Parhaat Apple Watch -hälytysohjelmat vuonna 2021

Vaikka "Varhainen sänkyyn ja varhain nousta" -filosofia on viisas, sitä on jonkin verran vaikea noudattaa. Jos haluat olla varhainen nousu, Apple Watch voi auttaa sinua tekemään sen häiritsemättä unisykliäsi tai koko päivän ajan. Ja vaikka sisäänrakennettu herätyskello on melko yksinkertainen, nämä parhaat Apple Watch -herätysohjelmat voivat tehdä ihmeitä puolestasi, auttaa sinua nukkumaan ja herättämään sinut oikeaan aikaan.

 1. Unisyklin herätyskello
 2. Tyyny
 3. AutoSleep Track Sleep on Watch -toiminto
 4. Ajastin +
 5. Sleepzy - Unisyklin seuranta
 6. Herätyskello HD
 7. MultiTimer: Useita ajastimia
 8. Pillimuistutus lääkehälytys
 9. Älykäs herätyskello kelloa varten

1. Unisyklin herätyskello

Haluatko löytää tavan nukkua paremmin? ”Unisyklistä” voi olla valtava apu antaa sinun nukkua täydellä mielenrauhalla ja herätä täysin virkistyneenä. Tämä älykäs herätyskello seuraa uniasi ja herättää sinut luonnollisesti kevyessä unessa.

Mukaan lukien unen seuranta, sovellus löytää parhaan ajan herättää sinut muokattavan ikkunan aikana. Toinen tämän unen seurannan merkittävä piirre on, että sen avulla voit torkuttaa hälytyksen napauttamalla laitettasi. Koska se on täysin integroitu Apple Watchiin, voit käyttää unianalyysiä ja sydäntä suoraan kellostasi.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

2. Tyyny

Tyyny on erinomainen herätyskello, joka voi parantaa unta ja nauttia upeista unista kuin koskaan ennen! Yksityiskohtaisen analyysin avulla sovellus pitää sinut silmällä unesta.

Sovellus on paikalla, kun analysoidaan lyhyitä nukkumiskestoja ja unia. Voit tarkistaa, kuinka hyvin nukuit viime yönä, ja sykkeen todellisen tilan.

Koska se tallentaa myös ääniä unen aikana, saat selville rentoutumisen todellisen tilan. Lisäksi sovellus on täysin integroitu Health-sovellukseen ja lisää automaattisesti unen keston jokaisen istunnon jälkeen.

Hinta: Ilmainen (Kuukausittaiset Premium-ominaisuudet - 4,49 dollaria)

ladata

3. AutoSleep Track Sleep -toiminto kellossa

AutoSleep on terveellinen unen seurantasovellus, jossa on yksinkertainen ja tehokas herätyskellotoiminto. Lataa vain sovellus, säädä asetusta mieltymystesi mukaan, ja loput hoidetaan.

Edistyneen heuristiikkajärjestelmän avulla voit valvoa uniasi riippumatta siitä, pidätkö kelloa vai et. Lisäksi sinun ei tarvitse aktivoida sovellusta päivittäin ennen nukkumaanmenoa. se seuraa automaattisesti unta.

Se käyttää Applen HealthKit- ja iOS-kehyksiä käyttökatkojen kirjaamiseen. Ja jos käytät kelloa unen aikana, se seuraa ja arvioi levottomuutta, hereillä olevaa aikaa ja sykettä.

Hinta: $3.99

ladata

4. Ajastin +

Ajastin + on ensisijaisesti ajastinsovellus, mutta tekee hienoa työtä hälytyssovelluksessa. Sen avulla voit asettaa useita ajastimia ja sekuntikelloja kerralla, jotta pysyt ajan tasalla. Voit lisätä aikaa jo käynnissä olevaan ajastimeen.

Sen avulla voit toistaa hälytyksen jopa 64 kertaa. VoiceOver-ominaisuuden tuki tekee siitä erittäin hyödyllisen näkövammaisille. Lisäksi sovelluksessa on 20 hauskaa hälytystä, jotka tekevät lapsista onnellisia.

Hinta: Ilmainen (Ajastin + Pro - 2,99 dollaria)

ladata

5. Sleepzy - Unisyklin seuranta

Enemmän kuin tavallinen herätyskello, se on melko älykäs. Sleepzy seuraa nukkumistapoja ja herättää sinut kevyimmässä univaiheessa. Tämän ansiosta et tunne groggya tai sinulla on jäljellä päänsärkyä.

Seuranta ei keskity vain siihen, kuinka kauan, vaan myös siihen, kuinka hyvin nukuit. Voit helposti asettaa unitavoitteita, seurata univelkaa, tuntea ja parantaa yleistä unen laatua.

Lisäksi sinua ei vain tervehdi fave-musiikillasi; se tuo sääennusteen, uniraportin ja päivittäiset henkilökohtaiset neuvot näytölle.

Hinta: Ilmainen (Sleepzy Premium 1 viikko - 3,99 dollaria)

ladata

6. Herätyskello HD

Herätyskello HD on juuri se, mitä sinun pitäisi käyttää, jotta pysyt ajan tasalla. Voit soittaa suosikkimusiikkisi herätäksesi rauhallisesti. Hyödynnä sisäänrakennettu uniajastin parhaalla mahdollisella tavalla.

Joissakin väreissä voit mukauttaa kelloa. RSS Google -lukijan avulla voit pysyä ajan tasalla uusimmista uutisista. Lisäksi Herätyskello HD on yhteensopiva useiden kielten, kuten ranskan, saksan, italian, japanin, korean ja portugalin, kanssa.

Hinta: $1.99

ladata

7. MultiTimer: Useita ajastimia

Valitettavasti en voinut unohtaa MultiTimer-ohjelmaa. Jos haluat asettaa useita ajastimia samanaikaisesti pysymään etukäteen tai et koskaan tee mitään tärkeätä työtä, tämän on oltava luettelosi kärjessä.

Siinä on muokattavat levyt ja asettelut, joiden avulla voit järjestää ajastimet täydellisesti. Voit asettaa laskennan keston enintään 100 päiväksi minuutteina, sekunteina ja tunteina. Sen avulla voit myös kopioida ja siirtää ajastimia. Sirin integroinnin ansiosta sen avulla voit suorittaa tärkeitä toimintoja helpommin.

Hinta: Ilmainen (Multitimer Pro - 3,99 dollaria)

ladata

8. Pillimuistutus lääkehälytys

Unohdatko usein ottaa lääkettäsi ajoissa? Pillimuistutus on se, mitä sinun on aina otettava lääkkeesi epäonnistumatta.

Voit mukauttaa pillereitä väreillä, valokuvilla ja ilmoitusten äänellä pysyäksesi hälytettynä helposti. Tarkista, mikä on seuraavan lääkkeesi aika, ja valmistaudu siihen. Ajankohtaiset muistutukset auttavat sinua pysymään ajan tasalla.

Hinta: Ilmainen (Plus Version Pill Reminder - 1,99 dollaria)

ladata

9. Älykäs herätyskello kelloa varten

Tämä on melko älykäs herätyskello Apple Watchille. Sovellus hyödyntää haptista toimintoa herättääkseen sinut täydellä mielenrauhalla.

Älykellon liike- ja syketunnistimen avulla voit seurata unisykliäsi ja napauttaa sinua poistumaan sängystä parhaalla mahdollisella hetkellä. Siksi heräät virkistyneellä ja rennolla mielellä.

Lisäksi voit käyttää nukkumisajastimen komplikaatiota pitämään sinut ajan tasalla nukkumaanmenoon tai heräämiseen jäljellä olevasta ajasta.

Hinta: $2.99

ladata

Se siitä!

Mikä on sinun suosikkisi?

Ota nyt paras hyöty näistä edistyneistä herätyskelloista parempaan uneen, pysy terveenä, iloisena ja nauti elämästäsi täysillä. Puuttuuko joku kaikkien aikojen suosikki herätyskellosi tästä luettelosta? Kerro siitä meille alla olevissa kommenteissa.

Kurkista myös näihin viesteihin:

 • Parhaat uniseurannan iPhone-sovellukset
 • Kuntosovellukset iPhonelle
 • Parhaat meditaatiosovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Uniseurannan käyttäminen Apple Watchissa

Uusimmat viestit