Parhaat avaruusräiskintäpelit iPhonelle ja iPadille [2021 Edition]

Avaruusräiskintäpelit ovat erittäin mielikuvituksellisia, ja niiden ydin on mystiikka. Pelaajat nauttivat jännittävistä kohtaamisista ulkomaalaisten kanssa, ennennäkemättömien demonien kanssa, joilla on valtava voima, tai tappavista haasteista. Loputtomat taistelut, joissa on paljon esteitä, jännittäviä tarinoita, houkutteleva grafiikka ja korkean oktaaniluvun toiminta muodostavat pelin ytimen. Jos olet kovaa pelaajaa, et halua tinkiä avaruusräiskintäpelin laadusta. Pelit on valittu ensisijaisesti niiden laadun perusteella. Valitse suosikki avaruusräiskintäpelit iPhonelle ja iPadille.

1. Galaxy Attack: Alien-ampuja

Galaxy Attack on täynnä korkean oktaaniluvun haasteita, jotka on suunniteltu ihmisille, jotka rakastavat leikkiä tulella ja uskaltavat napata voiton kuoleman leukasta. Koska muukalaiset parvet ovat helvetin taipuvaisia ​​tuhoamaan maata, sinulla on valtava tehtävä pelastaa se välittömältä tuholta.

Maan toivo selviytymisestä on täysin sankarillasi. Joten lataa itsesi, hallitse avaruusalus ja mene alas liiketoimintaan tavalliseen tapaan. Olet suuria vihollisia vastaan ​​vaarallisissa ympäristöissä, joissa ainoa tapa päästä eroon on tuhota kilpailijat. Älä huoli; voit päivittää avaruusaluksesi, jotta sinulla olisi ratkaiseva etu väärinkäyttäjiin nähden. Ja kun ylität 100 tasoa, tie tähtiäsi on täynnä loputtomia taisteluja, joissa taitosi pelaajana on aina korkealla panoksella!

Yhteensopiva iPhonen, iPadin ja iPodin kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Ääretön ammunta: Galaxy-sota

Kuten henkilö, joka nauttii kovista avaruusammunta peleistä, olen löytänyt Infinity Shooting -merkin useisiin rintamiin. Ensinnäkin tämä peli tarjoaa sinulle upeat mahdollisuudet olla aurinkokunnan pelastaja. Voitteko järjestää parhaan esityksesi avaruusvihollisten poistamiseksi ja tuhon partaalla olevan aurinkokunnan pelastamiseksi?

Peli koostuu yli 70 tasosta ja täynnä haasteita. Joten, sinulla on paljon taisteluita. Harkitun tarinan avulla peli voi pitää kiinnostuksesi elossa pitkään.

Hinta: Vapaa

ladata

3. HAWK

“HAWK” on täynnä toimintaa ja seikkailua. Peli tarjoaa upeita ilmataisteluja, joissa selviytymisen ainoa sääntö on tuhoamalla viholliset.

Voit ottaa roistot kokonaan itse tai siirtyä osuuskuntatilaan liittyäksesi kavereidesi kanssa aggressiivisempaan hyökkäykseen. Voit hyödyntää parhaiten laajaa valikoimaa tehokkaita lentokoneita valmistautuaksesi paremmin taisteluun.

HAWK koostuu yli 190 tasosta, ja ne kaikki ovat täynnä haasteita. Joten, älä odota mitään hengähdystä pahiksistasi, kun olet hyökkäyksessä.

Tappavien taistelujen, 3D-grafiikan ja mukaansatempaavan konseptin lisäksi tästä ylhäältä alaspäin ampujalta voi helposti tulla suosikki ampua 'em-up-avaruusammutuspeli.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Avaruuspioneer: Alien Shooter

Kun etsin jännittävää avaruusräiskintäpeliä, eräs ystäväni käski minun kokeilla Space Pioneeria. Ja usko minua, löysin tämän pelin melko hyvältä.

Parasta tässä pelissä on kiehtova konsepti, joka pitää sinut syventyneenä. Toinen huomionarvoinen asia on mahdollisuus käydä loputonta taistelua vihollisten kanssa tappavilla aseilla.

Tehokas peli, jossa ylhäältä alaspäin suuntautuva ammunta tuo taistelutaidosi seinälle. Ota kaikki irti varastetuista levyistä, tuhota muukalaiset ja varmista, että korjaat kaatuneen aluksen, jotta pysyt pinnalla.

Muista päivittää varusteet ja aseet pysyäksesi hallitsevana pelaajana.

Hinta: Vapaa

ladata

5. N.O.V.A 3: Lähellä Orbit Vanguard Alliancea

Intohimo pelastaa koko maapallo ja ihmiskunta tuholta? Nautit täysin tämän scifi-FPS-avaruusräiskintäpelin pelaamisesta. Siinä on 10 erittäin mukaansatempaavaa tasoa, erinomainen grafiikka ja aina mukaansatempaava konsepti, ja siinä on kaikki mitä tarvitaan huippuluokan peliksi.

Kiehtovat haasteet pakottavat sinut olemaan innovatiivinen pelityylissäsi. Voittaaksesi jokaisen paholaisen temppun sinun pitäisi ajatella vaistomaisesti.

Hinta: $6.99

ladata

6. Pixel Craft - avaruusräiskintä

Pixel Craft on visuaalinen ylellisyys! Sovellus tarjoaa sinulle kaiken, mitä haluat laittaa haluasi valtavaan avaruustaisteluun koko näytöllä. Voit taistella useita vihollisaluksia ja voimakkaita pomoja vastaan.

Taistelu on niin kiivasta, että sinut tuhotaan kokonaan, jos et ole ehdottomasti paras. On useita haastavia tehtäviä testata taistelua soturina.

Voit päivittää ja avata yli 30 erilaista käsitöitä. Lisäksi on olemassa 10 superaseita, jotka auttavat sinua aiheuttamaan tuhoja vihollisesi silmissä.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Kaksoset lakko

Gemini Strike on nopeatempoinen ja tuikea. Sinun täytyy repiä vihollisen alusten läpi voittaaksesi taistelun.

Kiertää vaaralliset asteroidit ja kulkea saartojen läpi älykkäästi. Salainen pomo, rahtilähetykset ja 100 tuhoalaa lisäävät maustetta pelaamiseen.

Useilla jännittävillä moduuleilla, kuten kilpillä, ohjuksilla, lasereilla, palkeilla, parantamisella, EMP: llä, tämä avaruusräiskintäpeli pitää sinut viihdyttämässä kaikkialla. Mielenkiintoinen hahmo ja kiehtova tarina varmistavat, että olet kiehtonut pelaamiseen tuntikausia.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Beat Hazard Ultra

Tämä avaruusräiskintäpeli on enemmän kuuntelemalla tuhansia kaikkien aikojen suosikkimusiikkiasi ja vähemmän osallistumasta sydäntä murtavaan taisteluun pahojen kanssa. Vaihtoehtoisesti, jos haluat pitää hauskaa sekä musiikista että kiihkeästi kuvaamisesta, pidät tästä paljon.

Jos olet sairas kovassa ytimessä tappaa ja tuhota viholliset paloiksi, sinun kannattaa kokeilla tätä saadaksesi erilainen maku. Kymmenestä yhteen, olet vaikuttunut sen laadusta ja esityksestä.

Hinta: $5.99

ladata

9. Plasman taivas

Plasma Sky on tarkoitettu sekä kovaäänisille pelaajille että aloittelijoille, jotka haluavat hemmotella loputtomaa ammuntaohjelmaa. Avaruuspommissa on yli 100 tasoa, jotka tarjoavat hämmästyttävän taistelukokemuksen.

Kauhistuttavat taistelut jättävät sinut lumoihin. On olemassa runsaasti lisävoimia, jotka pitävät pelisi täysin maustettuna. Useat pelitilat tarjoavat vain hauskaa, jota et halua koskaan kyllästyä pelaamiseen.

Hinta: $0.99

ladata

10. Galaxy Wars: Empire

Galaxy Wars tarjoaa sinulle vain tarvittavan alustan sankariesi esittelyyn. Ihmiset tarvitsevat kipeästi apuasi, joten on paras aika voittaa ollaksesi yli-ihminen.

Sinun täytyy olla pelisi kärjessä voittaaksesi voimakkaat ulkomaalaiset, jotka ovat tuhonneet maan. Liity ja rakenna massiivinen liitto taistelemaan muukalaisia ​​vastaan. Hyödynnä edistyneitä aseita, kuten lasertykkejä, avatar warmechia ja energia-aseita hallitsemaan vihollisia.

Hinta: Vapaa

ladata

11. Demon Star

Demon Star on 2D-pystysuora ampujapeli, jossa on 25 vaihetta, runsaasti lisävoimia, pomoja ja komboja. Kyse on selviytymisestä niin kauan kuin voit tappamalla niin monta vihollista kuin voit. Se on aivan kuin olisin voimakasta rocktähtiä tuhoamaan vaarallisten vihollisten maailma yksin.

Pelin konsepti on yksinkertainen mutta erittäin haastava. Taistelusi maaliin määräytyy yksinomaan sen mukaan, kuinka kauan kestät.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki!

Paras valinta?

Olen varma, että olisit lähtenyt tähtiin ja jo aloittanut joukkotuhoamisen. Bravo, jatka sitä. Ammu heidät kaikki ja pisteet enintään!

Muuten mikä on suosikki avaruusräiskintäpelisi? Kerro meille sen nimi ja palautteesi.

Haluat ehkä myös tarttua näihin viesteihin:

  • Parhaat kilpa-pelit iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat BMX-pelit iPhonelle ja iPadille
  • Strategiapelit iPhonelle ja iPadille
  • Paras MMORPG iPhonelle ja iPadille

Mikä on suosikki avaruusräiskintäpelisi? Älä jaa valintasi kanssamme kommentissa.

Uusimmat viestit