Kuinka lisätä sääennuste Mac-valikkopalkkiin

En koskaan tartu huonoon säähän tai anna äkillisten ukkosmäärien pilata aurinkoisen matkani, pidän tutkassani aina voimakkaan sääsovelluksen. Tämä on tärkein syy, miksi olen lisännyt sääennusteen Mac-valikkopalkkiin, jotta sääolosuhteiden seuraaminen on hiukan helpompaa.

Sen sijaan, että käynnistät sovelluksen ja katsomme sääennusteita, on kätevämpää vilkaista valikkorivin todellinen tila. Kokemukseni perusteella monet teistä haluavat mennä myös tätä tietä. Anna minun auttaa sinua pääsemään läpi!

Kuinka tarkastella sääennustetta Mac-valikkopalkissa

Suoraan sanoen; sääennusteen näyttäminen macOS: n valikkorivillä on yhtä suoraviivaista kuin sovelluksen lataaminen. Kirjaimellisesti.

MacOS: lle on monia sääsovelluksia, joiden avulla voit tehdä sen helposti. Aion käyttää Weather Widget Desktop -sovellusta. Se toimii täydellisesti ja sitä pidetään yhtenä hienoimmista sääsovelluksista Macille.

Sovellus on saatavilla ilmaiseksi (joillakin rajoituksilla) ja vaatii 64-bittisen prosessorin, joka on OS X 10.10 tai uudempi.

Vaihe 1. Lataa ensin Weather Widget Desktop Mac-tietokoneellesi.

Vaihe # 2. Nyt, Käynnistä sovellus ja anna sen käyttää nykyistä sijaintiasi. Osuma OK ponnahdusikkunassa.

Voila! Tarkista, että nykyiset sääolosuhteet ilmestyvät Mac-tietokoneesi valikkoon. Voit napsauttaa pieni sää kuvake valikkorivillä nähdäksesi lisätietoja, kuten 3 päivän ennuste.

Jos haluat sovelluksen näyttävän enemmän, sinun on päivitä pro-versioon. Samasta valikosta voit siirtyä sovelluksen Asetukset-paneeliin ja käyttää muita herkkuja, kuten mahdollisuutta näyttää viimeisin sää suoraan työpöydällesi.

Jos haluat joskus poistaa sääennustekuvakkeen valikosta, napsauta vain sää kuvake ja valitse Lopettaa.

Sovellus tuntuu melko intuitiiviselta ja toimii tarkasti. Joten haluaisin ehdottomasti antaa sille peukkua.

Muut vaihtoehdot?

Kuten edellä mainittiin, on olemassa melko paljon sääsovelluksia, joiden avulla voit tehdä sen. Henkilökohtaisen kokemukseni perusteella ehdotan, että nimet ovat Forecast Bar (ilmainen). Ne ovat kaikki erittäin arvostettuja ja pystyvät vastaamaan tarpeisiisi melko hyvin.

Käärimistä…

Näin voit vaivattomasti seurata viimeisimpiä sääolosuhteita ja säästää itsesi voimakkaalta rankkasateelta. Onko sinulla kysyttävää? Ammu se alas.

Haluat tarkastella myös näitä viestejä nopeasti:

  • Kuinka piilottaa työpöydän kuvakkeet Macissa: 3 menetelmää selitetty
  • Kuinka ottaa tyyppi käyttöön Sirille Macissa MacOS Mojave tai High Sierra
  • Paranna MacBookin akunkestoa
  • Kuinka laittaa nimesi Mac-valikkoriville: Pikaopas

Uusimmat viestit