikkiaan Walletium-sarjan koteloita tukee elinikäinen takuu.

Jos olet löytänyt tehtävän, kannattaa harkita sen vakavaa tarkastelua sen tällä hetkellä saatavilla olevasta hintaan vain 4,99 dollaria (alkuperäinen hinta 29,99 dollaria).

USP: Kestävä rakenne

Tutustu Amazoniin

13. Belemay

Aidosta nahasta valmistettu Belemay-lompakkokotelo iPhone XS: lle on ylellinen omistus. Sisäkotelo on riittävän kestävä suojaamaan kallisarvoista normaalilta putoamiselta. Osana lompakon ominaisuuksia saat kolme korttipaikkaa ja käteistaskun muutamille laskuillesi. Kotelon tarkat leikkaukset antavat esteettömän pääsyn kaikkiin puhelimen portteihin.

Taitettavaa kantta voidaan käyttää jalustana elokuvien tai videoiden handsfree-katseluun. Viimeisenä on kolme värivaihtoehtoa: musta, sininen ja ruskea.

USP: Aitoa lehmännahkaa

Tutustu Amazoniin

Ja siinä kaikki, ihmiset!

Mikä on paras panoksesi?

Nyt kun olet vilkaissut hienoimpia lompakkokoteloita, kerro minulle niistä, jotka näyttävät olevan tarpeeksi kuumia kumppaniksi älypuhelimesi kanssa. Lisäksi, jos jokin kansi on tarpeeksi hyvä tämän pyöristämisen tekemiseksi, kerro siitä meille myös.

Vilkaise heitä löytääksesi lisää hienoja pukuja laitteellesi:

 • Parhaat iPhone Xs -kotelot
 • Parhaat iPhone X -kotelot
 • iPhone X Näytönsuojat
 • Parhaat iPhone X -puskurikotelot

Uusimmat viestit