LED-salaman ottaminen käyttöön hälytyksille iPhonessa

IPhonen esteettömyysominaisuudet ovat tehokkaita ja hyödyllisiä. Yhden tällaisen vaihtoehdon avulla voit kytkeä kameran LED-valon PALAUTumaan, kun saat puhelun tai ilmoituksen. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos sinulla on ongelmia kuulon kanssa. Vastaavasti tämä ominaisuus on hyödyllinen myös silloin, kun et halua jättää ilmoitusta väliin, kun laite on hiljaisessa tilassa tai kun soittoäänen voimakkuus on asetettu hyvin matalalle. Näissä tilanteissa LED-valo vilkkuu ja ilmoittaa saapuvasta puhelusta tai ilmoituksesta. Katsotaanpa, kuinka se kytketään päälle.

Kuinka kytkeä LED-ilmoitusvalo puhelut ja tekstit iPhoneen

Vaihe 1. Käynnistä Asetukset -sovelluksen iPhonessa.

Vaihe # 2. Selaa alaspäin ja napauta Esteettömyys.

Vaihe # 3. Napauta nyt Ääni / visuaalinen.

Vaihe # 4. Alta VISUAL, kytke päälle LED-salama hälytyksiä varten.

Tässä sinulla on myös mahdollisuus kytkeä LED-salaman hälytykset päälle tai pois päältä hiljaista tilaa varten. Jos haluat, että valo vilkkuu äänettömässä tilassa, pidä Salama hiljainen vaihda PÄÄLLÄ ja jos et halua välähtää valohälytyksiä hiljaisessa tilassa, kytke tämä kytkin pois päältä.

Viesteissä ja muissa ilmoituksissa on viisi nopeaa välähdystä ja puheluita varten LED-valo vilkkuu edelleen, kunnes soitto loppuu tai hiljennät puhelimen.

Merkintä:

  • Jos olet asettanut Tekstisävy tai Uusi sähköposti -ääneksi Ei mitään kohdassa Äänet ja haptit, et näe LED-salaman ilmoitusta, kun saat iMessagen tai sähköpostin
  • LED vilkkuu vain, kun iPhone on lukittu
  • Lisäksi LED-salama hälytyksille on saatavana iPad Prolle vuonna 2016 tai sen jälkeen esitellyt mallit

Käärimistä…

Näin ensimmäisen kerran vuonna 2014 yhdellä ystäväni iPhonella 5, jossa tämä ominaisuus oli päällä. LED vilkkuu puheluissa ja ilmoituksissa. Käytin tuolloin Android-puhelinta ja halusin tämän laitteellani, jonka sain myöhemmin lataamalla sovelluksen Play Kaupasta. Vaikka sinulla ei ole mitään ongelmia kuulemisessa, haluat käyttää tätä ominaisuutta, joka mahdollistaa LED-salamahälytykset.

Voit lukea nämä…

  • 20 Super Cool iOS 13: n ja iPadOS 13: n piilotettua ominaisuutta
  • Esteettömyyden pikakuvakkeen käyttäminen iPhonessa

Mikä on mielipiteesi LED-salamavalosta puheluita ja tekstejä varten? Oletko nähnyt ystäviesi tai muiden ihmisten käyttävän sitä? Jaa ajatuksesi alla olevissa kommenteissa.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found