Paras Apple CarPlay Stereo vuonna 2020

Applen CarPlay on luotettava kopilotti, koska sen avulla voit käyttää iPhonea autossa. Kaikissa autoissa ei kuitenkaan ole oletusominaisuutta. Vaikka CarPlay-ominaisuutta tukee yli 500 automallia, jotkut vanhemmat mallit tarvitsevat kolmannen osapuolen autoradion Apple CarPlay -palvelun kanssa. Jos autossasi ei ole CarPlay-sovellusta, voit tutustua tähän luetteloon parhaista Apple CarPlay -stereoista. CarPlay voi suorittaa useita tehtäviä, jotka olisit tehnyt iPhonellasi ajamatta. Autossa ollessasi voit liittää iPhonen välittömästi CarPlay-sovellukseen ja nauttia iMessagen, Sirin, Mapsin, musiikkisovellusten, Puhelin-sovelluksen ja muiden käytöstä. Voit hallita iPhoneasi äänellä, kosketuksella tai kierteellä.

# 1. Pioneer AVH-1300NEX

Pioneer on epäilemättä paras Apple CarPlay -stereo maailmassa. Tässä multimedia-DVD-vastaanottimessa, jossa on WVGA-näyttö ja Apple CarPlay, on sisäänrakennettu Bluetooth. Liitä iPhone nopeasti ja nauti suosikkimusiikistasi Apple Musicissa, Pandorassa ja Spotifyssä.

Pioneer on tehnyt tästä stereosta edistyneemmän NFX-ominaisuuden avulla, joka reagoi kosketuksiin. Tehokas ja intuitiivinen kosketusnäytön käyttöliittymä on erittäin helppo käyttää; voit mukauttaa tätä käyttöliittymää.

USP: Parannettu käyttöliittymä

Tutustu Amazoniin

# 2. ATOTO SA102

ATOTOn digitaalisen median stereot integroivat saumattomasti iPhonen sisäänrakennettuun näyttöön ja hallintalaitteisiin. Voit soittaa helposti, käyttää valitsemaasi musiikkia, lähettää ja vastaanottaa viestejä, navigoida ja paljon muuta - kaikki tämä ajaessasi tien päällä.

Ajamisen helpottamiseksi ATOTO tarjoaa sinulle mahdollisuuden yhdistää yhä useampia iPhonelle asennettuja sovelluksia. Yksi hämmästyttävistä ominaisuuksista ATOTO SA102 on, että voit tarkistaa puhelimesi signaalin tason ja puhelimen akun.

USP: Ohjauspyörän hallintalaitteet (SWC) yhteensopivat

Tutustu Amazoniin

# 3. JVC KW-M740BT

Voit liittää tämän JVC CarPlay -stereon USB-kaapelilla. Uusi ominaisuus on WebLinkin yhteensopivuus, joka on helppokäyttöinen ja jonka avulla voit hallita sovelluksia viivalla.

Tämän stereon käyttämiseen tarvitaan yhteensopiva JVC-multimediavastaanotin, iPhone ja sovellus, joka toimii WebLinkin kanssa. Se on nopein ja helpoin tapa nauttia ajoneuvon iPhone-kokemuksestasi.

USP: Helppokäyttöinen

Tutustu Amazoniin

# 4. Alpine iLX-W650

Alpine Apple CarPlay -stereo tunnetaan matalasti asennettavasta alustarakenteestaan. Tässä digitaalisessa mediavastaanottimessa on kosketusnäytön pyyhkäisyohjaimet. Se on suunniteltu toimimaan sujuvasti Apple CarPlayn kanssa sisäänrakennetulla Bluetooth-yhteydellä.

Sen handsfree-ohjauksen avulla voit käyttää iPhone-sovelluksiasi äänellä. Voit käyttää musiikkisovelluksiasi, kuten Pandora ja Spotify, lukuun ottamatta iOS-laitteiden oletusarvoista Apple Musicia.

USP: Suunniteltu matalasti asennettavaksi

Tutustu Amazoniin

# 5. Planet Audio PCP9800A

Se on kaksinkertainen mech-vähemmän multimediasoitin Planet Audiosta. Voit liittää iPhonen USB: n tai Bluetoothin kautta ja hallita älypuhelinta sitten Planet Audio CarPlay -stereon kosketusnäytöllä. IPhonen lisäksi voit liittää MP3-soittimen äänilähtöön Aux-tulon kautta.

Takakameran tulo auttaa pysäköimään autosi turvallisesti ruuhkaisella pysäköintialueella. Kun vaihdat autosi peruutusvaihteelle, yksikkö käynnistyy automaattisesti ja vaihtaa näytön osoittamaan, mitä kamera näkee.

USP: Aux-tulo

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki ystävät!

Käärimistä…

CarPlay-stereo auttaa pysymään keskittynyt ajaessasi autoa. Voit hallita iPhonea kolmella tavalla: Siri, Touch ja nupit ja ohjaimet.

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

  • Kuinka Älä häiritse -ohjelmaa käytettäessä ajaessasi iPhonessa
  • Kuinka pysäyttää iPhone automaattisesta musiikin toistamisesta autossa
  • Parhaat autotelineet iPhone X: lle, iPhone XR: lle ja iPhone Xs Maxille
  • Parhaat langattomat autolaturitelineet iPhone Xs Maxille, Xs: lle ja iPhone XR: lle

Minkä Apple CarPlay -stereon haluaisit ostaa yllä olevasta luettelosta? Jaa palautteesi meille kommenttikentässä.

Uusimmat viestit