iOS 14: Kuinka vaihtaa nukkumishälytysääntä iPhonessa

Bedtime-ominaisuus on hieno vaihtoehto, joka muistuttaa sinua rentoutumaan, nukkumaan ajoissa ja herättämään sinut asteittain kasvavalla äänellä. Oletushälytysääni tässä, nimeltään Early Riser, on tyydyttävä ja tekee työn. Jos et pidä tästä kappaleesta tai olet kyllästynyt heräämään samaan päivään, on eri kappaleen käyttö helppoa. Anna meidän päästä suoraan sisään ja näyttää, kuinka voit muuttaa Bedtime-hälytysääntä iPhonessa, jossa on iOS 14.

Kuinka vaihtaa nukkumishälytysääntä iOS 14: ssä iPhonessa

 1. Avaa Terveyssovellus iPhonellasi.
 2. Näpäytä Selaa oikealta alhaalta. Napauta sitten Nukkua.
 3. Vieritä alas ja valitse Aikataulu-kohdasta Muokata.
 4. Vieritä alareunaan ja napauta Äänet ja haptit.
 5. Valitse haluamasi ääni yhdeksän luettelosta.
 6. Näpäytä <> vasemmasta yläkulmasta päästäksesi edelliseen näyttöön. Napauta nyt Tehty tämän uuden muutoksen tallentamiseksi.

Tärkeät muistiinpanot:

 • Aikaisemmin iOS 12: ssa, iOS 13: ssa ja iPadOS 13: ssa Bedtime-ominaisuus oli sisäänrakennetun Kello-sovelluksen sisällä. Jos käytät iPhonea tai iPadia, jossa on nämä versiot, avaa Kello sovellus → NukkumaanmenoaikaVaihtoehdot vasemmasta yläkulmasta. Napauta nyt Herätysääni ja valitse haluamasi ääni.
 • IPadOS 14: ssä nukkumisvaihtoehtoa ei enää ole Kello-sovelluksessa. Ja koska iPadilla ei ole Health-sovellusta, tämä ominaisuus on kokonaan kadonnut Apple-tableteista!

Kirjautua ulos

Näin voit muuttaa iPhonen oletusäänen. Toivon, että yllä oleva artikkeli auttoi sinua kyselyssäsi.

Seuraavaksi saatat miettiä, voinko asettaa suosikkikappaleeni Musiikki-sovelluksesta tai Apple Musicista hälytysääneksi, miksi en voi tehdä samaa nukkumaanmenoa varten? Tämä on pätevä huolenaihe! Valitettavasti nyt olet rajoittunut sisäänrakennettuihin sävyihin.

LUE SEURAAVA:

 • Kuinka poistaa nukkumaanmenohälytys iPhonessa ja iPadissa
 • Parhaat hälytysohjelmat iPhonelle ja iPadille
 • Parhaat unen seurannan iPhone-sovellukset
 • Uniseurannan käyttäminen Apple Watchissa

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found