Kuinka välttää maksuja ja moottoriteitä Maps-sovelluksella iPhonessa

Ei liian kauan sitten, Google Maps oli automaattinen valinta useille iPhone-käyttäjille. Tarkemman tiedon ja useiden käyttäjäystävällisten ominaisuuksien, kuten katunäkymä ja sisäkartat, ansiosta se on edelleen huippuluokan hyödyke matkailijoille.

Apple Maps -sovellus on kuitenkin ihmeellisesti sulkenut aukon ja siitä on tullut yhtä luotettava kuin mikä tahansa muu sovellus. Olipa tarkkuus tai lisäominaisuudet, kuten julkinen liikenne, Maps on vertaansa vailla kaikilta puolilta.

Kun iPhonellesi on asennettu iOS 10, voit ottaa käyttöön tietullit ja moottoritiet välttääksesi niitä matkoilla. Se on erittäin kätevä ominaisuus, joka varmistaa, ettet joudu pitkään seisomaan tai kiirehtimään tien päällä. Google Mapsissa on tämä ominaisuus pitkään. Onneksi Maps on saanut sen myös.

Kuinka välttää maksuja ja moottoriteitä Apple Mapsissa iOS 10: ssä iPhonessa / iPadissa

Vaihe 1. Tuoda markkinoille asetukset sovellus iPhonessa → Vieritä alas ja napauta Kartat.

Vaihe # 2. Napauta nyt Ajo ja navigointi.

Vaihe # 3. Vältä -kohdassa sinulla on mahdollisuus ottaa käyttöön Maksut ja Moottoritiet erikseen. Käännä kytkintä niiden vieressä.

Kuinka poistaa tietullit ja moottoritiet käytöstä Apple Mapsissa

Jos et enää halua pitää tietullit ja moottoritiet käytössä, voit poistaa ne käytöstä.

Vaihe 1. Seuraa kaikkia vaiheita 1-3.

Vaihe # 2. Poista lopuksi käytöstä Maksut ja moottoritiet -kohdan kytkin.

Se on tehty!

Rehellisesti sanoen, olin ollut valtava kriitikko stock Maps -sovelluksesta. Sen tarkkuus ei noussut merkkiin verrattuna kilpailijoihin.

Siksi en käyttänyt sitä paljon. Siitä huolimatta se on voinut tehdä minuun vaikutuksen viime aikoina massiivisten parannusten ansiosta. Toivottavasti se paranee edelleen lisäämällä erottuvia ominaisuuksia.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found